Dodaj do ulubionych

Braci jest czterech?

• konopielka80 Re: Braci jest czterech? 31.03.06, 23:45
      PRIMA APRILIS !!!!!
    • konopielka80 Re: Braci jest czterech? 31.03.06, 23:47
      w poniedzialek pewnie wydrukują sprostowanie..
    • hehenio Nieszczęścia chodzą parami. Chwała Bogu, tylko... 31.03.06, 23:58
      Cytat z Klasyka a propos:

"Czasem sny nas męczą straszne,
      aż człowiek się poci
      i krzyczy, i na szafce
      przewraca kompocik.

To śnią się bracia Rojek
      co drugi jest jak byk -
      a ja się nie boję,
      ja się nie boję,
      ja się nie boję
      ich."
    • olias informacja dla durni z gazety wybiórczej 01.04.06, 00:00
      przypominam tylko że piszecie swoje plwociny o Prezydencie Polski. Ja rozumiem
      że wg was nie jest on tzw. "człowiekiem honoru", jak generał Kiszczak, i nie ma
      tej symatycznej tendencji do wchodznie do bagażnika samochodu, ale jednak -
      niezaleznie od narodowości waszych włascicieli (pewnie nawet nie oczekują tego
      po was, ot nadgorliwość młodego czekisty) - winniście odrobinkę szacunku
      Prezydentowi Polski. Ja np nauczyłem się tego gdy prezydentem był człowiek z
      obcego mi "klanu" - Pan Prezydent Kwaśniewski.
      życząc całej redacji dużych sukcesów w nauce kultury .....
      • Gość: mizma Re: informacja dla durni z gazety wybiórczej IP: *.eranet.pl 01.04.06, 00:31
        Olias! Pomijając nawet to, że jest to ewidentny prima aprilisowy żart, to nie
        rozumiem, czemu tak się pieklisz? Przecież to jest historia, suspens jak spod
        pióra Kurskiego! To przecież Twój kochany prezydentunio i jego szacowny
        bratunio specjalizują, niczym Sherlock i Watson się w tropieniu wyimaginowanych
        w ich głowach "afer". Komisja do zbadania sytuacji bankowości na przestrzeni
        ostatnich 16 lat. Czy to nie jest robienie sobie jaj z Bacerowicza, Gronkiewicz
        i kliku innych osób, do których Twój kochany prezydentunio i jego szacowny
        bratunio nie nauczyli się szacunku nawet przez 3 kadencje sejmu? Co mi na to
        odpowiesz, drogi Oliasie?
        Dlaczego prawo do robienia sobie jaj z osób publicznych i obywateli zostawiasz
        tylko Swemu ukochanemu prezydentuniowi i jego szacownemu braciszkowi?
        • Gość: małgorzata Re: informacja dla durni z gazety wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:53
          Wielbiciele PISu wykazali się jak zawsze brakiem poczucia humoru ,a żart przedni
        • nurnii tak się pieni, bo się wściekł... 01.04.06, 12:43
          ...i czeka go seria bolesnych zastrzyków
      • zaifi na szacunek...... 01.04.06, 09:15

nie nasz prezydent,zapracował w przeciągu niespełna szaściu miesięcy!
      • Gość: PIRO Re: informacja dla durni z gazety wybiórczej IP: *.such.nat.hnet.pl 01.04.06, 13:41
        Olias
        Panietaj tylko o tym że Kwaśniewski był Prezydentem RP
        a Kaczyński jest rezydentem PIS
    • Gość: ewski Prima aprilis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.06, 00:08
      polityka wyszła w środę ale z datą 1. kwietnia
      • Gość: lukas Aleś bystry!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:25
        ..jak woda w spłuczce WC!!!
    • Gość: Prima aprilis ;-P Re: Braci jest czterech? IP: *.e-wro.net.pl 01.04.06, 00:12
      Prima aprilis ;-P
    • edgar_xii Ratunku! Atak Klonów! 01.04.06, 01:35
      • Gość: prima Re: Ratunku! Atak Klonów! IP: *.aster.pl 01.04.06, 01:50
        artykuł w Polityce jest po prostu cudny :)

Aż ciarki mi przeszły po plecach :))))
    • Gość: iKS tak, tak, a dzisiaj jest Drugi Kwietnia IP: 217.153.26.* 01.04.06, 01:45
      ;)))
    • Gość: seth Re: Braci jest czterech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 02:24
      1.04.2006
    • Gość: wierzacy Re: Braci jest czterech? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 01.04.06, 03:20
      a ja wierze bo takiego burdelu i rozpierduchy nie zrobiloby dwoch. Musi byc 4 -
      ech i ciekawe czy nie maja cos wspolnego z kosmitami. Widzicie na tych lysinach
      na zdjeciu blizny ?
    • Gość: mysz Re: Braci jest czterech? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:41
      Prima aprilis!!
    • Gość: małgorzata Re: Braci jest czterech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:56
      widziałam tego czwartego ,Romana,w telewizji jak szedł sejmowym korytarzem .
      Cwaniak dla kamuflażu urósł
    • Gość: haha Re: Braci jest czterech? IP: *.jetstart.xtra.co.nz 01.04.06, 09:05
      prima aprilis :>
    • Gość: Semoi Re: Braci jest czterech? IP: *.biol.uni.torun.pl 01.04.06, 09:32
      Prima aprilis !
    • aleksandra.dziadykiewicz Re: Braci jest czterech? 01.04.06, 09:39
      świetna koncepcja na prima aprillisowy żart! gratuluję twórcom portalu
    • Gość: gumiś [...] IP: *.aster.pl 01.04.06, 09:48
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kwietnia 1 IP: 212.14.52.* 01.04.06, 10:28
    • r.deckard Re: Braci jest czterech? 01.04.06, 10:35
      Cóż, wielki wizjoner Lem nie żyje, ale jego zaciekły wróg przeżywa teraz chwilę tryumfu. Przewidział to w Łowcy Androidów. Też wizjoner...
      Nawet podał rozwiązanie, trzeba zdymisjonować Romana i Czesława, a nuż ekipa pomyli braci;).
      "Specjalne jednostki policji o nazwie Blade Runner, miały rozkaz zastrzelić każdego Replikanta wykrytego na Ziemi.
      Nie nazywane tego egzekucją. Używano terminu dymisja."
      • Gość: bladerunner Czy P.K. Dick był wrogiem Lema? IP: *.chello.pl 01.04.06, 18:17
        r.deckard napisał:
        > Cóż, wielki wizjoner Lem nie żyje, ale jego zaciekły wróg przeżywa teraz
        > chwilę tryumfu

Wróg? Kogo masz na myśli?
    • Gość: sceptyk Re: Braci jest czterech? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.06, 10:46
      fajny pomysł :)
    • Gość: ed Ludzie Michnika, czyście zwariowali już do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:54
      nienawiść odbiera wam rozum. Ciekawe, co jeszcze wymyśli Organ Komitetu
      Centralnego Polskiej Zjednoczonej Koalicji Hunów.
      • nurnii czemu się chowasz gościu? 01.04.06, 12:45
      • jerzy.kosecki Re: Ludzie Michnika, czyście zwariowali już do ko 01.04.06, 12:47
        Piszesz "nienawiść" . Jaka nienawiść !? Mnie serce pęka, że najpierw mój
        ojciec, a teraz ja nie mamy szczęścia być dumnymi z władzy, prezydenta,
        parlamentu, rządu ! Zazdroszczę Czechom, Słowakom, Węgrom że sa reprezentowani
        przez ludzi NORMALNYCH. Być moze maja przywary, słabości, ale wytyczaja państwu
        czytelne cele ! Co mają do zaproponowania gnomy Polakom jak już PiS wsadzi do
        więzienia komunistów, prawdziwych i rzekomych oszustów, homoseksualistów i
        innych ?
        Jaką da receptę na zmniejszenie 3mln bezrobocia ? Na politykę zagraniczną? Na
        miejsce Polski w UE? Na rozwój mysli naukowej? Nie da, bo nie jest w stanie.
        Dlatego, zamiast brać się, jak im Belka radził, do robot, każdego dnia epatuja
        nas (jednodniowym) tematem zastępczycm: Media, Lekarze, Prawnicy, Banki,
        Balcerowicz. Wczoraj Pakt Stabilizacyjny był panacum na lepsze jutro, dziś
        już nie Pakt, a majowe wybory. Nie wybory, to koalicja z Samoobroną. Nie
        koalicja ....i tak da capo al fine. Jak długo tak można ?
        Dlatego, aby nie zwariować, śmieję się (póki mogę) ale wierz mi, to śmiech
        przez łzy.
        • Gość: Calineczka Jerzy Kosecki zwariowal IP: *.onlink.net 01.04.06, 16:16
          czlowieku ,przeciez to nie Kaczynscy zrobili bezrobocie tylko uwielbiany przez
          niektorych Lesiu wraz z Aleksandrem wszystkich Polakow. To za ich rzadow
          bezrobocie roslo lawinowo. Kaczynscy maja pecha, ze ten gnoj spada na nich.
          • jerzy.kosecki Re: Jerzy Kosecki zwariowal 01.04.06, 18:22
            byc może zwariowałem, ale gdzie ja napisałem, że Kaczyńscy spowodowali
            bezrobocie ?! Gdzie !? Ja napisałem co oni mają zamiar zrobić aby je
            zmniejszyć ! A to jest inne zagadnienie, prawda ?
            • wariant_b Re: Jerzy Kosecki zwariowal 01.04.06, 23:21
              Nie napisałeś, to ja napiszę.

TO BRACIA KACZYŃSCY SPOWODOWALI BEZROBOCIE!

Jarosław zainiciował burdel zwany "wojną na górze", za sprawą którego
              od 15 lat polska prawica nie jest w stanie stworzyć rządu, który byłby
              zdolny realizować jakikolwiek program, a całe rządzenie sprowadza się
              do TKM - dzielenia stołków między swoich ludzi - Miernych, Biernych ale
              Wiernych i wyrywania czego się da dla siebie. Braciom Kaczyńskim zawdzięczamy,
              że miernoty i oszołomy znajdują swoje miejsce w rządzie, że jak króliki z
              rękawa wyskakują dziwni premierzy: Bielecki, Olszewski, Buzek, Marcinkiewicz,
              którzy tworzą dziwne, marionetkowe, rządzy złożone z właściwych ludzi, że
              kryterium lojalności decyduje przy obsadzie wszystkich stanowisk, że wszędzie
              widzi się agentów, TW, niedostatecznie zlustowanych, dzieci i wnuki
              niewłaściwych rodziców. I demagogia, demagogia, demagogia. Rzeki patosu,
              wodospady patriotyzmu, Bóg, Honor i Ojczyzna. I czego się taki nie tknie,
              to rozpieprzy. A potem - to nie my, to ONI - nowa partia i nowa demagogia.
              Kogo obchodzą bezrobotni, gdy przestają być elektoratem. No kogo?
              Nawet śladu pomysłu na zainicjowanie koniecznych zmian społecznych - tylko
              kolejna odnowa moralna, IVRP, więcej demagogii, więcej haseł, większa
              rozpierducha. Jak głęboko sięgam pamięcią, wszędzie wielkie słowa i mali ludzie.
              Pierwszy raz na swój rachunek, chyba że okaże się, że ten Marcinkiewicz ...

Nie napisałeś, to cię wyręczyłem.

Trochę przesadziłem - fakt, ale lepszych ojców chrzestnych bezrobocia nie widzę.
              No cóz, jestem trendy - teraz taka moda na pokazywanie winnych brudnym paluchem.
              Jutro w Telewizorni pewnie właściwy człowiek PiS, może nawet nasz ulubiony
              Gosiewski pokaże - to ONI. Na kogo - jeszcze nie wiem. Może Putina, może PO,
              może Leppera, może cyklistów.

• jerzy.kosecki Re: wariantowi_b dziekuję za wsparcie 02.04.06, 11:18
                i rozwinięcie mojej myśli.
    • Gość: fedor Re: Braci jest czterech? MatrixV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:00
      Oczywiście że braci jest czterech i zamieniają się miejscami,ale to przecież
      żadna nowość.Poza tym, każdy z braci ma kilku swoich sobowtórów,którzy
      zmieniają ich dość często,ale i to jest chyba naturalne,prawda? Względami
      bezpieczeństwa jest również podyktowany projekt, aby każdy z braci wraz ze
      swoimi sobowtórami dali się zmultiplikować,ale oczywiście wszystko w granicach
      zdrowego rozsądku,czyli na każdą postać jedynie kilkadziesiąt kopii (około 80-
      ciu).Wszyscy mają mieć przyznany swój czas antenowy w tym samym wymiarze
      czasowym, aby nie pojawiły się głosy o faworyzowaniu którejkolwiek z postaci
      (braci?).Podobno każdy z nich planuje stworzenie swojej Komisji Prawa i
      Sprawiedliwości i wszyscy mają startować w następnych wyborach
      prezydenckich.Aha,ze źródeł sejmowych wiadomo,że wicepremier Andrzej Lepper i
      wicepremier Roman Giertych mają podobne plany.
      Podobno w kraju pojawiły się pierwsze oznaki zadowolenia.
      • Gość: klef Re: Braci jest czterech? MatrixV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:38
        a slyszalam ze nie wolno klonowac ludzi a moze to nowa ustawa o ktorej nie
        wiem ?
    • Gość: Wariat 4jajeczny Prima Aprilis była kobietą IP: *.chello.pl 01.04.06, 11:55
      Mizerski zwariował.
      • nurnii i Maria Curie Skłodowska też... 01.04.06, 12:40
        ...była kobietą
    • Gość: Katka Re: Braci jest czterech? IP: *.resetnet.pl 01.04.06, 12:18
      a ponoć miał być tylko 3 bliźniak....

oj ktoś sobie jaja robi :D:D:D
    • nurnii jakich czterech...? 01.04.06, 12:38
      ich jest sześciu...a Leperów jest trzech...hehe
    • Gość: barbarka Re: Braci jest czterech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:41
      To Horror a nie Prima Aprylis.
      Drogi panie redaktorze to nie godzi się z wesołego dnia jakim jest 1.kwietnia
      robić dzień horroru. Dwóch kaczorów wystarczy i nie daj Boże więcej klonów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka