Gość: zach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:00 na początek może "Leaving Las Vegas"?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noe.sis skąd te fimy 08.06.05, 11:28 proszę sprawdźcie, czy macie prawo do wyświetlania tych filmów, tych z wideoteki raczej nie (brak praw publicznych tylko na użtek własny), a z tv? ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal A jak potem leczyć 08.06.05, 12:40 A jak potem leczyć uzależnienie od filmów? ;) Piciem? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Filmoterapia dla alkoholików 08.06.05, 13:24 I to się nazywa schizofrenia, najpierw się rozpija naród wypuszczając wódkę rocznicową upamiętniającą zakończenie IIwś, a po festynach zgarnia się na przymusowe leczenie, puszczając kreskówki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkoholik Re: Filmoterapia dla alkoholików IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 13:37 Wszystkie terapie to nabijanie kasy kilku osobą.Piszą bzdurne książki,które obowiazkowo trzeba kupować.Dostają kasę z akcyzy na alkohol"ośrodki" prowadzone przez całe rodziny.Szybki zysk.Byłem cztery razy na odwyku ale przestałem pic dopiero gdy sam do tego doszedłem.Zadne rozmowy nie prowadzą do wyleczenia.Cała terapia to farsa a leczenie wcale nie jest anonimowe. To bzdura.Przestałem pić a oni ciagle do mnie pisza i zapraszają na spotkania itp.Chyba maja płacone od łepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjacek Re: Filmoterapia dla alkoholików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:11 No i tu się kolego mylisz. Oczywiście nie przestaniesz pić, jeśli "sam do tego nie dojdziesz", ale bez ludzi sobie nie poradzisz, więc nie zgodzę się nigdy, że "żadne rozmowy nie prowadzą do wyleczenia". A długo już nie pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka Re: Filmoterapia dla alkoholików 09.06.05, 21:10 nie wiem jaka jest skutecznosc tych ludzikow.... ale fakt faktem, jezeli czlowiek sam nie chce przestac, lub sobie pomoc to noc nie bedzie z wszystkiego. tak! trzeba samemu do tego dojsc. Niestety..... ale moze w jakim s malym stopniu pomagaja.... bo alkocholizm ciezko zwyciezyc samemu.... czesto sie wraca. Niestety.... moj Ony wrocil.... az mnie wszystkow srodku bolalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uborka Re: Mechaniczna pomarańcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:49 A wiesz też miałem takie skojarzenie. No ale oni im puszczają jakieś takie normalne filmy, a poza tym chyba ich nie przywiązują do krzeseł ani nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj polecam "Fear and Loathing in Las Vegas" albo IP: *.npsp.com 08.06.05, 17:26 "Trainspotting" :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYCEK Re: Filmoterapia dla alkoholików IP: *.aster.pl 08.06.05, 20:45 Należy nieszczęśników przypiąć pasami do fotela i wyświetlać na okrągło KLAN albo PLEBANIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uborka Re: Filmoterapia dla alkoholików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:52 Toż to nieludzkie (prawie jak zmuszanie kogoś do oglądania Krzysztofa Krawczyka). To by wtedy dopiero zaczęli NAPRAWDE pić. Przynajmniej ja chyba bym zaczął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: Mechaniczna pomarańcza po białorusku. Efekty t IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 00:11 Mechaniczna pomarańcza po białorusku. Efekty też będą białoruskie - najpewniej hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś