konopielka80 Re: Braci jest czterech? 31.03.06, 23:47 w poniedzialek pewnie wydrukują sprostowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Nieszczęścia chodzą parami. Chwała Bogu, tylko... 31.03.06, 23:58 Cytat z Klasyka a propos: "Czasem sny nas męczą straszne, aż człowiek się poci i krzyczy, i na szafce przewraca kompocik. To śnią się bracia Rojek co drugi jest jak byk - a ja się nie boję, ja się nie boję, ja się nie boję ich." Odpowiedz Link Zgłoś
olias informacja dla durni z gazety wybiórczej 01.04.06, 00:00 przypominam tylko że piszecie swoje plwociny o Prezydencie Polski. Ja rozumiem że wg was nie jest on tzw. "człowiekiem honoru", jak generał Kiszczak, i nie ma tej symatycznej tendencji do wchodznie do bagażnika samochodu, ale jednak - niezaleznie od narodowości waszych włascicieli (pewnie nawet nie oczekują tego po was, ot nadgorliwość młodego czekisty) - winniście odrobinkę szacunku Prezydentowi Polski. Ja np nauczyłem się tego gdy prezydentem był człowiek z obcego mi "klanu" - Pan Prezydent Kwaśniewski. życząc całej redacji dużych sukcesów w nauce kultury ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizma Re: informacja dla durni z gazety wybiórczej IP: *.eranet.pl 01.04.06, 00:31 Olias! Pomijając nawet to, że jest to ewidentny prima aprilisowy żart, to nie rozumiem, czemu tak się pieklisz? Przecież to jest historia, suspens jak spod pióra Kurskiego! To przecież Twój kochany prezydentunio i jego szacowny bratunio specjalizują, niczym Sherlock i Watson się w tropieniu wyimaginowanych w ich głowach "afer". Komisja do zbadania sytuacji bankowości na przestrzeni ostatnich 16 lat. Czy to nie jest robienie sobie jaj z Bacerowicza, Gronkiewicz i kliku innych osób, do których Twój kochany prezydentunio i jego szacowny bratunio nie nauczyli się szacunku nawet przez 3 kadencje sejmu? Co mi na to odpowiesz, drogi Oliasie? Dlaczego prawo do robienia sobie jaj z osób publicznych i obywateli zostawiasz tylko Swemu ukochanemu prezydentuniowi i jego szacownemu braciszkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: informacja dla durni z gazety wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:53 Wielbiciele PISu wykazali się jak zawsze brakiem poczucia humoru ,a żart przedni Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii tak się pieni, bo się wściekł... 01.04.06, 12:43 ...i czeka go seria bolesnych zastrzyków Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi na szacunek...... 01.04.06, 09:15 nie nasz prezydent,zapracował w przeciągu niespełna szaściu miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIRO Re: informacja dla durni z gazety wybiórczej IP: *.such.nat.hnet.pl 01.04.06, 13:41 Olias Panietaj tylko o tym że Kwaśniewski był Prezydentem RP a Kaczyński jest rezydentem PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewski Prima aprilis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.06, 00:08 polityka wyszła w środę ale z datą 1. kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Aleś bystry!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:25 ..jak woda w spłuczce WC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prima aprilis ;-P Re: Braci jest czterech? IP: *.e-wro.net.pl 01.04.06, 00:12 Prima aprilis ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: Ratunku! Atak Klonów! IP: *.aster.pl 01.04.06, 01:50 artykuł w Polityce jest po prostu cudny :) Aż ciarki mi przeszły po plecach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iKS tak, tak, a dzisiaj jest Drugi Kwietnia IP: 217.153.26.* 01.04.06, 01:45 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Re: Braci jest czterech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 02:24 1.04.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzacy Re: Braci jest czterech? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 01.04.06, 03:20 a ja wierze bo takiego burdelu i rozpierduchy nie zrobiloby dwoch. Musi byc 4 - ech i ciekawe czy nie maja cos wspolnego z kosmitami. Widzicie na tych lysinach na zdjeciu blizny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Braci jest czterech? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:41 Prima aprilis!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Braci jest czterech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:56 widziałam tego czwartego ,Romana,w telewizji jak szedł sejmowym korytarzem . Cwaniak dla kamuflażu urósł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Braci jest czterech? IP: *.jetstart.xtra.co.nz 01.04.06, 09:05 prima aprilis :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semoi Re: Braci jest czterech? IP: *.biol.uni.torun.pl 01.04.06, 09:32 Prima aprilis ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.dziadykiewicz Re: Braci jest czterech? 01.04.06, 09:39 świetna koncepcja na prima aprillisowy żart! gratuluję twórcom portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś [...] IP: *.aster.pl 01.04.06, 09:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r.deckard Re: Braci jest czterech? 01.04.06, 10:35 Cóż, wielki wizjoner Lem nie żyje, ale jego zaciekły wróg przeżywa teraz chwilę tryumfu. Przewidział to w Łowcy Androidów. Też wizjoner... Nawet podał rozwiązanie, trzeba zdymisjonować Romana i Czesława, a nuż ekipa pomyli braci;). "Specjalne jednostki policji o nazwie Blade Runner, miały rozkaz zastrzelić każdego Replikanta wykrytego na Ziemi. Nie nazywane tego egzekucją. Używano terminu dymisja." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bladerunner Czy P.K. Dick był wrogiem Lema? IP: *.chello.pl 01.04.06, 18:17 r.deckard napisał: > Cóż, wielki wizjoner Lem nie żyje, ale jego zaciekły wróg przeżywa teraz > chwilę tryumfu Wróg? Kogo masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Braci jest czterech? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.06, 10:46 fajny pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Ludzie Michnika, czyście zwariowali już do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:54 nienawiść odbiera wam rozum. Ciekawe, co jeszcze wymyśli Organ Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Koalicji Hunów. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Ludzie Michnika, czyście zwariowali już do ko 01.04.06, 12:47 Piszesz "nienawiść" . Jaka nienawiść !? Mnie serce pęka, że najpierw mój ojciec, a teraz ja nie mamy szczęścia być dumnymi z władzy, prezydenta, parlamentu, rządu ! Zazdroszczę Czechom, Słowakom, Węgrom że sa reprezentowani przez ludzi NORMALNYCH. Być moze maja przywary, słabości, ale wytyczaja państwu czytelne cele ! Co mają do zaproponowania gnomy Polakom jak już PiS wsadzi do więzienia komunistów, prawdziwych i rzekomych oszustów, homoseksualistów i innych ? Jaką da receptę na zmniejszenie 3mln bezrobocia ? Na politykę zagraniczną? Na miejsce Polski w UE? Na rozwój mysli naukowej? Nie da, bo nie jest w stanie. Dlatego, zamiast brać się, jak im Belka radził, do robot, każdego dnia epatuja nas (jednodniowym) tematem zastępczycm: Media, Lekarze, Prawnicy, Banki, Balcerowicz. Wczoraj Pakt Stabilizacyjny był panacum na lepsze jutro, dziś już nie Pakt, a majowe wybory. Nie wybory, to koalicja z Samoobroną. Nie koalicja ....i tak da capo al fine. Jak długo tak można ? Dlatego, aby nie zwariować, śmieję się (póki mogę) ale wierz mi, to śmiech przez łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Jerzy Kosecki zwariowal IP: *.onlink.net 01.04.06, 16:16 czlowieku ,przeciez to nie Kaczynscy zrobili bezrobocie tylko uwielbiany przez niektorych Lesiu wraz z Aleksandrem wszystkich Polakow. To za ich rzadow bezrobocie roslo lawinowo. Kaczynscy maja pecha, ze ten gnoj spada na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Jerzy Kosecki zwariowal 01.04.06, 18:22 byc może zwariowałem, ale gdzie ja napisałem, że Kaczyńscy spowodowali bezrobocie ?! Gdzie !? Ja napisałem co oni mają zamiar zrobić aby je zmniejszyć ! A to jest inne zagadnienie, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jerzy Kosecki zwariowal 01.04.06, 23:21 Nie napisałeś, to ja napiszę. TO BRACIA KACZYŃSCY SPOWODOWALI BEZROBOCIE! Jarosław zainiciował burdel zwany "wojną na górze", za sprawą którego od 15 lat polska prawica nie jest w stanie stworzyć rządu, który byłby zdolny realizować jakikolwiek program, a całe rządzenie sprowadza się do TKM - dzielenia stołków między swoich ludzi - Miernych, Biernych ale Wiernych i wyrywania czego się da dla siebie. Braciom Kaczyńskim zawdzięczamy, że miernoty i oszołomy znajdują swoje miejsce w rządzie, że jak króliki z rękawa wyskakują dziwni premierzy: Bielecki, Olszewski, Buzek, Marcinkiewicz, którzy tworzą dziwne, marionetkowe, rządzy złożone z właściwych ludzi, że kryterium lojalności decyduje przy obsadzie wszystkich stanowisk, że wszędzie widzi się agentów, TW, niedostatecznie zlustowanych, dzieci i wnuki niewłaściwych rodziców. I demagogia, demagogia, demagogia. Rzeki patosu, wodospady patriotyzmu, Bóg, Honor i Ojczyzna. I czego się taki nie tknie, to rozpieprzy. A potem - to nie my, to ONI - nowa partia i nowa demagogia. Kogo obchodzą bezrobotni, gdy przestają być elektoratem. No kogo? Nawet śladu pomysłu na zainicjowanie koniecznych zmian społecznych - tylko kolejna odnowa moralna, IVRP, więcej demagogii, więcej haseł, większa rozpierducha. Jak głęboko sięgam pamięcią, wszędzie wielkie słowa i mali ludzie. Pierwszy raz na swój rachunek, chyba że okaże się, że ten Marcinkiewicz ... Nie napisałeś, to cię wyręczyłem. Trochę przesadziłem - fakt, ale lepszych ojców chrzestnych bezrobocia nie widzę. No cóz, jestem trendy - teraz taka moda na pokazywanie winnych brudnym paluchem. Jutro w Telewizorni pewnie właściwy człowiek PiS, może nawet nasz ulubiony Gosiewski pokaże - to ONI. Na kogo - jeszcze nie wiem. Może Putina, może PO, może Leppera, może cyklistów. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: wariantowi_b dziekuję za wsparcie 02.04.06, 11:18 i rozwinięcie mojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedor Re: Braci jest czterech? MatrixV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:00 Oczywiście że braci jest czterech i zamieniają się miejscami,ale to przecież żadna nowość.Poza tym, każdy z braci ma kilku swoich sobowtórów,którzy zmieniają ich dość często,ale i to jest chyba naturalne,prawda? Względami bezpieczeństwa jest również podyktowany projekt, aby każdy z braci wraz ze swoimi sobowtórami dali się zmultiplikować,ale oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku,czyli na każdą postać jedynie kilkadziesiąt kopii (około 80- ciu).Wszyscy mają mieć przyznany swój czas antenowy w tym samym wymiarze czasowym, aby nie pojawiły się głosy o faworyzowaniu którejkolwiek z postaci (braci?).Podobno każdy z nich planuje stworzenie swojej Komisji Prawa i Sprawiedliwości i wszyscy mają startować w następnych wyborach prezydenckich.Aha,ze źródeł sejmowych wiadomo,że wicepremier Andrzej Lepper i wicepremier Roman Giertych mają podobne plany. Podobno w kraju pojawiły się pierwsze oznaki zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klef Re: Braci jest czterech? MatrixV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:38 a slyszalam ze nie wolno klonowac ludzi a moze to nowa ustawa o ktorej nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat 4jajeczny Prima Aprilis była kobietą IP: *.chello.pl 01.04.06, 11:55 Mizerski zwariował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Braci jest czterech? IP: *.resetnet.pl 01.04.06, 12:18 a ponoć miał być tylko 3 bliźniak.... oj ktoś sobie jaja robi :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii jakich czterech...? 01.04.06, 12:38 ich jest sześciu...a Leperów jest trzech...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarka Re: Braci jest czterech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:41 To Horror a nie Prima Aprylis. Drogi panie redaktorze to nie godzi się z wesołego dnia jakim jest 1.kwietnia robić dzień horroru. Dwóch kaczorów wystarczy i nie daj Boże więcej klonów. Odpowiedz Link Zgłoś