Dodaj do ulubionych

Nocna zmiana

27.03.06, 07:14
Nocna zmiana wita dzienna zmiane. A takze melduje, ze jakby troche wrocila.

Jak rowniez bochen chleba i szpinaku z sola zostawia dla nowo- zwerbowanych (
o.. moj rozmarynie)dziewiarzy.

Teraz tak: ten haczyk przy umywalce u pan, to na moj morelowy szlafrok. Mozna
sobie pozyczac, ale prosze wieszac na miejsce, bo ja czesto potrzebuje,
-jak pan Brezly roztomaite zarciki opowiada,
-albo pani Fiorcia wspomina o Dzudzu ( nie dzudzu w taka noc, to grzech)-
kropki na "z".

Z funduszu reprezentacyjnego - trudne slowo-( zostalo z Dnia Kobiet pare
zloty) nabylam powitalna wode toaletowa Sekret dla kazdej nowej dziewiarki i
dziewiarza ( uniseks zapach, taki nowoczesny jak od Celvina Farenheita, albo
cos.)

Dla pana Ola przytachalam donice ze szczypiorkiem i stawiam na portierni przy
oknie. Do szczypiorku jest twarozek. Pan Olo potrzebuje witamin i bialka na
wiosne.

Herbata z cytryna w termosie. Zw slodzikiem, nie z cukrem. Dobra na
nieczyste - pokontyngowe- sumienie.
Obserwuj wątek
    • viki2lav Re: Nocna zmiana 27.03.06, 09:09
      ja pelnie ranna warte, moge przypilnowac serka i szczypiorku ( czy to
      wloszczyzna? )
      • kanuk Re: Nocna zmiana 27.03.06, 09:55
        jezeli serek jest beztluszczowy ,to warta nie jest ciezko ranna.
        • olo53 Re: Nocna zmiana 27.03.06, 21:06
          Moze ktus powie mi cus na temat zielonej herbay, podobno, te no, jony cy cus
          ale niedobra jest w smaku, czy Ulung jest lepsza?
          • vaud Re: Nocna zmiana 28.03.06, 01:40
            olo53 napisał:

> Moze ktus powie mi cus na temat zielonej herbay, podobno, te no, jony cy cus
            > ale niedobra jest w smaku, czy Ulung jest lepsza?

----> oolung albo wu lung, czyli czarny smok, jest herbatko tez anty
            utleniajaca. Mocniejsza w smaku od zielonej. Wiecej garbnikow. Zielono mozna
            pic jak wode, bo smaku malawo. Nawet dlugo zaparzana prawie nie ma goryczki.
            Nie barwi tez zebow na zolto ( tylko na blado zielono, hyhy, ). Do czjniczka z
            zielona herbata mozna dolac wody ze dwa-trzy razy do tych samych lisci. ( tak
            robia Chinczycy z jasminowa herbata, tj, zielona, aromatyzowana jasminem. Sie
            ja pije do jedzenia. Oolung raczej po jedzeniu i w ciagu dnia.
    • szubad Re: Nocna zmiana 27.03.06, 21:32
      a ja skubiac poly fartuszka dziekuje slicznie za uniseks i szpinak. Tej herbaty
      na wyrzuty też łykne (za monitory).
      • zielonamysz Re: Nocna zmiana 27.03.06, 22:41
        Tez zajrzalam. Sie zastanawiam co by tu.. Moze sie upic za belami COs mi malo
        wesolo a moje metier wymaga bycia happyy!! Znaczy lepiej sie dziewa gdy sie
        czlek zasmiewa- rzekla nasz matka Ewa.
        • olo53 Re: Nocna zmiana 28.03.06, 00:40
          taki cytacik "Żądny młęciny brądnej, łydasty łaniele,

Samoćpaku mimajki..." szkoda ze maszyna nie skonczyla:)

• zielonamysz Re: Nocna zmiana 28.03.06, 07:25
            Witkaś?
            • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 07:46
              Lem. Elektrybalt Trurla.

"Apentula niewdziosek w te bede bedy gruwasne".
              Pani Myszowa, ja tam Olu linke rzucalem. Tam to jest.
              • zielonamysz Re: Nocna zmiana 28.03.06, 08:47
                Czytales jego Dyktanda?!! Ja wyrodna matka dzieciom je dyktowalam co sie tarzaly
                ze smiechu.
                • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 08:51
                  Wiem ze sa. Nie dotarlem. Ide sobie wyobrazic.
                  • anchan Re: Nocna zmiana 28.03.06, 10:07
                    Czy załordowany plik może być?
                    • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 10:12
                      Na fabryyke poprosze zanim mnie zaraz wyloguje, pliiizzz.
                      • jan.kran Re: Nocna zmiana 28.03.06, 11:34
                        Na FoF poszłam na całośc w sprawie logowania:))))
                        Po dwunastu godzinach chyba koledzy admini naoliwili serwer...
                        • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 11:47
                          Dolozylem sie.
                          Myszy gryza sznurki, ktorymi serwer wiazany. Tyle. Kota trza.
                          • anchan Re: Nocna zmiana 28.03.06, 11:56
                            Wypowiedź prezesa "chyba całodobowe dyżury administratorów nie są potrzebne"
                            zwykle wywowuje spektakularną awarię wszystkiego.
                            • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 11:58
                              Bo wszystko widzi ze wszystko moze?

Acha, Anchan. Dzieki za dyktanda.
                              • anchan Re: Nocna zmiana 28.03.06, 12:54
                                brezly napisał:

> Bo wszystko widzi ze wszystko moze?
                                :-)
                                admin musi wykazać swoja przydatność
                                • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 13:24
                                  anchan napisała:

> admin musi wykazać swoja przydatność

Najlepiej przze znikniecie. Wtedy wszystko dziala. Myszy i kot w domu a rebours.
                                  • jan.kran Re: Nocna zmiana 28.03.06, 13:36
                                    Straciłam prawa AS Polonii. Big Sysadmin czuwa:)))))
                                    A wylogowuje nadal...
                                    K.
                                    • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 13:39
                                      Ukarali cie? Naprawde? Co napisali?
                                      A wiec jak ta maszyna Trurla? Nie tylko niekompetentna, ale i ambitna, msciwa i
                                      uparta?
                                      • anchan Re: Nocna zmiana 28.03.06, 13:54
                                        Bym Cię utuliła kranie gdybym tylko posiadała pierś męską przyodzianą w bawełnę.

I pomyśleć, że mój ulubiony cytat z zeszytów szkolnych to „Kosher is Jewish
                                        pork”.
                                        • jan.kran Re: Nocna zmiana 28.03.06, 14:01
                                          anchan napisała:

> Bym Cię utuliła kranie gdybym tylko posiadała pierś męską przyodzianą w bawełnę
                                          > .
                                          >
                                          > I pomyśleć, że mój ulubiony cytat z zeszytów szkolnych to „Kosher is Jewi
                                          > sh
                                          > pork”.

------> A ja sama chciałam zrezygnować :)))) Niektóre rzeczy rozwiązują się
                                          samodzielnie.
                                          Zostałam wywalona bo nie szłam równo w szeregu z innymi adminami . Jak zostałam
                                          AS to już nie wolno mi się pod moim nickname wypowiadać źle o portalu.
                                          Paranoja jest goła...

Kran:)))))
                                          • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 14:03
                                            jan.kran napisała:

> Zostałam wywalona bo nie szłam równo w szeregu z innymi adminami .

Omerta? Ja zaraz dostane pekniecia przepony. "Wicie, rozumicie"?

Jak została
                                            > m
                                            > AS to już nie wolno mi się pod moim nickname wypowiadać źle o portalu.
                                            > Paranoja jest goła...
                                            >
                                            > Kran:)))))
                                            >
                                            >
                                            >
                                            • jan.kran Re: Nocna zmiana 28.03.06, 14:23
                                              Masz @. K.
                                      • jan.kran Re: Nocna zmiana 28.03.06, 13:56
                                        Brezly leżę i kwiczę z radości tak , tak trafiłeś w sedno !!!!

---------> Nie tylko głupia jest bowiem , ale i uparta jak kloc , czyli ma
                                        charakter , zresztą właściwy idiotom , bo oni są zwykle szalenie uparci.

---------> Widzisz ,jest nie tylko wrażiwa i tępa, i uparta , ale także
                                        obraźliwa , a z taką ilością cech można już dopiąć niejednego , ho, ho ja ci mówie.
                                        • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 14:02
                                          Dobrze jest miec Cyberiade pod reka, co? :-))

Nawiasem mowiac siedzialem kiedys i sluchalem pewnego goscia z Izraela.
                                          Wypelnial kolejne tablice maczkiem i tlumaczyl co to znaczy ze funkcja ma byc
                                          koszerna.

Ale powiedz, co ci zapodano? Czy tylko Deus Adminus ex machina, jak ta osoba co
                                          ty byla urzedowa a nagle sie zrobila na odwrot. ("A bywa ze na odwrot, i to
                                          jeszcze jak!")
                                          • anchan Re: Nocna zmiana 28.03.06, 14:25
                                            Uzasadnienie mnie też ciekawi.

Wiele razy słuchałam informatyków mówiących o
                                            koszernych sposobach programowania
                                            • brezly Re: Nocna zmiana 28.03.06, 14:31
                                              anchan napisała:

> Wiele razy słuchałam informatyków mówiących o
                                              > koszernych sposobach programowania

A ci co im nie wychodzilo zostawali adminami?
                                              • olo53 Re: Nocna zmiana 28.03.06, 23:29
                                                eee tam, ja nie mysle, czuje ze to roboty:)
                                                • olo53 Re: Nocna zmiana 28.03.06, 23:37
                                                  A tak wogole, to ta maszyna Trurla nie byla taka glupia, tego, no, wielu co
                                                  maja cus do powiedzenia mowi i zachowuje sie gorzej, IMHO za wczesnie ja
                                                  wylaczyl bo mowila do rzeczy, w porownaniu...
                                                  • olo53 Re: Nocna zmiana 29.03.06, 17:27
                                                    Do nszych politykow
                                                  • kanuk Stolica 29.03.06, 19:09
                                                    dalej pie_knieje i szumia drzewa,tak? znaczy jest po staremu.
                                                  • olo53 Re: Stolica 30.03.06, 07:01
                                                    To,to, im sie zdaje ze my to na powaznie
                                                  • zielonamysz Re: Stolica 30.03.06, 09:01
                                                    oni nie mysla. o nas.wiec i nie zdaje im sie.
                                                  • brezly Re: Stolica 31.03.06, 11:18
                                                    Kosmos wsobny? Wosmos ksobny?
                                                  • brezly Re: Nocna zmiana 31.03.06, 11:14
                                                    A ci politycy to co, jak nie maszyny Trurla, w koncu, no?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka