Dodaj do ulubionych

Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniejszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:36
no to rosjanie są bardzo błyskotliwym narodem, a wielu w to wątpilo!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rex U na najmądrzejszy był kwaśniewski i jego cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:39
      małżowina, dlaczego Rosjanie nie mieliby cenić Putna?
      • Gość: niuniek Dorzuciłbym parę rodzimych "autorytetów moralnych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:11
        które też nie wiadomo dlaczego mają podobno szacunek u Polaków. Co kraj to
        obyczaj
        • Gość: groszek Re: Dorzuciłbym parę rodzimych "autorytetów moral IP: *.itma.pwr.wroc.pl 03.01.06, 14:20
          Po pierwsze darzyc kogos szacunkiem to zupelnie co innego niz twierdzic, ze jest
          madry.
          A po drugie... putin rzeczywiscie moze byc najmadrzejszym politykiem. Jego
          polityka moze nam sie nie podobac, mozemy go uwazac za naszego wroga numer 1 ale
          jedno jest pewne, jest to czlowiek inteligentny (inni agentami KGB nie byli) i
          wyrachowany do granic mozliwosci.
          Oby zdechl marnie.
          • Gość: jujek Dla mojego grona znajomych, i dla mnie też, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:25
            najmądrzejszy jest Geremek, Michnik, bracia Smolarowie, Tusk, Rokita, Lityński,
            śp. Kuroń Jacek (był, ale jest obecny wśród nas...), Wujec, Balcerowicz, i
            wielu innych bojowników o lepszą Polskę. A Rosjanie to idioci.
            • Gość: groszek Re: Dla mojego grona znajomych, i dla mnie też, IP: *.itma.pwr.wroc.pl 03.01.06, 14:32
              No czyli wszystko sie zgadza.
              Skoro rosjanie sa idiotami wiec Putin jak najbardziej ma prawo byc
              najmadrzejszym z nich.
              • Gość: lex Rosjanie to Azjaci, o ich cywilizacji zadecydowały IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 03.01.06, 20:09
                najazdy mongolskie i podbicie Rosji w XIII wieku, stąd ta kacapska mentalność. Wyjaśnił to juz Jasienica. Pogarda dla innych i chęć poniżenia gdy się tylko uda, wrodzona skłonność do kłamstwa i okrucieństwa (oczywiśćie tylko części, ale znacznej) względem rodaków. Ostatnio przeczytałem "Stalin. Dwór czerwonego cara" i (choć Stalin i Beria byli Gruzinami), cała ta zbrodnicza mentalność jest dla nas nie do pojęcia.
    • maxxo Mogl w koncu zabic ! a sie usmiecha !! 03.01.06, 13:39
    • Gość: semi Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: 213.18.121.* 03.01.06, 13:47
      Ten naród jest stworzony do polityki 'zamordyzmu'. Tylko wtedy im sie podoba.
    • Gość: psiakrew! A Stalin był najzacniejszy? IP: 217.153.26.* 03.01.06, 13:54
      Co za naród, co za ludzie!

Rok Psa.
      • Gość: syberia Putin???? IP: *.radom.pl 03.01.06, 13:59
        ..samyj gławnyj ,samyj umnyj, czieławiek Putin!!!!!!
    • Gość: ssyfek1 Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.ghnet.pl 03.01.06, 13:59
      Przecież Putinowi patrzy z oczu co najmniej 200IQ!
    • mario.osh BUHAHAHAHA !!! 03.01.06, 14:02

• Gość: :-) swietny ten deser. Ale sie usmialem :-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:08
      moze ma tez najłuższego...? Kija golfowego.
    • Gość: kozaczek Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.06, 14:34
      A ja lubię Rosjan.Nawet wtedy gdy twierdzą,że Polak to charakter a nie
      narodowość.Bo czytając posty antyrosyjskich bęcwałów nabieram przekonania,żę
      mają rację.Rosjanin jest wykształcony,zna swoją historię, literaturę,słucha
      Czajkowskiego i Kisina,chodzi do teatru,uwielbia swoich poetów.Polak tylko
      wybrzydza.Autorytetem dla Polaka jest Bush, za 100 dolców wyprze się
      poglądów,przyjaciela.Jest wyjątkowym relegijnym hipokrytą.Śmiesznym megalomanem.
    • camel_3d no niech mnie strzeli... 03.01.06, 14:53
      to dlatego nimi sie tak latwo manipuluje.. glupie to i prymitywne jak widac.
      • exuajzed Re: no niech mnie strzeli... 03.01.06, 14:56
        Tak właściwie, jeśli Gazeta.PL podaje taką informację to czemu nie podaje łącza
        do informacji źródłowej? Przecież agencja Interfax ma stronę anglojęzyczną. W
        tej chwili nie potrafię znaleźć tej wiadomości na ich stronie, więc zastanawiam
        się czy Gazeta kręci, czy Interfax podaje wybiórczo informacje.
        • magikal Re: no niech mnie strzeli... 03.01.06, 16:09
          nie znam niestety rosyjskiego, ale moze to:
          www.interfax.ru/r/B/politics/2.html?menu=1&id_issue=11444507
    • lider4 Tak samo mądry jak Stalin? 03.01.06, 15:05
      Rosjanie nie mają wolnych mediów i mało ludzi tam wie kim jest naprawdę
      towarzysz Putin.
    • Gość: Dorato Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: 82.160.23.* 03.01.06, 15:06
      tracę resztki szacunku do narodu rosyjskiego....ale czego sie po nich spodziewać
    • Gość: Calineczka Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.onlink.net 03.01.06, 15:08
      a ja jestem najpiekniejsza i najbardziej pozadana kobieta na swiecie. Tacy
      madrzy Rosjanie a o tym nie wiedzieli i nie wspomnieli ani slowem.
      • Gość: Wiesia Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 03.01.06, 15:22
        Że Putin ma łeb mogę usiłować zgodzić się z tym, ale uznać Żyrinowskiego za
        faceta sexi to ponad moją wyobrażnię.
    • Gość: yeti_z_gor Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.p.lodz.pl 03.01.06, 15:28
      To że putin jest mądry i niesamowicie cwany jest to racja (w końcu ćwoków do
      KGB nie brali). To mnie nie dziwi wcale. Mnie najbardziej szokuje że rosjanie
      (tzn 37% z nich) uznali go za najucziwszego polityka. I to jest szokujące. Ale
      to świadzy tylko o tym że Putin jest tak cwany, że potrafił w Rosji (podkreślam
      Rosji nie na świecie) wykreować się na polityka uczciwego.
      • tymon99 oj brali, brali!! 03.01.06, 17:19
        Gość portalu: yeti_z_gor napisał(a):

>(w końcu ćwoków do KGB nie brali)

akurat do kgb brali prawie każdego, kto się zgłosił
        w innych służbach selekcja była większa
        • Gość: autor_posta może i brali ale na pewno Putin nie jet uczciwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:26
          Ale nie dostawali się na wysokie stanowiska. A resztą brali nie brali, ale to że
          37proc ruskich uznało Putina za człowieka uczciwego przechodzi ludzkie pojęcie!!!
    • Gość: nansen Bo nie mają oberredaktora Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:28
      Który światłem świata, zorzą trójpalczasta wszechświata,zapachem porannej "setki", guru kanalarzy i zbrodniarzy...
    • marcus_crassus ruskiego widac trzeba zdzielic po pysku 03.01.06, 15:28
      wtedy zaczyna merdac ogonem i sie lasic. kundel sasiadki ma podobnie
    • Gość: gość Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: 87.207.173.* 03.01.06, 15:43
      Gratuluję narodowi rosyjskiemu takiej osobowości jak Władimir KGB Putin
    • Gość: Jacenty A Lenin i Stalin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:27
      Ja zawsze myślałem, że u nich najmądrzejszy był i jest Lenin, a najprzystojniejszy Stalin. :-)
    • Gość: ziggy Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:39
      czy ten sondaż był robiony również w Czeczenii ?
    • jankbh Re: Seksowny naród 03.01.06, 16:51
      Teraz rosyjskie kobiety powinny przeanalizowac problem przemocy w rodzinie pod
      katem nowych wyników badan socjologicznych - jak maz leje swa zone, to nie jest
      on prymitywny cham, lecz seksowny partner.
    • Gość: jolita Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.44-151.net24.it 03.01.06, 18:36
      Jezeli za symbol seksu przyjmiemy nalana twarz pijaka ktory bije po gebie zone -
      to sie zgadzam.
      • nysanin1 Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej 04.01.06, 01:14
        Gość portalu: jolita napisał(a):

> Jezeli za symbol seksu przyjmiemy nalana twarz pijaka ktory bije po gebie
        zone
        > -
        > to sie zgadzam.

Oj Joluniu, Joluniu, bije bo kocha. Jak by nie bil to by nie kochal, Szto ty
        nie znajesz?
        Ja mysle, ze niedlugo Josef, Visorionowich Putin bedzie nie tylko najmadrzejszy
        ale i najseksowniejszy. On dzielic sie nie lubi.
    • gobi03 do kogo był porównywany? 03.01.06, 18:50
      nie znam rosyjskiego "panteonu" ale domyślam się, że tak bardzo nie odbiega od
      polskich realiów, a to by oznaczało że mają wybór między spryciarzem, durniem a
      idiotą.
      Popatrzmy, jak można określić władze umysłowe naszych polityków:
      - według dorobku naukowego w dziedzinach związanych z polityką (filozofia,
      socjologia, politologia, historia...)
      - według doświadczenia i osiągnięć w pełnieniu funkcji publicznych
      - według działalności politycznej (tajny współpracownik i prowokator,
      chorągiewka na wiatrach historii, organizator marszów zboczeńców, honorowy
      konsul reżimu Kim-Ir-Sena itd.)
      - według stylu życia (wyroki, rozwody, pijaństwo, próby samobójcze...)
      - według działań we własnej partii.
      Efekty prowadzą do zastanowienia, czy ten Kaczyński chociaż wzrostu dość
      średniego, to jednak nie był dobrym wyborem...
      • Gość: meerkat Teraz wszystko juz jasne! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:32
        Pulkownik KGB i narodowo-socjalistyczny oszolom idolami Kacapow.

Teraz juz nawet i samobojcza polityka gazowa Moskwy (lacznie z wygazowaniem
        przez Specnaz 180 teatromanow na Dubrowce) staje sie w pelni zrozumiala.

Kazdy narod ma takich przywodcow na jakich zasluguje.

WRACA NOWE!
    • Gość: pablos Re: Putin najmądrzejszy, Żyrinowski najseksowniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:40
      jaki naród tacy politycy
    • sumienie.lk Jaki naród, taki prezydent... 03.01.06, 22:08
      nic dodać, nic ująć...
    • Gość: Tony rosyjskie Centrum Analityczne Jurija Lewady IP: *.netia.piekary.net 03.01.06, 22:24
      no bo po co mieliby kłamać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka