Dodaj do ulubionych

Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem"

IP: 217.153.6.* 14.02.06, 15:53
wogóle to nie jest śmieszne, nie ma to jak denna wybiórcza...
Obserwuj wątek
    • Gość: tomtom Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: 217.74.217.* 14.02.06, 15:55
      dajcie lepiej adres z którego to można ściągnąć na dysk.
      Duńska sieć z której korzystam jest pełna firewalli i blokuje wyświetlanie
      filmów we wszelkich pop-upach.
      • benedictxvi Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" 14.02.06, 16:01
        bezpośredni adres to
        ml.gazeta.pl/9/3163/mala_stabilizacja.wmv
        • Gość: tomtom Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: 217.74.217.* 14.02.06, 16:09
          jakbyś miał jakiś inny link to byłbym wdzięczny. Ten otwiera (próbuje się
          otworzyć) w Windows Media Plater.

Siedzę w Danii na stypendum i Duńczycy mają bzika na pkcie bezpieczeństwa w
          sieci. W akademiku w którym mieszkam mogę używać tylko Internet Explorera bo
          reszta programów działających spod Wina XP Home Edition nie przebije się przez
          firewalle. Powiedzieli mi, że musiałbym zainstalować Win XP Proffesional.

W każdym razie proszę o jakiegoś linka.
          • Gość: tomtom Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: 217.74.217.* 14.02.06, 16:12
            a jak próbuję wcisnąć "zapisz element docelowy jako" to mi ściąga tylko skrót.
          • Gość: jol faktycznie mają bzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:20
            jak dla nich Internet Explorer jest bezpieczny :-D. Nie ma to jak Operka.
            • Gość: tomtom Re: faktycznie mają bzika IP: 217.74.217.* 14.02.06, 17:43
              To znaczy Explorer jako jedyny ma wbudowany system logowania do ICH sieci...
    • mch1983 dajcie link do storny z któej można to ściągnąć !! 14.02.06, 15:57
      • mnia-mnia Re: dajcie link do storny z któej można to ściągn 14.02.06, 15:59
        dajcie, dajcie ludziska ten link
        • mnia-mnia Re: dajcie link do storny z któej można to ściągn 14.02.06, 16:01
          juz mam
    • Gość: Gumka Arabska Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:57
      Szczerze... Tak samo żenujące jak wydarzenia z dnia wczorajszego. Autor mógł się troszkę bardziej
      wysilić i przynajmniej zsynchronizować dialogi. Jestem pełen podziwu dla GW, że takim bublem chcą
      bawić ludzi.
      Pozdawiam
      • alterpars przeciez IV RP to jeden wielki remake MiSia 14.02.06, 16:03
    • voytex Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" 14.02.06, 16:03
      A co na to Kwasniewski? Przeciesz "Mis" to historia jego PRL-owskiego
      pochodzenia... Powinien interweniowac w sadzie najwyzszym! To obraza jego
      czerwonej godnosci i tego samego koloru kolezenstwa.
      P.S. Gdzie Aleksander zaopatruje sie w gaz?
    • Gość: Ryszard Ochódzki Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: 193.238.14.* 14.02.06, 16:04
      Utwierdza mnie to w dwóch rzeczach.
      Po pierwsze primo: uwielbiam te filmy i dalej będę.
      Po drugie primo: nie mogę patrzeć na te kęby: Kaczka(względnie suseł), Koń i
      prosiak z solarki.
      • voytex Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" 14.02.06, 16:11
        Gość portalu: Ryszard Ochódzki napisał(a):

> Utwierdza mnie to w dwóch rzeczach.
        > Po pierwsze primo: uwielbiam te filmy i dalej będę.
        > Po drugie primo: nie mogę patrzeć na te kęby: Kaczka(względnie suseł), Koń i
        > prosiak z solarki.
        A GDYBY NIE TE "KEBY" TO BY BYLA DUPA Z GEBY..."profesore"...
        • Gość: Ryszard Ochódzki Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.3.pl 14.02.06, 16:34
          O jeza szybko pisałem i się pomyliłem wyluzuj się.
    • bogobojny44 Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" 14.02.06, 16:04
      nie moge nigdzie tego znaleźć!! Może jakis link???
      • Gość: link Dajcie link! IP: 217.153.104.* 14.02.06, 16:08
        BŁAGAM, BO NIE WYTRZYMAM!
        • Gość: głość No przecież jest po prawej u góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:09
          • Gość: link ale się nie da zapisać IP: 217.153.104.* 14.02.06, 16:18
            to jest tylko skrót i nie ma mozliwości zapisania pełnego pliku do odtwarzania
            poza siecią
            • benedictxvi Re: ale się nie da zapisać 14.02.06, 16:19
              chyba nie chcesz nam powiedzieć, że nie masz teraz połączenia z siecią? ;)
              • Gość: link Bradzo śmieszne IP: 217.153.104.* 14.02.06, 16:23
                mam, ale chcę zapisać i w domu rodzince odegrać, a w domu sieci nie mam. I co
                teraz mądralo?
                • pamparampa Re: Bradzo śmieszne 14.02.06, 16:46
                  pozostaje Ci jedynie wstąpić do PO lub SLD
                • pracownik_gugle Re: Bradzo śmieszne 14.02.06, 17:13
                  tu jest:
                  rapidshare.de/files/13261681/mala_stabilizacja.zip.html
                  • Gość: LMB tu jest LINK IP: *.icpnet.pl 14.02.06, 20:54
                    Popracowałem nad rozmiarem pliku - ma teraz 7 MB zamiast 30:

www.icpnet.pl/~rukipe/film/Ma%b3a%20Stabilizacja.avi
    • Gość: mm Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.net.autocom.pl 14.02.06, 16:10
      A moim zdaniem b.fajnie zrobione i smieszne:) Pozdrawiam autora:)
    • Gość: mess Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:14
      Stary nie wychylaj się poza Świerszczyk> Łarwiej ci bedzie zrozumieć.
    • freelancer1 nawet niezłe... 14.02.06, 16:25
      ciekawe czemu Szanowna Redakcja nie chce przyznać się do autorstwa i pisze, że
      "mozna znaleźć w internecie".....jak już tak piszecie, to powinniście
      dopilnować, coby rzeczywiście można było znaleźć:) mam trochę miejsca na
      serwerze, mogę pożyczyć:) za darmo:), rozreklamuję tylko swoją stronkę:)
    • mch1983 dajcie link z którego da się pobrać ten film 14.02.06, 16:29
      do zapisu na twardzielu.
      link GW to tylko skrót do storny i żeby odtworzyć ten film trzeba być do netu
      podłączonym.
      A nie wszyscy maja stałkę i super przepustowość
    • Gość: misiowy Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.crowley.pl 14.02.06, 16:30
      "W internecie można znaleźć film "Mała stabilizacja", którego autor zgrabnie
      połączył dramatyczne ujęcia z poniedziałkowych serwisów informacyjnych z
      dialogami pochodzącymi z "Misia", "Rozmów kontrolowanych" i "Kabaretu Starszych
      Panów". Czy pastisz podbije serca widzów, którym spodobał się dramat pod
      tytułem "Wcześniejsze wybory"? Zapraszamy do obejrzenia..."

hehe niezla demagogia - Gazeta sugeruje, ze w ciagu jednej nocy "ktos" zrobil
      film ot tak, dla zartu - i do tego, ktos z Gazety tenze filmik znalazl -
      calkiem przypadkiem :))))
      • Gość: edek Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:37
        Spisek!
    • util Wieczny szacunek dla Barei! :] 14.02.06, 16:34
      Bareja nieśmiertelny :]
      Czasy się zmieniają, ale jego absurdalny humor i drwiny
      z "działaczy" wciąż aktualne. Spójrzcie na siebie, politycy.

poseł Cymański:
      "Tak... To nam wskazuje na to, że życie
      stawia przed nami... ciągle coś nowego."

Maciej Łopiński, rzecznik prezydenta:
      "Ja Szczupak! Ja Szczupak! Do wszystkich,
      do wszystkich! Zaciągamy sieć!"

Lepper:
      "Szczerość - w naszym klubie - to norma!"
      • Gość: eol Re: Wieczny szacunek dla Barei! :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:47
        naprawdę dobre
    • Gość: Urodzony w Polsce Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:38
      ... ale teraz to ja nie wiem gdzie K.. żyje ... :(
    • Gość: Mama Robusia Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.outsourcing.atman.pl 14.02.06, 16:39
      Panie reżyserze kochany, ja, ja pana to widziałam we wszystkich filmach. I w
      polskich, i zagranicznych i amerykańskich, ale żeby tego łobuza, to żeby mu nie
      dać ani grosza, albo lepiej żeby mnie wszystko wysłać, bo on to do mojej
      siostry, do tej suki uciekł, a przecież to jest jego dziecko. W sądzie był.
      Mówi, że w więzieniu siedział, a przecież, dwa razy w więzieniu jak byłam u
      niego, no to czyje to może być dziecko jak nie jego. Tego łobuza! Robuś,
      zaświadcz, żeby nie była nasza krzywda, no powiedz, no powiedz kto to jest, kto
      to jest, no?
      • Gość: robuś Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.3.pl 14.02.06, 16:41
        tatuuuś...
        • Gość: Rezyser Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.3.pl 14.02.06, 16:42
          Jest prawda czasu i prawda ekranu, która mówi, że ta prasłowiańska grusza
          chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera.
          • Gość: marcy Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: 193.192.62.* 14.02.06, 16:44
            I to jest bardzo słuszna koncepcja!
            • Gość: Tu szczupak Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.3.pl 14.02.06, 16:48
              Że matka się z tyłu, TAK POWIEDZIAŁ ŻE MATKA SIEDZI Z TYŁU TAK POWIEDZIAŁ.

• Gość: Aktorka Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.3.pl 14.02.06, 16:52
                Wiesz nie wiem jak to możliwe ale bardzo cię kocham.

Jak to??
                - -
    • brillo Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" 14.02.06, 16:41
      Znakomite. Za takie kawałki(i nie tylko) kocham wyborczą. Komu się nie podoba
      niech spada. Na kant.
      • Gość: taaa Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.aster.pl 14.02.06, 16:52
        od kiedy pracujesz w Agorze?
        • Gość: kakti Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 14.02.06, 16:58
          od kiedy praca w Agorze gorsza od roboty w torunskiej rozglosni?
          moze Cie razi to, ze inni sie potrafia smiac z tego, co Ty kochasz?
          dodam, ze nie jestem zydem, komuchem ani cyklista ;)
    • Gość: andy super!!! I do tego jak pasuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:55
      jakby specjalnie dla nich napisane...
    • Gość: kra Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.bbtec.net 14.02.06, 16:57
      ml.gazeta.pl/9/3163/mala_stabilizacja.wmv
    • Gość: pp CENZURA??? IP: *.chello.pl 14.02.06, 18:20
      a gdzie zniknal link??????

-----------------------
      lewo i niesprawiedliwosc
      • Gość: K Re: CENZURA??? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 18:37
        Widocznie juz ktos zadzwonil... Np pan minister od Wasserwanny. Szkoda, ze sie
        Agora tak od razu przestraszyla
        • Gość: Joe Kaczor zmasturbowal linka Bareja jeden IP: *.chello.pl 14.02.06, 18:53
          oddawac link!!!!!!

gdziescie go posiali???
          • Gość: KazikMarcinkiewicz credo IP: *.chello.pl 14.02.06, 19:06
            Jestem cieniasem, moj ojciec byl cieniasem i moj syn jest cieniasem. Tak to juz
            jest u nas w Gorzowie
          • Gość: R Internet is free, thanks god... IP: *.catv.net.pl 14.02.06, 20:29
            ...cenzura jak za starych komunistycznych czasow.

Cale szczescie, ze nie mozna powstrzymac internetu:-> SHARE!
            • Gość: MR Re: Internet is free, thanks god... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.06, 22:38
              Jest już w eMule!
              • Gość: v Re: Internet is free, thanks god... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:47
                szukam w e-mulach i nie moge znalezc... pod jakim haslem? szukalam pod Mała
                stabilizacja...
                • Gość: MR Re: Internet is free, thanks god... IP: *.pl / 217.153.39.* 15.02.06, 22:14
                  mala stabilizacja
                • Gość: eol Re: Internet is free, thanks god... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:41
                  przecież jest wyżej podany, jak na razie jeszcze chodzi
                  rapidshare.de/files/13261681/mala_stabilizacja.zip.html
                  naciskasz na free, czekasz aż upłynie wyświetlajacy sie czas,a potem przepisujesz te kolorowe literki w okienko obok i enter, ot i cała robota
    • Gość: nielot Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.crowley.pl 14.02.06, 22:57
      Idzie cenzura panie. Jeszcze o 17 można było zobaczyć ten film teraz już go
      Kaczory zdjeły. Niezależna prasa umarła. Ale już niedługo lud ruszy bo zacznie
      sie czas polowania na kaczki. Niech żyje Rzeczpospolista Kacza Mać.
    • Gość: Aleksander Wójcik Re: Kaczyńscy, Giertych i Lepper mówią "Misiem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:35
      To czego to doszło. Agora musiała zdjąć film po interwencji jakiegoś polityczka
      czy prokuratorzyny... Dawniej wyborcza napisałaby przynajmniej artykuł "Jak to
      zadzwonił Wasserman do Michnika" ale teraz rozumiem że wszyscy chcemy żyć dobrze
      z jedyną słuszną siłą. Wsytdź się AGORO, wstydź...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka