Dodaj do ulubionych

Mistrzowie kung-fu w Polsce

IP: 62.176.140.* 11.10.05, 11:31
Jesli to ta sama grupa ktora ponad rok temu widzialem w niemczech, to
szczerze odradzam. Nastawialem sie na widowisko, a ci panowie tylko biegali,
skakali i nic ciekawego nie pokazali. W niemczech bilet byl skandalicznie
drogi (40 euro) i po spektaklu poczulem sie jakby mnie ktos oszukal.
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Szkoda że do Polski nie zawita Team Ryoko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:02
      Ekstremalne akrobacje :)

leparkour.503.com1.ru/video/acrobatics/ryoko/Ryouko_Promo.wmv
      leparkour.503.com1.ru/video/acrobatics/ryoko/showteamryouko.wmv
      leparkour.503.com1.ru/video/acrobatics/ryoko/streetfestivalryouko.wmv
      • Gość: fajka Re: Szkoda że do Polski nie zawita Team Ryoko... IP: *.cable.mindspring.com 11.10.05, 13:03
        Po co zamieszczasz jakieś ruskie linki, żaden z nich nie działa bo skończył się
        im limit.
        • Gość: argajl Re: Szkoda że do Polski nie zawita Team Ryoko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:27
          bezsensu z tymi linkami...tylko sie sfrustrowalem bo po rosyjsku wszystko i nic
          nie dziala...teraz sie zamkne w sobie :(
      • Gość: stern Re: Szkoda że do Polski nie zawita Team Ryoko... IP: *.sfc.pl / *.sfc.pl 11.10.05, 21:34
        www.teamryouko.com
        są jakies przykladowe filmiki do sciagniecia.
        Mam nadzieję, ze warto ;)
        • Gość: piter Re: Szkoda że do Polski nie zawita Team Ryoko... IP: *.sfc.pl / *.sfc.pl 15.10.05, 12:31
          Gość portalu: stern napisał(a):

> Mam nadzieję, ze warto ;

pomylilem się, nie warto.
          to jakieś klauny.
    • Gość: rookee13 Re: Mistrzowie kung-fu w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:48
      bilety w gdynii kosztuja 140 i 110 o ile pamietam, wiec ceny prawie jak w
      niemczech:/
    • Gość: zdzisiek Re: Mistrzowie kung-fu w Polsce IP: 212.160.172.* 11.10.05, 17:06
      "Miszczowie" kung fu hahahahahahahahaha
      "Mnisi" prosto z akademii WF w Pekinie.
      "Będą przybliżać filozofię zen" no nie mogę. Nie wiem czy autor jest naprawdę
      aż takim ignorantem czy wziął kasę od organizatora.
      Może też wyślemy do Chin jakiś polski cyrk z poskramiaczami lwów, klaunami i
      woltyżerką. Z serią wykładów z filozofii antycznej.
      • deadsea Wielka lipa 11.10.05, 17:41
        O ile pamietam to klasztor Szaolin zostal opuszczony przez mnichów jakies 200
        lat temu. Ci skaczacy kuglarze to po prostu trupa cyrkowa.
    • cracovian ...a lasy bambusowe beda? 11.10.05, 19:53
      Ja nie tylko bym chcial zobaczyc jak sie lata z jednego dachu na drugi, ale
      rowniez jak mozna po lisciach bambusowych skakac i przy okazji komus morde
      skuc. To jest dla mnie prawdziwy zen i sedno filozofii kung-fu, zdecydowanie
      warte 40 euro.
      • wardog1 Re: ...a lasy bambusowe beda? 11.10.05, 20:29
        Dla mnie prawdziwy ZEN to 17-nasto strzałowy CLOCK.
        I nikt z tych shaolinów temu dorówna.
        • Gość: Hihihi nie CLOCK tylko GLOCK :) IP: *.aster.pl 11.10.05, 20:42
          ale to szczegół...
          • Gość: Grzes Re: nie CLOCK tylko GLOCK :) IP: *.watson.ibm.com 11.10.05, 22:35
            Co sie czepiasz, ze Ty nie umiesz strzelic z clocka to myslisz ze nikt nie
            potrafi? ;-)
            • Gość: marcin Re: nie CLOCK tylko GLOCK :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:10
              nie clock, tylko kalendarz i nie strzelic, tylko kopnąć :>
    • lukasz_mormol Re: Mistrzowie kung-fu w Polsce 12.10.05, 14:00
      jak ktoś w Polsce już obejrzy ten spektakl to proszę o króciutkie recenzje..
      mocno się zastanawiam, czy nie wybrać się na te widowisko do Wrocławia.

z góry dziękuję.
      • Gość: banda komunistow wala konia nic wiecej IP: *.hsd1.wa.comcast.net 12.10.05, 14:35
        widzialem te pierdoly w usa. debile zabawiaja sie w teatr i pokazuja w scenkach
        historie shaolin, ale kogo to ku.. obchodzi, potem troche poskacza, powywijaja
        patykami, i to wszystko. pieprzona chinolska propaganda.
        • janciowodnik czy oni potrafią się bić???? 12.10.05, 14:57
          jak ja biore na klate 140 kg w seryjkach 10 razy 10 , to mi taki "miszczu" moze
          robic tylko za worek treningowy. Przeciez oni nie jedza miesa, a ja w tym
          tygodniu zjadłem juz 3 kurczaki z rozna!!!!!!!Chciałby sie z nim spotkac w
          realu na ulicy, potanczyłby sobie ,a na koniec dostałby ode mnie lekcje
          prawdziwej walki.
          • Gość: marcin Re: czy oni potrafią się bić???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:12
            Trenujesz jakas walke, czy jesz tylko kurczaki?
            • Gość: REM Re: czy oni potrafią się bić???? IP: *.pg.com 12.10.05, 16:39
              debilu, tak by ci zatanczyl ze nawet nie zorientowalbys sie jak by ci przebiegl
              po plecach i 8 razy kopnal w ryja i potem na te twoje 140kg to bys ewentualnie
              mogl sie wyjeb...c

pozdrawiam wszystkich bez karkow
          • Gość: ya do tego, co je kurczaki z rożna;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:03
            Głupi dresie. Pakuj sobie dalej, pakuj, buraku. Szkoda, że nie wiesz, jaki
            jesteś komiczny... :))))))
      • Gość: niebieskooka Re: Mistrzowie kung-fu w Polsce IP: *.iscnet.pl 17.10.05, 02:24
        W przeciwieństwie do wielu tu obecnych na forum, ja miałam okazję nie tylko
        biernie przyglądać się z pierwszego rzędu (warto było tak blisko siedzieć), ale
        również brać czynny udział na scenie w trakcie pokazu.

Jednak najlepsze czekało mnie po spektaklu, w kuluarach i szatni, gdzie mogłam
        spokojnie porozmawiać i zrobić ponad 100 fotek, poznać z bliska mistrzów kung
        fu ( wszyscy czarne pasy ) zobaczyć w ich oczach spokój i koncentracje, które
        pozwalaja nie tylko rozbijać marmurowe płyty, ale przede wszystkim pozwalaja
        zachować dystans do świata.
        A ceny biletów są adekwatne do ich ciężkiej pracy i umiejętności, które
        zdobywali latami.

Jak ktoś tego nie widział na własne oczy ( a nie tylko w kablówce ), to niech
        idzie do jakiegos multikina i obejrzy sobie kolejna część Gwiezdnych Wojen,
        może to jest świat bliższy jego własnemu.
    • Gość: takise Bylem w Bydgoszczy i widzialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:32
      1. nie siadajcie z boku sceny! na bokach sceny wisza po 3 ogromne kotary i
      zaslaniaja prawie wszystko, siedzialem po przekatnej i stracilem z oczu
      wszystko co dzialo sie w srodkowo-tylnej czesci sceny

2. malenka scena po srodku wielkiego parkietu - perspektywa z ktorej trzeba
      sobie pomoc lornetka! Jedyne miejsca godne uwagi to krzesla ustawione na
      parkiecie tuz przed scena (drogie bilety!)

3. widowisko: nuuuudaaa! spodziewalem sie wspanialego historycznego widowiska w
      stylu fabularyzowanej opowiesci a wystapila trupa cyrkowa przerywana lektorem z
      tasmy, nie widzialem nic lepszego niz udaje sie zobaczyc na kablowce/tv sat

4. uznanie dla dokonan mistrza i jego uczniow, jakkolwiek by zle oceniac
      organizacje widowiska, nudny scenariusz to trzeba oddac szacunek dla ich
      wlasnej pracy wlozonej w doskonalenie ciala i ducha

pzdr
      • Gość: Wujek Dobra Rada W Rzeszowie nie będą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:23
        Nie sprzedano za wiele biletów... Ale czytajac te wypowiedzi, może to i lepiej.
        Naprawdę taka nuda?? Heh. A Cyrk Akrobatów Chińskich - ktokolwiek widział,
        ktokolwiek wie? :)
    • at_work To miało być w połowie lutego 2006 12.10.05, 19:58
      Pod hasłem "Walę tynki", ale przez te anomalie w przyrodzie wszystko się
      pomieszało...

_
      Pies na kaczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka