Gość: Eazy e IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:56 Eric Wright[EAZY E]był najlepszym raperem westside.SPOCZYWAJ W POKOJU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwus83 Re: Hip hop 12.06.01, 17:28 Wydaje mi sie, ze poniekad masz racje.Ale nie istnieje tylko jeden raper z EastCoast>czyz nie?Patrzac jednak na niezyjacych raperow to uwazam, ze Magik zasluguje na miano najlepszego rapera (dotychczasowego)w Polsce. Masz inne zdanie?Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Hip hop IP: *.wawgor.ext.ids.pl 20.06.01, 08:48 ta mag the beściak jego NOWINY z paktofoniki są zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Hip hop IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 08:57 A najlepszym na Świecie jest RAKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrl Re: Hip hop IP: *.ceu.hu 13.06.01, 17:59 Najlepsza na swiecie to jest milosc w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATT Re: Hip hop IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 23:22 HIP HOP TO GÓWNO, NAZWAĆ HIP HOP MUZYKĄ TO WIELKA NOBILITACJA DLA TYCH ŻYGOWIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipiey Re: Hip hop IP: *.kato.gazeta.pl 21.06.01, 15:48 Gość portalu: MATT napisał(a): > HIP HOP TO GÓWNO, > NAZWAĆ HIP HOP MUZYKĄ TO WIELKA NOBILITACJA DLA TYCH ŻYGOWIN Nie masz racji kolego, hiphop to zajebista muzyka, choć nie tworzona na instrumentach, wielu raperów, jak chocby wspomniany tu Magik, dysponowało świetnymi głosami, co słychać w ich melodeklamacjach, czasem w refrenach. Co do muzyki, ja słuchałem już wszystkiego i nie sądzę, zeby dobry hiphop był gorszy np od jazzu, reggae czy rocka - to tylko kwestia poszczególnych artystów i albumów - są dobrzy i źli, moze nie miałeś okazji posłuchać dobrego hh, z polskich polecam ”kinematografię” Paktofoniki, a ze świata np. ostatni Otkast, ale przede wszystkim grupę the Roots. Pozdrawiam otwarte głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Hip hop IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 23:40 the roots są ok, ale outkast ostatnio trochę się skiepścili ich ostatni singiel jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiskus Re: Hip hop IP: *.pl 30.06.01, 21:16 Gość portalu: MATT napisał(a): > HIP HOP TO GÓWNO, > NAZWAĆ HIP HOP MUZYKĄ TO WIELKA NOBILITACJA DLA TYCH ŻYGOWIN Jak ty k...a śmiesz tak mówić! Znasz dwa zespoły na krzyż i sie wypowiadasz. Może nie podobać ci sie Ewenement(szacunek)czy coś innego ale nie możesz na tej podstawie wypoiadać sie na temat całej kultury ŻYGOWINO. Wiesz ile te teksty mnie nauczyły. Hip hop jest prawdziwy. Tam nie ma plastikowych lalek które robią muze pod publike! Hip hop nigdy stop!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barf Re: Hip hop IP: 212.76.32.* 30.06.01, 21:23 Gość portalu: MATT napisał(a): > HIP HOP TO GÓWNO, > NAZWAĆ HIP HOP MUZYKĄ TO WIELKA NOBILITACJA DLA TYCH ŻYGOWIN Ty chuju jak mozesz oceniac cos czego nie znasz. Ja tez tak umiem ty kurwo pucusiu, "nie przejmuje sie skurwysynami" Wilku, "Niechciani nielubiani", "Taka płyta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapgirl Re: Hip hop IP: 195.117.174.* 02.07.01, 09:51 Gość portalu: MATT napisał(a): > HIP HOP TO GÓWNO, > NAZWAĆ HIP HOP MUZYKĄ TO WIELKA NOBILITACJA DLA TYCH ŻYGOWIN Nawet ortograficznie pisać nie umiesz, głąbie. I nie krzycz, jak nie masz racji.Hip-hop, to jedyna obecnie, autentyczna manifestacja młodego pokolenia. Wszystko inne to komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iq666 Re: Hip hop IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 18:17 Gość portalu: MATT napisał(a): > HIP HOP TO GÓWNO, > NAZWAĆ HIP HOP MUZYKĄ TO WIELKA NOBILITACJA DLA TYCH ŻYGOWIN Co tu dużo mówić - HH jest dla wybranych i nie każdy jest w stanie go zrozumieć. Może to i dobrze, bo w przeciwnym razie nie bylibyśmy elitą. Tobie zaś drogi Matt życzę miłego słuchania Britney. Idż w pokoju prosty człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurynka Re: Hip hop IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 01.08.01, 11:27 ahia, a co do MATTa, to z kim mam przyjemnosc? z duchownym, czy z dresem?? bo jestem pefna, ze albo jestes ciołku z jakiegos zadupia, gdzie nic procz disco polo nie słyszales, albo ktores z tych dwoch opcji, czlowieku, hiphop to nie jest qurfa temat dla takich dziadof jak ty, jak ci sie nudzi to zajmij sie produkcja muzyczna ;>>>> jestem pefna, ze efekty beda zajebiste, wtedy zalozysz forum o sojej muzyce, na pewno wpadne/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janelka Re: Hip hop IP: 213.134.142.* 01.08.01, 12:50 A ty pewnie słuchasz metalu i nie lubisz dresiarzy lamusie !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giselle Re: Hip hop IP: *.pl 01.07.01, 13:29 co tu mówić. HH jest muzyką dla wybranych, nie dla zwykłych maluczkich słuchających Britney czy nawet J.Lo. Dla początkujących słuchaczy i ludzi otwartych, polecam Kaliber 44 poprzednia płytę i paktofonikę. pozdrowienia dla chłopaków z MC Sandokan, dla kapitana Żbika Giselle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msv Re: Hip hop IP: 217.98.180.* 01.07.01, 23:28 kurwa lamusie hip hop zajebista muza to nawet cała kultura jeśli ci się nie podoba to wypierdalaj pozdro dla całych ZIPÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurynka Re: Hip hop IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 01.08.01, 11:16 piszecie, ze to muza dla wybranych, a to jest shit, a nie prafda, bo ty, własnie słuchajac hiphopu stajesz sie dla siebie "kims", bo to jest muza z "klasa", moza sie przy tym bawic na maxa, ale jak mam doal to tesh tego słucham, po prostu nie ma innego gatunku, muza, ktora leci non stop, komercja typu eminem, to nie hiphop, to jest perwera normalnie, i dajmy sobie spokoj z zastanawianiem sie nad tym po co takie dupki isnieja, wylansowany przez dr.dre, mistrza w dziedzinie, sam uwaza sie za mentora, ale czy moze nim byc, skoro jego teksty sa takie plytkie, ze moj 8-mio letni!! kuzyn słucha jego muzy, nie to jest smieszne, nie prosze o odpowiedzi na ten list nawet, bo to sa oczywiste sprawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś