19.01.06, 21:09
Pani Fiori, bo ja ciagle nie wiem, czy u pani jaka komorka czynna i ktora i
czy pani smsi.
Panie Brezly, bo mi panskie numery wcielo. ( nie: wYcielo) Wciurnosci.
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Komorki 20.01.06, 01:04
      Ja nie komorkowo ale skypowo .. mam ponownie , jakby coś to bym pogadała.
      Kontakt na GW.
      Kran Rozmowny
    • millefiori O wyzszosci Nokii nad Motorola w systemie PannonGS 20.01.06, 07:41
      Pani Vaudko jedyna, obie sa juz na chodzie jako odbiorniki, ta z koncowka 54 i
      ta z 56. Tylko nie wiem, ktora jest ktora, bo odkad Motorola sie zablokowala
      (przy udziale mojej urekawicznionej lapy, w klawisze nie trafialam) i trzeba
      bylo znalezc kod PUK (-puk, w okieneczko, wstawaaaaaj, golabeczko), zeby ja
      odblokowac, to mam w obu ten sam PIN. Zeby wbic PUK, trzeba bylo bowiem
      przelozyc karty SIM z Motoroli do Nokii i na odwrot, bo Motorola poprzestala na
      informacji, ze jest zablokowana, a Nokia dala opcje wklepania PUKa. Poza tym
      Nokia daje znac, ze dostala SMS wydajac z siebie przejmujacy sygnal, Motorola
      zas odbiera SMS-y dyskretnie. Ostatnie panine SMSy wpadly w Motorole, wiec to
      tylko Pani wie,na ktory numer pani slala...

To wszystko pisze po to, aby sie Pani poczula podniesiona na duchu, ze to nie
      tylko Pani sie dzieja rzeczy rozne z komorkami. U mnie dochodzi zonglowanie
      jeszcze 2 dodatkowymi kartami SIM: jedna z Oj a druga z Fr, a wszystko zalezy
      od tego, dokad mnie aktualnie i zdecydowanie niesie.
      Zeby zakonczyc ten przydlugi wywod wyjasniam, ze musze sie udac po doladowanie
      kredytu w obu komorkach z kartami Pannon GSM, o czym notorycznie zapominam, jako
      niedzwonnik komorkowy na smyczy telefonicznej.
      • vaud Re: O wyzszosci Nokii nad Motorola w systemie Pan 31.01.06, 20:25
        millefiori napisała:

> Pani Vaudko jedyna, obie sa juz na chodzie jako odbiorniki, ta z koncowka 54 i
        > ta z 56. Tylko nie wiem, ktora jest ktora, bo odkad Motorola sie zablokowala
        > (przy udziale mojej urekawicznionej lapy, w klawisze nie trafialam) i trzeba
        > bylo znalezc kod PUK (-puk, w okieneczko, wstawaaaaaj, golabeczko), zeby ja
        > odblokowac, to mam w obu ten sam PIN. Zeby wbic PUK, trzeba bylo bowiem
        > przelozyc karty SIM z Motoroli do Nokii i na odwrot, bo Motorola poprzestala
        na
        > informacji, ze jest zablokowana, a Nokia dala opcje wklepania PUKa. Poza tym
        > Nokia daje znac, ze dostala SMS wydajac z siebie przejmujacy sygnal, Motorola
        > zas odbiera SMS-y dyskretnie. Ostatnie panine SMSy wpadly w Motorole, wiec to
        > tylko Pani wie,na ktory numer pani slala...
        >
        > To wszystko pisze po to, aby sie Pani poczula podniesiona na duchu, ze to nie
        > tylko Pani sie dzieja rzeczy rozne z komorkami. U mnie dochodzi zonglowanie
        > jeszcze 2 dodatkowymi kartami SIM: jedna z Oj a druga z Fr, a wszystko zalezy
        > od tego, dokad mnie aktualnie i zdecydowanie niesie.
        > Zeby zakonczyc ten przydlugi wywod wyjasniam, ze musze sie udac po doladowanie
        > kredytu w obu komorkach z kartami Pannon GSM, o czym notorycznie zapominam,
        jak
        > o
        > niedzwonnik komorkowy na smyczy telefonicznej.

----->....yyyyy... to ja sprobuje....
    • cyber_moose Re: Komorki 29.01.06, 19:52
      Komórce na zime trzeba koniecznie udziergać pokrowieć, bo elektronika w nich
      delikatna i się zmraża i psuje microkomputer co w komórce siedzi.
      Najładniejsze są takie na szydełku zrobione i z koralikami. Panterka się uczy
      na zpt takie robić i ja już mam trzy - niebieski z rózowymi cekinami, zielony w
      łatki i złote koraliki oraz szary sznurkowy z drewnianymi koralikami i
      frędzelkami.
      • olo53 Re: Komorki 30.01.06, 04:36
        Millefiori, wez to przetlumacz po polskiemu,czyli co?
        • millefiori Re: Komorki 31.01.06, 20:33
          olo53 napisał:

> Millefiori, wez to przetlumacz po polskiemu,czyli co?

Sa dwie komorki. Roznia sie tylko ostatnia cyfra numeru i modelem. Nie wiem,
          ktory numer ktory, bo PIN ten sam.
      • vaud Re: Komorki 31.01.06, 20:26
        cyber_moose napisał:

> Komórce na zime trzeba koniecznie udziergać pokrowieć, bo elektronika w nich
        > delikatna i się zmraża i psuje microkomputer co w komórce siedzi.
        > Najładniejsze są takie na szydełku zrobione i z koralikami. Panterka się uczy
        > na zpt takie robić i ja już mam trzy - niebieski z rózowymi cekinami, zielony
        w
        >
        > łatki i złote koraliki oraz szary sznurkowy z drewnianymi koralikami i
        > frędzelkami.

------> fredzelki przemowily do mnie jak zywe. Juz dziergam!!! :-)))
        • brezly Re: Komorki 01.02.06, 07:58
          Pani Vaudko, ja dzis juz pani majla wyslem i wogolem.
        • anchan Re: Komorki 01.02.06, 09:47
          Znajoma była onegdaj na targach rękodzieła ludowego, na których jej znajoma
          Łowiczanka bezskutecznie usiłowała sprzedawać aksamitne woreczki haftowane w
          róże. Znajoma postawiła przy nich duży napis „Pokrowce na komórkę”, poszły jak
          woda .
          • millefiori Re: Komorki 01.02.06, 15:29
            :))))To sie nazywa trafienie w sedno zapotrzebowania spolecznego.

Przypomnialo mi sie sprzedawanie przez Don Juana i jego wiernego sluge zespolu
            figur, zaczynajacych sie od 12 apostolow (w Budowniczym ruin). W kazdej kolejnej
            transakcji sprzedawano tylko jedna figure, a zespol, zaleznie od liczby
            pozostalych figur zmienial nazwe na: 10 przykazan, 9 muz, 7 grzechow glownych,
            etc...
            • brezly Re: Komorki 01.02.06, 15:29
              3 muszkieterowie?
              • millefiori Re: Komorki 01.02.06, 15:34
                Don Juan byl przeddumasowy. Trzy Gracje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka