Dodaj do ulubionych

Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Kacz...

21.12.05, 10:57
A ja chcę Jenifer Lopez
Obserwuj wątek
    • Gość: parambol Rydzyk! Rydzyk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:06
      • halfoat Re: Rydzyk! Rydzyk! 21.12.05, 16:27
        musi Ci wystarczyć zupa grzybowa
        • Gość: pasqdniq Re: Rydzyk! Rydzyk! IP: *.chello.pl 21.12.05, 19:09
          dla Rydza zrobilbym wywar z muchomorkow .... :) raz a pozadnie :P
    • Gość: Bogdan Ustawiony redaktorek Durczok IP: 192.168.1.* / 213.17.192.* 21.12.05, 11:19
      Zarabiający tysiące redaktorek, ustawiony przez Kwiatkowskiego. Prezentujący w
      telewizji publicznej całkowity brak obiektywizmu. Za tegoroczne wybory powinien
      być dawno wywalony do prywatnych, najlepiej komuszo-liberalnych telewizji.
      • Gość: juzio a ja bym wolal joanne krupe IP: *.aster.pl 21.12.05, 11:44
        zamiast politycznie poprawnego durczoka. swoja droga, ogladal ktos film "last
        supper"?
        • Gość: minorum gentium Re: a ja bym wolal joanne krupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 01:23
          ale ktory last supper? bo jest wiele filmow o takim tytule... :)
      • atomm Durczok jest ok 21.12.05, 16:32
        taaa...
        wywalic Durczoka
        bo nie chcial zatapiac Platformy jak kazdy inny "obiektywny" dziennikarz
    • viator Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 11:51
      a ja poproszę np dodę.
      tyko żeby się nie odzywała i był skąpo ubrana.
      :-)
      • Gość: Uważaj Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:47
        Żeby ci Radek Majdan nie wypiąstkował...
    • setorika Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 11:54
      a ja zaprosiłabym Leonardo da Vinci :-)
    • Gość: Absolwent Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:39
      A ja dziękuję Michnikowi za tendencyjne artykuły
    • Gość: rodzina Paździochó Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.toya.net.pl 21.12.05, 12:43
      A u nas na wigili był JP2, co prawda w telewizji ale zawsze.
    • Gość: ????? Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: 212.160.172.* 21.12.05, 12:58
      Co mnie obchodzi jakiś Durczok, życzę mu dużo zdrowia i szczęścia, ale co mnie
      obchodzi jego wigilia - ani ładny, ani śmieszny...
      • tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 15:16
        A jak myślisz, ile osób tutaj obchodzi, co Ciebie nie obchodzi, hmm...? Tak
        tylko chciałbym Ci coś zasugerować...
    • Gość: antosia Adam Michnik IP: 212.160.172.* 21.12.05, 13:00
      A ja bardzo chętnie spędziłabym z p.Adasiem Michnikiem nie tylko Wigilię!!!
      Wprost Go uwielbiam!
      • Gość: Lilas Re: Adam Michnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:50
        To wproś się na wódeczkę do Kwacha, pogadzasz sobie
    • Gość: oleś Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:02
      z tym Durczokiem to wielka przesada, chyba ludzie nie pamiętają nazwisk innych
      dziennikarzy, ani to talent, ani osobowość na miarę chociażby p. Miecugowa
    • Gość: przegrzmot Puste miejsce IP: *.dyn.iinet.net.au 21.12.05, 13:20
      A kaczora nikt nie przygarnie ?!
      • maciek9940 Re: Puste miejsce 21.12.05, 15:29
        Nie tylko bym nie przygarnął Kaczora ale bym poszczuł psem.

Podobnie bym potraktował wszystkich PISoszołomów zwłaszcza tych z rządu.

Pomimo tego, że w noc Wigilijną niektórzy mogliby przemówić ludzkim głosem !!!

• Gość: O.dyr Re: Puste miejsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:52
          To ty masz psa? Oj, źle trafił...
    • Gość: cookies Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.05, 14:49
      A ja zapraszam prof. Belkę i Jenifer Lopez i w ten sposób spełnię marzenie
      pana premiera o spotkaniu z JL
      • tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 15:18
        A mogę też liczyć na zaproszenie...? Ustosunkował bym się do Pana Beli i z
        Panią Lopez... ;)
    • Gość: fortis Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:33
      Nie zaprosiłbym Owsiaka! To jest pra-przyczyna zła /umiejętnie zapakowane!/,
      które już daje wyniki /"róbta co chceta"/. Natomiast chetnie spotkałbym się z
      Wielkim Patriotą o.Tadeuszem Rydzykiem. Wiem, że jestem w mniejszości, ale nie
      przeszkadza mi to. Nie chcę być w tej drugiej -"większej" grupie. Jestem dumny
      ze swoich poglądów i postawy.
      • tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 15:56
        Gratuluję również posiadania umiejętności dzielenia ludzi na dwie grupy.
        Chciałbym mieć tak proste pojęcie o świecie i ludziach...
        • Gość: XxX Lepper!!!! Jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:11
          Lepper, Beger, Kazimiera Szczuka i Roman Giertych!!! Mieszanka wybuchowa!!!
          Biało czerwony krawat i czerwona morda, ku..ki w oczach, zdolności
          lighfinchtstyczne i playboy wszystkich moherowych beretów z antenkami(Może
          zaprosimy jeszcze jakiegoś europosła). Impreza finansowana przez telewizję TRAM
          w maybachu o. dyrektora, a po wigilii wyjazd do Brukseli z europosłem Samoobrony
          na łowy!!! Sensacja XXIw. Miejmy nadzieje, że przynajmiej w wigilie przemówią
          ludzkim głosem.
          • Gość: klara Re: Lepper!!!! Jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:32
            a co Ci ta Kazimiera Szczuka zrobila,ze w takim towarzystwie ja umiesciles????
            • tim7 Re: Lepper!!!! Jest the best 21.12.05, 20:15
              Pewnie oglądał wczorajszy program "Teraz My", a teraz chce sie popisać
              orientacją w polityce. Ale chyba ma problemy z myśleniem, albo telewizor bez
              fonii...
    • Gość: none Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 16:07
      Owsiak wypilby caly alkohol. Ja wolalbym Pamele Anderson w stringach.
    • jancior Czy ktos moze wytlumaczyc druga czesc tytulu ? 21.12.05, 16:17
      Czy GW wszystko kojarzy sie z Kaczynskim ? jesli tak to wyglada to na wyrazny
      objaw obsesji maniakalnej - niektore typy tak maja.
    • Gość: a.kwasniewski Michnik, sku..el - nie, nie, nie!!!, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:24
      Czy ankietowani byli w ogóle pytani o Kaczyńskiego?
    • Gość: reko A ja bym chętnie zaprosił Kaczyńskiego. IP: *.crowley.pl 21.12.05, 16:57
      Chociaż na Niego nie głosowałem, to mam do Niego bardzo duży szacunek. Myślę że
      rozmowa mogła by być bardzo ciekawa i wiele można by się od Niego nauczyć.
      Co do Durczoka, to człowiekowi nie mogę wiele zarzucić, choć wykazuje jako
      dziennikarz pewną stronniczość. Ale chyba na wigilię to bym nie zaprosił :-)
      Natomiast Krawczyka jak najbardziej. Pokazał wielokrotnie że jest wyluzowany i
      bardzo otwarty na ludzi.
      A Owsiak? Wolałbym z Nim pójść na jakąś imprezkę :-)

A tak wogóle nikt nie myśli w tym kraju o kobitkach? Ano tak, święta...
      trzeba pamiętać o żonie...:-)
    • Gość: MenagoMikołaja Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 16:57
      signal napisał:
      > A ja chcę Jenifer Lopez

A byłeś grzeczny cały rok? Żadnych brzydkich myśli, zdjęć, etc.?
    • Gość: elka Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:01
      w tytule Kaczyński, ale w treści ani słowa o nim ; znowuż najazd dziennikarski
      • Gość: Madzia Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.jsn.osi.pl 21.12.05, 17:27
        zobacz na wykres obok (na 10 miejscu za Tuskiem, Kwaśniewskim i Wałęsą)
    • Gość: Ewa Jaka gazeta, tacy czytelnicy IP: *.chello.pl 21.12.05, 17:44
    • jed67 Z Kaczyńskim to tylko kłopot 21.12.05, 17:52
      Zaproszenie Najjaśniejszego Pana to wielki kłopot organizacyjny. Musiałbym
      pożyczyć od sąsiadów bardzo wysokie krzesło bo inaczej nie wystawałby ponad
      stół i oglądałbym tylko łysiejący czubek Najjaśniejszej główki. A w takim
      wypadku jego obecność byłaby bez sensu. Ewentualnie takie specjalne krzesełko
      dla dzieci z blacikiem i szeleczkami.
      • Gość: Romina Re: Z Kaczyńskim to tylko kłopot IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 18:09
        jed67 napisał:
        > A w takim
        > wypadku jego obecność byłaby bez sensu.

Szczególnie bez sensu że choć pewnie jesteś obrośnięty na całym ciele niczym
        goryl a i wzrostem górujesz nad Kaczorem to intelektualnie niekoniecznie, czego
        dowiodłeś swoim postem.
        • jed67 Re: Z Kaczyńskim to tylko kłopot 21.12.05, 18:24
          Z tą inteligencją to chodzi Ci chyba o to, że Najjaśniejszy Pan ma za grubą
          pupkę do dziecięcego fotelika i mógłby się nie zmieścić. Przyznaję, dałem plamę.
    • Gość: Pawel Wszyscy politycy po 30 pare %,ale GW oczywiscie IP: *.bulldogdsl.com 21.12.05, 19:38
      wybija w tytule:KACZYNSKIEGO NIE!!!Tak oto sondaz opini publicznej zmienia sie
      w sondaz opinii redakcji GW.
      • Gość: FreakyMisfit Re: Wszyscy politycy po 30 pare %,ale GW oczywisc IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.12.05, 20:07
        Ale spójrz na tą tabelkę na prawo... odwróć tabelę, kaczka na czele.
    • Gość: Jola... Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.05, 21:15
      a ja,chciałabym bardzo zaprosić moją "miłość"na Wigilię, niestety nie mogę i
      jest mi strasznie smutno...rozstalismy się, i nawet Wigilia tego juz nie zmieni!
      • tim7 Re: Na Wigilię zapraszamy Durczoka, dziękujemy Ka 21.12.05, 21:24
        Widocznie była to jednostronna miłośc...
    • frank_drebin A skad sie wzial tytul tego "artykulu", ktory ma 21.12.05, 22:04
      sie nijak do tresci ?
      • Gość: rs232 Re: A skad sie wzial tytul tego "artykulu", ktory IP: *.euro-net.pl 21.12.05, 22:59
        Malym druczkiem na obrazku po prawej (Szczegółowe wyniki sondażu), tez z
        poczatku nie zauwazylem.
        • frank_drebin No ja to zauwazylem, ale z tego sondazu wynika 21.12.05, 23:23
          tylko, ze wiecej ludzi zaprosiloby Durczoka niz Kaczora. Gdyby rownolegle
          przeprowadzono badania kogo nie zaprosilibyscie na wigilie i tam pierwszy bylby
          Kaczor wtedy tytul "artykulu" bylby uprawniony.
          Gość portalu: rs232 napisał(a):

> Malym druczkiem na obrazku po prawej (Szczegółowe wyniki sondażu), tez z
          > poczatku nie zauwazylem.
          • dr.szwajcner Re: No ja to zauwazylem, ale z tego sondazu wynik 22.12.05, 02:06
            frank_drebin napisał:

> tylko, ze wiecej ludzi zaprosiloby Durczoka niz Kaczora. Gdyby rownolegle
            > przeprowadzono badania kogo nie zaprosilibyscie na wigilie i tam pierwszy
            bylby Kaczor wtedy tytul "artykulu" bylby uprawniony.

Owszem, ale to bylaby wersja dla prymitywow z PiSu,
            robiacych propagande na forach GW.

Ludziom inteligentnym wystarczy informacja, iz na pytanie kogo
            zaprosza, Kaczynski znajduje sie na dalszym miejscu.
            • lej_czerwonego Ty i inteligencja :))))))))) 22.12.05, 10:34
              Wysmienite.
              LOL
              • Gość: cossack Re: Ty i inteligencja :))))))))) IP: *.olsznet.ec.pl 22.12.05, 11:35
                właśnie, dlaczego "kaczyński NIE"?
                przecież z sondażu jasno wynika, że na 100 ludzi 30 chciałoby go widzieć przy
                wigilinym stole? Nie ma tam 0% tylko 30%
                więc dlaczego takie stanowcze, jednoznaczne NIE??
                tylko "inaczej inteligentni" nie widzą w tym prymitywnej (z każym tygodniem
                coraz bardziej) propagandy GW
                BTW nie jestem ani moherowcem, ani pro-kaczystą, nic z tych rzeczy. staram sie
                obiektywnie obserwować rzeczywistość, i rażą mnie techniki GW.
                to wygląda na paranoję, ktos napisał :-)
    • Gość: nobo Media robia ludziom wode z mozgu IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 21.12.05, 23:03
      ta sonda jest kolejnym tego przykladem :))))) Ludzie mediow prawie wylacznie
      zajmuja czolowe miejsca w rankingu :))))) Trzeba byc niezle poje..... zeby takie
      osoby wybierac. Zasada jest prosta - im czesciej ludzie widza gebe, tym wieksze
      maja do niej zaufanie :))))))))))) Poje... ludzi, doslownie poje..... I jak tu,
      zyc w takim spoleczenstwie????? Gdzie sa prawdziwe autorytety??? Media staraja
      zmienic kazdy aspekt naszego zycia. Szkoda tylko ze zdecydowana wiekszosc temu
      ulega.
      • Gość: emi Re: Media robia ludziom wode z mozgu IP: 81.210.16.* 22.12.05, 10:26
        co się dziwić, że ludzię nie chcą zaprosić na wigilię tego KONUSA?
        wystarczy obejrzeć 'o dwóch takich' - bracia zżerali wszystko, kredę
        do tablicy, buty itd. jak szarańcza.
        nikt nie chce widocznie, żeby wszystko z kolacji wigilijnej zeżarli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka