brezly 16.06.05, 15:17 No to sie odmeldowuje krokiem marszowym. Znaczy ze mnie nie bedzie dni pare. Moze tam czasem kukne a moze nie, kto to wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Nowa lodowka 16.06.05, 15:25 dwa dni bedziesz instalowal ? znaczy to taka z dozownikiem lodu i wody ,tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowa lodowka 16.06.05, 15:34 Eeee, nie. Na lodowce zostawiamy sobie kartki. "Poprzedni kucharz byl do niczego. Musialem mu dac wymowienie i powiesic na fokmaszcie. Nowy jest znakomity. - A poprzedniego pan powiesil?! -Nie, to sie tak tylko mowi. Na fokmaszcie wieszam glownie wymowienia". Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Nowa lodowka 16.06.05, 19:25 eh, KAnuk, ja tez liczylam na jakis zimnoalhololowy watek na cieple dni Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Nowa lodowka 17.06.05, 02:16 prosze o czeste kartki na te lodowce, bo sie steusknieu! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Nowa lodowka 17.06.05, 14:14 kto nie jedzie do EU? Brezly to nawet stamtad nie wyjezdza, chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Nowa lodowka 17.06.05, 15:17 A kiedy jedziesz do EU? Iprzescoprzejezdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Kartka na lodowce 18.06.05, 23:09 Pisze, zeby powiedziec, ze od dzis ide i bede we czwartek albo piatek. Na razie, papapa! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kartka na lodowce 24.06.05, 17:15 "Drzwi opatrza sie w inskrypcje: 'przedsiewzieto ekspedycje' " Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Kartka na lodowce 24.06.05, 19:33 oprocz kalevali znam tylko kiitos. wiec wlasnie,bylo milo :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kartka na lodowce 16.07.05, 07:56 Odbylem, odespalem (3h) odlatuje. Do poweekendzia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kartka na lodowce 16.07.05, 08:02 Czesc, Brezly i na razie. A ze niedyskretnie spytam, czemu dzis spales z warsztatem?! W pracy???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Nowa lodowka 17.07.05, 01:13 ewakurz napisała: > A kiedy jedziesz do EU? Iprzescoprzejezdzasz? ---> jestem w EU = Etats Unis, znaczy, ale jak jade, po przelatuje nad Atlantykiem ; moglabym przeplywac, ale mi sie chwilowo nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nowa lodowka 19.07.05, 10:55 Kobry swieze beda? - ze zapytam z zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:45 Pythonow we frankofonskiej Helwecji jak u nas Malinowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:48 E, nie. Na ogol osobniki to dosc zasadnicze. Nieugiete, z pancerzykiem przeciw poczuciu humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:50 brezly napisał: > E, nie. Na ogol osobniki to dosc zasadnicze. Nieugiete, z pancerzykiem przeciw > poczuciu humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:51 brezly napisał: > E, nie. Na ogol osobniki to dosc zasadnicze. Nieugiete, z pancerzykiem przeciw > poczuciu humoru. Takie bardziej stocken-blocken i wszystko pod katem prostym? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:53 Cuzdzoziemcowi trudno sklonic toto do rozmowy. Jak kogo nie zna to sztywnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:50 To sie przeklada jako pytony gorskie ? (dolnogorskie, sredniogorskie i wysokogorskie). A moze ida sobie, ida, pytony, granicami wystepowania roslin? Te w jodlach ciemnoszaro i brudnozielono umaszczone. Te w kosowce, jasnoszare, w biale i brazowe ciapki. A te na halach- calkiem zielone. I pytaja, kto rysuje baranki. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:52 A pamietasz w sposb w jaki rozmawial Waz Slalny Pyton ze Sloniatkiem wiedzy zadnym? PS. P. wprowadza ostatnio Prosiatko wiedzy zadne, Kociatko wiedzy zadne, Sepiotko wiedzy zadne itd. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nowa lodowka 22.07.05, 14:55 Czy to bylo w bajce o tym, dlaczego slonie maja traby? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Kartka z fala i piaseczkiem 22.07.05, 14:53 Poprzedlabym wreszcie nieco, niemniej nie poprzede, tylko rozpuszcze wlos na wietrze, ciemne raybany wloze i bede plawic w srodziemnomorskosci. Niewykluczone, ze jakis rozowy top wciagne ;)))). No i brzuch, naturalnie. Miche czerwonych porzeczek wlozylam na polke dolna i agrestu, tyle co na krzaku bylo. Pa, pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kartka z fala i piaseczkiem 22.07.05, 14:54 Nie wystraczajaco goraco tam o u ciebie, Ewokurz? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kartka z fala i piaseczkiem 22.07.05, 14:57 Uwazaj na meduzy! Wlasnie wczoraj Pan M i Delfin ratowali Delfinia Wybranke, ktora zderzyla sie z meduza i zostala brzydko poparzona. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kartka z fala i piaseczkiem 22.07.05, 14:58 Za owoce slicznie dziekujemy, juz sie przysiadlam:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Kartka z fala i piaseczkiem 22.07.05, 15:03 E, nie goraco, uaciato jakby. A nawet jesli, to nie zgadniesz, ile juz wiekow siedze tu powieka nie drgajac. Meduzom bedziem dotykac glowek a nie lapek, bosmy doksztauceni z Potomkiem dzieki Nemo i Gangowi Rekinow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kartka z fala i piaseczkiem 22.07.05, 19:37 Meduze fala ciepnela na Wybranke, i popiescila. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kartka z fala i piaseczkiem 25.07.05, 01:24 Meduzom, Chimerom, Hydrom i Hydrantom mowimy stanowcze NIE!. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kartka z fala i piaseczkiem 25.07.05, 04:53 Czy Hydrofob boi sie tez Hydraulikow? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kartka z fala i piaseczkiem 26.07.05, 03:30 ... a takze Hydroforow i Hydronetek. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kartka z fala i piaseczkiem 29.07.05, 17:29 Wychadzam sie jeszcze urlopic. Bede za jaki tydzien (jaki tydzien = ca. 9 dni). papapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kartka z fala i piaseczkiem 02.08.05, 18:38 Czy mnie sie wydaje, czy pan Brezly urlopuje ostatnio, jak Jurek W Krzakach? Hyhy!: Ja tez jade do Teksasu, ze siem tak pochwalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Kartka z fala i piaseczkiem 07.08.05, 10:47 Lecisz, ze tak powtrancam (:)) grosze wlasne. A mi sie czasoprzestrzen zwinela i gotowania nadszedl czas. Jeden fartuch na kolek, a drugi na kark. Ten z obrazkiem konserw pomidorowych i dzbanka oliwy. I czosnku. Macham z niewyslowiona gracja batystowa chusteczka, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kartka z fala i piaseczkiem 07.08.05, 12:06 Jest Ci w nim nadzwyczaj do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wcina mnie 09.08.05, 08:15 Bukiet kciukow obwiazuje rozowa wstazeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wcina mnie 10.08.05, 07:13 Juz lapie, choc z opoznieniem. Czy mi cos drogowkarze zrobia za jazde z zacisnietymi kciukami, np. punkty karne lub premiowe? Millefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś