ralston 23.05.05, 14:47 A następny weekend spędzam nad Bugiem! Tym razem od Hrubieszowa na północ. Już się nie mogę doczekać. Oczywiście po powrocie relacja w odcinkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awee Re: Nad Bug 23.05.05, 15:39 Rals, a wrzucisz do rzeki jakiś esoes lub list? O, albo mogą być relacje w odcinkach [Będę wyławiać:] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 23.05.05, 15:48 A co? Będziesz w tym czasie u drugiego krańca Bugu? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Nad Bug 23.05.05, 23:08 Hehe a ja sie wybieram do Cortiny, dwie ulice stad, po glazure. Nie moge sie doczekac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nad Bug 23.05.05, 23:09 Moze wybierz sobie glazure w nadbuzanski krajobaz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Nad Bug 23.05.05, 23:12 Co a la foto tapete?;) Nic z tego, u Habi by nie przeszlo, a to ona musiala caly projekt zaakceptowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Nad Bug 23.05.05, 23:54 ralston napisał: > A co? Będziesz w tym czasie u drugiego krańca Bugu? Może nie na szarym końcu, ale będę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 31.05.05, 19:01 awee napisała: > Nic nie doszło :( Jak nie doszło? Poszły dwie butelczyny. Żadna nie doszła? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Nad Bug 31.05.05, 19:15 Kurcze a ja zawsze myslalam, ze te butelki w rzekach to smieci, a tu prosze tak romantycznie, ludzie listy do siebie pisza. Popularna u nas ta poczta butelkowa! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Nad Bug 31.05.05, 19:17 W bezbarwnej butelce list zwykły, w zielonej polecony... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Nad Bug 31.05.05, 19:24 chatka_ napisała: > Z nalepka priorytet dawniej ekspres ;) Oczywiście - butelkę należało ekspresowo opróżnić aby list czem prędzej popłynął w świat... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Nad Bug 31.05.05, 19:56 Taa te ktore wyslal Rals byly z pewnoscia ekspresowe, wiec dlaczego nie doszly? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 31.05.05, 22:55 No właśnie. Będę musiał zareklamować. Tylko gdzie? Na poczcie? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nad Bug 02.06.05, 01:06 Pewnie były za bardzo ekspresowe i wyprzedziły Awee. Na drugi raz wysyłaj bez priorytetu, najwyżej dojdą w przyszłym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 23.05.05, 23:16 Właśnie próbuję trasę wyprawy układać, ale jakoś ciężko mi idzie, nie wiedzieć czemu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 24.05.05, 09:02 ralston napisał: > Właśnie próbuję trasę wyprawy układać, ale jakoś ciężko mi idzie, nie wiedzieć > czemu... ;) No i przez te wczorajsze pogaduchy, to ledwie trzydzieści kilometrów trasy udało mi się ułożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 04.06.05, 00:16 Piszę niby coś tam, ale mi niesporo to idzie. Może dlatego, że ciężko się zebrać jak z góry wiadomo, że rewelacji nie będzie? Nic z tak ciekawych rzeczy jak na poprzednich wypadach się nie trafiło. I jak tu pisać? Chyba spać pójdę... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Nad Bug 04.06.05, 01:47 ralston napisał: > Nic z tak ciekawych rzeczy jak na poprzednich wypadach się nie trafiło. To może coś wymyśl ;) Albo napisz co napisałeś i wrzuciłeś do butelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nad Bug 04.06.05, 23:20 Wymyślać nie ma co, ale to bardziej będzie o tym, czego nie zobaczyłem niż o tym, co zobaczyłem. Już zaczęło się pisać, choć idzie ciężko. Chyba będę musiał zmienić wino na inne ;) Odpowiedz Link Zgłoś