Gość: pasqdniq Re: Rydzyk! Rydzyk! IP: *.chello.pl 21.12.05, 19:09 dla Rydza zrobilbym wywar z muchomorkow .... :) raz a pozadnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Ustawiony redaktorek Durczok IP: 192.168.1.* / 213.17.192.* 21.12.05, 11:19 Zarabiający tysiące redaktorek, ustawiony przez Kwiatkowskiego. Prezentujący w telewizji publicznej całkowity brak obiektywizmu. Za tegoroczne wybory powinien być dawno wywalony do prywatnych, najlepiej komuszo-liberalnych telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio a ja bym wolal joanne krupe IP: *.aster.pl 21.12.05, 11:44 zamiast politycznie poprawnego durczoka. swoja droga, ogladal ktos film "last supper"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minorum gentium Re: a ja bym wolal joanne krupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 01:23 ale ktory last supper? bo jest wiele filmow o takim tytule... :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Durczok jest ok 21.12.05, 16:32 taaa... wywalic Durczoka bo nie chcial zatapiac Platformy jak kazdy inny "obiektywny" dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 11:51 a ja poproszę np dodę. tyko żeby się nie odzywała i był skąpo ubrana. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważaj Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:47 Żeby ci Radek Majdan nie wypiąstkował... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 11:54 a ja zaprosiłabym Leonardo da Vinci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:39 A ja dziękuję Michnikowi za tendencyjne artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Paździochó Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.toya.net.pl 21.12.05, 12:43 A u nas na wigili był JP2, co prawda w telewizji ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: 212.160.172.* 21.12.05, 12:58 Co mnie obchodzi jakiś Durczok, życzę mu dużo zdrowia i szczęścia, ale co mnie obchodzi jego wigilia - ani ładny, ani śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 15:16 A jak myślisz, ile osób tutaj obchodzi, co Ciebie nie obchodzi, hmm...? Tak tylko chciałbym Ci coś zasugerować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antosia Adam Michnik IP: 212.160.172.* 21.12.05, 13:00 A ja bardzo chętnie spędziłabym z p.Adasiem Michnikiem nie tylko Wigilię!!! Wprost Go uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilas Re: Adam Michnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:50 To wproś się na wódeczkę do Kwacha, pogadzasz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleś Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:02 z tym Durczokiem to wielka przesada, chyba ludzie nie pamiętają nazwisk innych dziennikarzy, ani to talent, ani osobowość na miarę chociażby p. Miecugowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Puste miejsce IP: *.dyn.iinet.net.au 21.12.05, 13:20 A kaczora nikt nie przygarnie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Puste miejsce 21.12.05, 15:29 Nie tylko bym nie przygarnął Kaczora ale bym poszczuł psem. Podobnie bym potraktował wszystkich PISoszołomów zwłaszcza tych z rządu. Pomimo tego, że w noc Wigilijną niektórzy mogliby przemówić ludzkim głosem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.dyr Re: Puste miejsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:52 To ty masz psa? Oj, źle trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookies Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.05, 14:49 A ja zapraszam prof. Belkę i Jenifer Lopez i w ten sposób spełnię marzenie pana premiera o spotkaniu z JL Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 15:18 A mogę też liczyć na zaproszenie...? Ustosunkował bym się do Pana Beli i z Panią Lopez... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortis Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:33 Nie zaprosiłbym Owsiaka! To jest pra-przyczyna zła /umiejętnie zapakowane!/, które już daje wyniki /"róbta co chceta"/. Natomiast chetnie spotkałbym się z Wielkim Patriotą o.Tadeuszem Rydzykiem. Wiem, że jestem w mniejszości, ale nie przeszkadza mi to. Nie chcę być w tej drugiej -"większej" grupie. Jestem dumny ze swoich poglądów i postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 15:56 Gratuluję również posiadania umiejętności dzielenia ludzi na dwie grupy. Chciałbym mieć tak proste pojęcie o świecie i ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Lepper!!!! Jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:11 Lepper, Beger, Kazimiera Szczuka i Roman Giertych!!! Mieszanka wybuchowa!!! Biało czerwony krawat i czerwona morda, ku..ki w oczach, zdolności lighfinchtstyczne i playboy wszystkich moherowych beretów z antenkami(Może zaprosimy jeszcze jakiegoś europosła). Impreza finansowana przez telewizję TRAM w maybachu o. dyrektora, a po wigilii wyjazd do Brukseli z europosłem Samoobrony na łowy!!! Sensacja XXIw. Miejmy nadzieje, że przynajmiej w wigilie przemówią ludzkim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Lepper!!!! Jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:32 a co Ci ta Kazimiera Szczuka zrobila,ze w takim towarzystwie ja umiesciles???? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Lepper!!!! Jest the best 21.12.05, 20:15 Pewnie oglądał wczorajszy program "Teraz My", a teraz chce sie popisać orientacją w polityce. Ale chyba ma problemy z myśleniem, albo telewizor bez fonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: none Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 16:07 Owsiak wypilby caly alkohol. Ja wolalbym Pamele Anderson w stringach. Odpowiedz Link Zgłoś
jancior Czy ktos moze wytlumaczyc druga czesc tytulu ? 21.12.05, 16:17 Czy GW wszystko kojarzy sie z Kaczynskim ? jesli tak to wyglada to na wyrazny objaw obsesji maniakalnej - niektore typy tak maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.kwasniewski Michnik, sku..el - nie, nie, nie!!!, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:24 Czy ankietowani byli w ogóle pytani o Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reko A ja bym chętnie zaprosił Kaczyńskiego. IP: *.crowley.pl 21.12.05, 16:57 Chociaż na Niego nie głosowałem, to mam do Niego bardzo duży szacunek. Myślę że rozmowa mogła by być bardzo ciekawa i wiele można by się od Niego nauczyć. Co do Durczoka, to człowiekowi nie mogę wiele zarzucić, choć wykazuje jako dziennikarz pewną stronniczość. Ale chyba na wigilię to bym nie zaprosił :-) Natomiast Krawczyka jak najbardziej. Pokazał wielokrotnie że jest wyluzowany i bardzo otwarty na ludzi. A Owsiak? Wolałbym z Nim pójść na jakąś imprezkę :-) A tak wogóle nikt nie myśli w tym kraju o kobitkach? Ano tak, święta... trzeba pamiętać o żonie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MenagoMikołaja Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:57 signal napisał: > A ja chcę Jenifer Lopez A byłeś grzeczny cały rok? Żadnych brzydkich myśli, zdjęć, etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:01 w tytule Kaczyński, ale w treści ani słowa o nim ; znowuż najazd dziennikarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.jsn.osi.pl 21.12.05, 17:27 zobacz na wykres obok (na 10 miejscu za Tuskiem, Kwaśniewskim i Wałęsą) Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Z Kaczyńskim to tylko kłopot 21.12.05, 17:52 Zaproszenie Najjaśniejszego Pana to wielki kłopot organizacyjny. Musiałbym pożyczyć od sąsiadów bardzo wysokie krzesło bo inaczej nie wystawałby ponad stół i oglądałbym tylko łysiejący czubek Najjaśniejszej główki. A w takim wypadku jego obecność byłaby bez sensu. Ewentualnie takie specjalne krzesełko dla dzieci z blacikiem i szeleczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romina Re: Z Kaczyńskim to tylko kłopot IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 18:09 jed67 napisał: > A w takim > wypadku jego obecność byłaby bez sensu. Szczególnie bez sensu że choć pewnie jesteś obrośnięty na całym ciele niczym goryl a i wzrostem górujesz nad Kaczorem to intelektualnie niekoniecznie, czego dowiodłeś swoim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Re: Z Kaczyńskim to tylko kłopot 21.12.05, 18:24 Z tą inteligencją to chodzi Ci chyba o to, że Najjaśniejszy Pan ma za grubą pupkę do dziecięcego fotelika i mógłby się nie zmieścić. Przyznaję, dałem plamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Wszyscy politycy po 30 pare %,ale GW oczywiscie IP: *.bulldogdsl.com 21.12.05, 19:38 wybija w tytule:KACZYNSKIEGO NIE!!!Tak oto sondaz opini publicznej zmienia sie w sondaz opinii redakcji GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wszyscy politycy po 30 pare %,ale GW oczywisc IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.12.05, 20:07 Ale spójrz na tą tabelkę na prawo... odwróć tabelę, kaczka na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola... Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.05, 21:15 a ja,chciałabym bardzo zaprosić moją "miłość"na Wigilię, niestety nie mogę i jest mi strasznie smutno...rozstalismy się, i nawet Wigilia tego juz nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 21:24 Widocznie była to jednostronna miłośc... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A skad sie wzial tytul tego "artykulu", ktory ma 21.12.05, 22:04 sie nijak do tresci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs232 Re: A skad sie wzial tytul tego "artykulu", ktory IP: *.euro-net.pl 21.12.05, 22:59 Malym druczkiem na obrazku po prawej (Szczegółowe wyniki sondażu), tez z poczatku nie zauwazylem. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No ja to zauwazylem, ale z tego sondazu wynika 21.12.05, 23:23 tylko, ze wiecej ludzi zaprosiloby Durczoka niz Kaczora. Gdyby rownolegle przeprowadzono badania kogo nie zaprosilibyscie na wigilie i tam pierwszy bylby Kaczor wtedy tytul "artykulu" bylby uprawniony. Gość portalu: rs232 napisał(a): > Malym druczkiem na obrazku po prawej (Szczegółowe wyniki sondażu), tez z > poczatku nie zauwazylem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: No ja to zauwazylem, ale z tego sondazu wynik 22.12.05, 02:06 frank_drebin napisał: > tylko, ze wiecej ludzi zaprosiloby Durczoka niz Kaczora. Gdyby rownolegle > przeprowadzono badania kogo nie zaprosilibyscie na wigilie i tam pierwszy bylby Kaczor wtedy tytul "artykulu" bylby uprawniony. Owszem, ale to bylaby wersja dla prymitywow z PiSu, robiacych propagande na forach GW. Ludziom inteligentnym wystarczy informacja, iz na pytanie kogo zaprosza, Kaczynski znajduje sie na dalszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cossack Re: Ty i inteligencja :))))))))) IP: *.olsznet.ec.pl 22.12.05, 11:35 właśnie, dlaczego "kaczyński NIE"? przecież z sondażu jasno wynika, że na 100 ludzi 30 chciałoby go widzieć przy wigilinym stole? Nie ma tam 0% tylko 30% więc dlaczego takie stanowcze, jednoznaczne NIE?? tylko "inaczej inteligentni" nie widzą w tym prymitywnej (z każym tygodniem coraz bardziej) propagandy GW BTW nie jestem ani moherowcem, ani pro-kaczystą, nic z tych rzeczy. staram sie obiektywnie obserwować rzeczywistość, i rażą mnie techniki GW. to wygląda na paranoję, ktos napisał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo Media robia ludziom wode z mozgu IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 21.12.05, 23:03 ta sonda jest kolejnym tego przykladem :))))) Ludzie mediow prawie wylacznie zajmuja czolowe miejsca w rankingu :))))) Trzeba byc niezle poje..... zeby takie osoby wybierac. Zasada jest prosta - im czesciej ludzie widza gebe, tym wieksze maja do niej zaufanie :))))))))))) Poje... ludzi, doslownie poje..... I jak tu, zyc w takim spoleczenstwie????? Gdzie sa prawdziwe autorytety??? Media staraja zmienic kazdy aspekt naszego zycia. Szkoda tylko ze zdecydowana wiekszosc temu ulega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Media robia ludziom wode z mozgu IP: 81.210.16.* 22.12.05, 10:26 co się dziwić, że ludzię nie chcą zaprosić na wigilię tego KONUSA? wystarczy obejrzeć 'o dwóch takich' - bracia zżerali wszystko, kredę do tablicy, buty itd. jak szarańcza. nikt nie chce widocznie, żeby wszystko z kolacji wigilijnej zeżarli! Odpowiedz Link Zgłoś