Dodaj do ulubionych

Próba generalna

13.05.05, 18:18
Odbyła się próba generalna spotkania DziewMasz.
Brez, CyM i ja spotkaliśmy się, omówiliśmy różne żywotne tematy bieżące.
Wniosek nasunął się jeden - nic nie zmieniać.
Hala dobrze działa, wyniki dobre za co wznieśliśmy kilka toastów.
Za resztę kolektywu oczywiście też.
Obserwuj wątek
    • pieranka Re: Próba generalna 13.05.05, 18:29
      Acha, z chmurek przesłaniających nieboskłon nad spotkaniem były dwie -
      nieobecność Anchan
      nieobecność Anieli
      Ale obie dziewiarki AA zostały usprawiedliwione, choć z pewną niechęcią.
      Inni nie mogli tym bardziej, co skłania nas do porwania się z motyką na słońce
      i doporowadzenia do spotkania WSZYSKICH Dziewarzy?! A?
      • millefiori Re: Próba generalna 13.05.05, 20:09
        Oj, tak, tak, caly czas popieram, bo tak porcjowo w realu nam na razie wyszlo,
        np. w parach (ty w Budzie, ja w WDC) albo trojkami (ty, CyM i ja w Warszawie)
        • pieranka Re: Próba generalna 13.05.05, 20:15
          To dopiero czeleńdż! projekt trzeba rozpocząć, którego celem jest zgromadzenie
          wszystkich w jednym miejscu w tym samym czasie. Zaczyna juz brzmieć jak zagadka
          logiczna rodem z Lilavati ;-)
          • aniela Re: Próba generalna 13.05.05, 20:19
            najlepiej tak, zeby kazdy mial daleko. bedzie to sprawiedliwe spolecznie
            • millefiori Re: Próba generalna 13.05.05, 20:24
              Wlasnie, bardzo sluszna uwaga, jedni maja dalej, a inni dalej-dalej, a jeszcze
              inni dalej inaczej. Ja mam np. 12 godzin jazdy do W-wy, czyli tyle, co 2 razy
              Vaud w samolocie. Z poprawka lotniskowa i dojazdowa poltora.
              • pieranka Re: Próba generalna 13.05.05, 20:40
                Spitzbergen? Ziemia Ognista? Władywostok?
                Zastanawiałam sie nad tym i wychodzi mi, że Alfa Centauri chyba tylko
                • vaud Re: Próba generalna 14.05.05, 01:54
                  Byly tez zpotkania CyMa i Effki Kurzowej z mnom w Serolandii.Polska perwnie
                  najbardziej prawdopodobna, chocby nie wiem jak nie-sprawiedliwa klasowo i
                  dziejowo. Kazdy sie tam wczesniej czy pozniej udaje, jak mu sie uda.
                  • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 21:47
                    Zlata Praha mi sie marzy. Tam juz bede mógł pić Pi/vo?
                    • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 21:51
                      Achaacha, dobredobre, kontynuuj
                      • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 21:52
                        Ja juz kiedys to proponowałem, mało realne ale brzmi mi zacnie.
                        • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 22:10
                          no to może chociaz częściowo?
                          • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 22:13
                            Znaczy, mam zamiar wcelowac w jakis sped zawodowy w Pradze albo w Budzie. I
                            posluzyc tem samem za, forgive my French, jadro krystalizacji.

Pieranko czy ty masz w tej swej wsi DSL?
                            • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 22:21
                              nie, cośty! gprs i satelitę
                              • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 22:27
                                Yhyhy, u mnie sie "nie da".
                                PS. Tez masz kota kolo klawiatury w tej chwili?
                                • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 22:30
                                  wyjatkowo nie, jest wieczór, więc poszły na ląfry i safari, bynajmniej nie foto
                                  • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 22:31
                                    Jeden właśnie gryzie mnie w ręke żebym ruszał myszą, no..
                                    • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 22:36
                                      Trzeci siedzi teraz na mnie, bo przyszedł. Kłaczy na biało na czarną klawiaturę.
                                      Napuchacił sie i grzeje
                                      • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 22:39
                                        Ten co siedzi ze mną wlazł mi grzbiet, owinął sie łapami wokół szyi i próbuje
                                        zasnać. No, zobaczymy co będzie dalej.
                                        • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 22:42
                                          Dopóki się nie zsuwa i nie kontruje pzurami, to nawet przyjemnie, przypuszczam.
                                          lampka biurkowa kreślarska dobrze grzeje, jak wsadzić łeb pod klosz ;-)
                                          • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 22:44
                                            Tak tak, antyreumatycznie. Przez pierwsze dwa dni interesowała go głownie moja
                                            broda, ale teraz zlazł i poszedł spac do umywalki. Dwa starsze jak dawno spią,
                                            co i mnie chyba zaraz zacznie tez interesować.
                                            • pieranka Re: Próba generalna 15.05.05, 22:46
                                              A ja właśnie się tej myśli poddałam. Dobranoc!
                                              • brezly Re: Próba generalna 15.05.05, 22:48
                                                Papapa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka