Gość: Skuter IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.06, 17:38 Paris jest nie do pobicia nawet na swiecie!!! Tluk numer 1!!! www.amikoj.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cracovian Dick Cheney? 03.04.06, 17:42 Nie wiem o co tu chodzi, ale Dick to przebiegla bestia - na pewno nie glupia. Jesli wypadek przy polowaniu skazuje go na zyciowa glupote to ci ankietowani niech powaznie pomysla o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz lewicowy NY 04.04.06, 11:47 cracovian napisał: > Jesli wypadek przy polowaniu skazuje go na zyciowa glupote to ci ankietowani > niech powaznie pomysla o sobie... Lewicowy NY nie trawi republikańskiego prezydenta i vice prezydenta. Może wśród elektoraty PIS lub PO zróbmy takie "badanie". Wynik bedzie równie prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesia Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: 213.155.175.* 03.04.06, 18:00 co tam ameryka polacy bija na głowe bo ,naigłupszym polakiem nasz prezydent a drugie miejsce ma lider samoobrony tylko dlaczego w polsce nie robi sie takich sondazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 03.04.06, 18:13 chociaz wiekszaosc Amerykanow to mlotki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: 64.27.214.* 03.04.06, 19:34 no a ciekawa jestem ilu wy amerykanow tak na prawde poznaliscie osobiscie, co? W stanach to polacy sa uwazani za glupkow. Czyzby ci umknelo uwadze ze ta laska ma wiecej kasy niz tobie sie nawet przysnic moze, no chyba az taka glupia to nie jest jesli zbudowala wokol siebie milionowe imperium?!no ale co tam "madry" polaczek zarabiajacy 800 zl na miesiac wie lepiej prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elm_r. Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: *.acn.waw.pl 03.04.06, 19:40 > Czyzby ci umknelo uwadze ze ta laska > > ma wiecej kasy niz tobie sie nawet przysnic moze, no chyba az taka glupia to > nie jest jesli zbudowala wokol siebie milionowe imperium?!no ale co > tam "madry" polaczek zarabiajacy 800 zl na miesiac wie lepiej prawda? co zbudowala? pewnie jeszcze nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 A może najgłupszego Polaka wzkażecie? 04.04.06, 09:02 Po co patrzeć na Amerykę, w Polsce ich mało? Proponuję kategorie: 1. Polityka 2. Rozrywka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: A może najgłupszego Polaka wzkażecie? IP: *.vmwamsterdam.demon.nl 04.04.06, 11:28 to proste, prezydent potem caly PiS, potem dlugo dlugo nic a potem A. Lepper. w rozrywce do samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Najglupszy Polak IP: *.kompuart.pl 04.04.06, 17:21 ja jestem najglupszy ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:14 > zbudowala wokol siebie milionowe imperium Ona to może zbudowała zamek na plaży jak była mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john s Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: *.albyny.adelphia.net 04.04.06, 00:33 to MG Proboj TYM mAGISTROM tLUMACZYC TO CIE WYZWIA OD GLUPKOW ALE ZA 800 ZL NA MIESIAC TO NIEMAJA DUZO OKAZJI KOGOS PONIZAC ZEBY SIE CZUC LEPIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: 135.196.139.* 04.04.06, 11:22 W Stanach jest inna stryktura spoleczna, i nawet jak jestes glupi, to mozesz zbudowac sobie "milionowe imperium". W Polsce, jesli jestes bardzo zdolny, raczej tego nie dokonasz, bo inne sa po prostu warunki i juz. W Stanach mozesz sie utrzymywac przez lata po wydaniu jednego bestsellera, u nas juz nie, ze wzgledow oczywistych. Pamietam, jak Jason (nie znam nazwiska, ten od Britney) narzekal, ze jego plyte kupilo tylko 3 miliony osob. Przy takiej ilosci ludzi wystarczy zamachac tylkiem, i wystarczy, ze kazdy da dolara. Nie ma przy tym porownania z 800-zl pensja, bo to wynika ze wzgledow ekonomicznych. Ja np. w Polsce zarobic moglam ok. 1000, a w UK zarabiam - w przeliczeniu - dokladnie 10 razy wiecej. I co, zmadrzalam? Kwalifikacje mi sie poprawily nagle? Jak nie ma pieniedzy, to i Noblista nie zarobi, a jesli kraj jest bogaty, to moze pompowac w rozrywke (bo powaznym zawodem to, co robi pani Simpson, nie jest). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: 135.196.139.* 04.04.06, 11:25 I jeszcze jedno: Jessica nic nie zbudowala. Jest marionetka w rekach showbiznesu, wykreowana z okreslonych powodow i z okreslonych powodow utrzymywana. Juz kiedys o tym pisalam na forum: ci NAPRAWDE bogaci, to nie ci, co wystepuja na scenie, ale ci za kulisami: managerzy, producenci, ci, pociagaja za sznurki. I oni ciesza sie pieniedzmi i anonimowoscia, a Jessica dostaje jakis tam procent od tego i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherfucker do croyance IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.06, 12:29 dokladnie to chcialem napisac,brawo dziewczyno.Gdyby Polska byla Stanami to taka Edyta Gorniak miala by kasy jak Madonna,a Wisniewskiemu odpadalby nos jak Jacksonowi i mialby sprawe w sadzie o molestowanie dzieci.Co do glupoty Amerykanow to wystarczy spojrzec co wyprawiaja ich dzieciaki - strzelaniny w szkolach, traktowanie gwiazd niczym Bogow, kult McDonalda i robienie z dzieci tucznikow, lekomania i prozac jako sniadanie, operacje plastyczne itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson 04.04.06, 13:27 Gość portalu: mg napisał(a): > no a ciekawa jestem ilu wy amerykanow tak na prawde poznaliscie osobiscie, co? > W stanach to polacy sa uwazani za glupkow. Czyzby ci umknelo uwadze ze ta laska > ma wiecej kasy niz tobie sie nawet przysnic moze, no chyba az taka glupia to > nie jest jesli zbudowala wokol siebie milionowe imperium?!no ale co > tam "madry" polaczek zarabiajacy 800 zl na miesiac wie lepiej prawda? Zanim zaczniesz innych obrażać lepiej weź się za ortografię, bo z tą u Ciebie krucho. Mniemam, że jesteś właśnie takim "polaczkiem" pracującym w Stanach, mocno niedouczonym, więc trzeba było szukać pracy na obczyźnie. I kompleksy wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: *.i-service.pl 04.04.06, 15:24 nie wiedzialam ze pieniadze i inteligencja musza chodzic w parze, a co do jej milionow to wystarczy ladna buzia i jedne doradzca o przecietnej inteligencji i nie wkrecaj ze do trzepania kasy na swoim wizerunku trzeba choc troszke inteligencji, a osobiscie to sadze ze talentu tez wogole nie trzeba miec nie wazne czym sie kto zajmuje. a co do tematu to fakt jest taki ze ja znam kilku i osobiscie i kilku z opowiadan osob w Stanach mieszkajacych i podowiaduj sie troszke o ich edukacji w szkole, choc nie bede zaprzeczac ze wielu z nich jest inteleigentnych, ale jesli oni mysla ze polacy sa glupi to swiadczy tylko o tym ze oceniaja kogos po znajomosci swojego jezyka bo nie wiem do czego wiecej mogli by sie przyczepic, moze do ciezkiej pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: obstawiam jeszcze Jessice Simpson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:50 a co ma 800 zł do inteligencji ? są ekstremalnie głupi bogacze.poznalem kilku amerykanów , nie są głupi tylko inni : irytuje mnie ich standardowe"AR U HAVING FUN? to pytanie pada zawsze, w kazdej sytuacji , z kolei bardzo cenilem dwie amerykanki za ich otwartość oraz niesamowitą pracę ust...nie nie są głupi tylko strasznie sztuczni i kiczowaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mariachi77 Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem 03.04.06, 18:13 Dlaczego? Bo lista gości zajmujących pierwsze miejsce byłaby długa jak dzień bez chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: 212.240.57.* 03.04.06, 21:24 tylko dlaczego w polsce nie robi sie > takich sondazy Ha, bo zaraz trzeba by bylo kogos do wiezienia wsadzic, za "obraze", he, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Jackson glosowalby na PiS IP: *.vmwamsterdam.demon.nl 04.04.06, 11:27 wtedy bylby najglupszym czlowiekiem w historii Ziemi. dobrze ze nie glosowal, szkoda ze Polacy glosowali Odpowiedz Link Zgłoś
stenia.m3 głupi to jest ten tytuł 03.04.06, 18:29 nadal popularny dziś np na wszystkich stronach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopocki Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:40 Moze by tak zrobic liste krajowa? Mam kandydatow! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem 03.04.06, 19:39 Zbyt długa by musiała ona być, więc może poprawmy sobie samopoczucie głupkami from USA;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: 212.240.57.* 03.04.06, 21:30 Ej, uwazaj, wiezienia czekaja! Zarty sie skonczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi_43 Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:47 Dlaczego musimy szukac głupców za oceanem? Może i u nas da sie zrobić taki ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.06, 19:38 Caly ten naród amerykanski jest glupi jak but z lewej nogi. Najwiecej analfabetów w sród tzw. krajów rozwinietych. Kuba ich bije pod wzgledem wyksztalcenia ludzi na leb i na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:59 Popatrz najpierw na siebie i swoich rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:02 Zreszta jak Ci sie tak podoba na Kubie to tam emigruj. W polowie drogi spotkasz Kubanczykow plynacych na tratwach w zupelnie odwrotnym kierunku-ale co tam ...Ty wiesz lepiej. Ale moze bedzie blizej na Bialorus?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.06, 23:09 Chodzi o wyksztalcenie syneczku !!! o wyksztalcenie !!! a nie o jakiejs tam tratwy. Trzymaj sie zawsze tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Poczekaj szwabku... 03.04.06, 20:06 Wymra ograniczeni niemcy smierca naturalna i nikt nie zostanie oprocz ciemnoty ze wschodu i arabow... to juz za niewiele lat. "Narod Amerykanski" ma ciebie gleboko w doopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: 212.240.57.* 03.04.06, 21:22 Glupi to sa ci, ktorzy musza zebrac. Jak ktos ma tyle szmalu co Jackson, to nie jest glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 00:41 polemizowałby, w Polsce też co drugi głupol jest przedsiębiorcą, ale tylko dzięki PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 Amerykanie nie sa tacy glupi, poki 03.04.06, 20:38 reszta swiata kupujac ich towary i uslugi finansuje ich przenajswietszy LAJFSTAJL. I w ten sposob biedniejsi pomagaja bogatszym zyc ponad stan. Dalej, do sklepikow kupowac wiecej towarow "made in Gdziestam" byle nie w Polsce. A potem emigrowac za chlebem do owych Gdziestamow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero Re: Amerykanie nie sa tacy glupi, poki IP: 212.240.57.* 03.04.06, 21:28 > Dalej, do sklepikow kupowac wiecej towarow "made in Gdziestam" byle nie w > Polsce. A potem emigrowac za chlebem do owych Gdziestamow. ??? Prawa ekonomii sa niezalezne od woli jednostek, panie misza. Nikt nie kupuje chlamu dletego, ze "nasz, rodzimy". I nikt nie pracuje za grosze dlatego, ze to "u nas, a nie u obcego". Ekonomii patriotyzmem sie nie naprawi, chyba juz historia PRL-u dobitnie to pokazala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupi jak ciul Przecież Amerykanie to zlepek ludzi z całej plane- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:49 -ty . To tak jakby się mówiło i pisało ,że najgłupsi są wszyscy Ziemianie . Póki co to narazie Ameryka jest 50 lat przed UE ,a UE jest 50 lat przed nami ,czyli wychodzi na to ,że jesteśmy 100 lat za głupimi Amerykanami ? Polak "cfaniak" ,a z tej chytrości jeszcze wymiernych efektów nie widać . Wszyscy Polaków rypią w d..... ,że aż krew się leje je je je . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin120 Re: Przecież Amerykanie to zlepek ludzi z całej p IP: *.96-81-70.mc.videotron.ca 03.04.06, 21:02 Masz racje tylko zauwaz ilu polakow mieszka za granicami polski. Mnie wychodzi tak, ze ci co mieli mozliwosci, checi i ochote to juz od dawna mieszkaja poza Polska. I co tu duzo ukrywac dochodze do wniosku ze ci co zostali w kraju to wyjatkowe niemoty {patrz ostatnie wybory} tylko mi nie narzekaj, ze kraj cierpi, zacznij myslec wybieraj madrze i przestan sie napalac na byle g... made in usa, czy raczej made in china Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 Czy kasa to dla ciebie szczęście? 04.04.06, 09:17 Gość portalu: marcin120 napisał(a): > I co tu duzo ukrywac dochodze do wniosku ze ci co zostali w kraju to > wyjatkowe niemoty {patrz ostatnie wybory} Myślisz, że los Polaka na obczyżnie jest taki różowy? Ty patrzysz wyłącznie przez pryzmat kasy. Wiele osób woli tą "przeciętność" w Polsce bo tu ma swoje rodziny, znajomych, nie chce zaczynać od niczego i pracować po 12-16 godzin. Zakładasz, że niemożna nie być niemotą i czuć się dobrze w Polsce!!! Większośc tych co wyjechali także nie ma samego miodu, a po latach wyrzeczeń i wyobcowania tęskni za Polską. Często też chce wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Czy kasa to dla ciebie szczęście? IP: *.eranet.pl 04.04.06, 14:07 Dodalbym tutaj swoje trzy grosze - jesli masz leb na karku to w Polsce mozesz sie ustawic tak ze ciezko ci bedzie zalatwic sobie podobny poziom zycia w innym miejscu. Zarabiac da sie na europejskim poziomie (trzeba miec leb na karku), przy okazji da sie rozkrecic swoje firmy ktore stanowia zabezpieczenie na starosc. Ceny sa w wielu przypadkach nizsze niz w EU, obsluga skacze jak oszalala, itp. itd. Popatrz chociazby na ceny mieszkan czy domow. Jedyny realny problem to stan drog - ale to sie poprawia, poza tym dodaje tez 'smaczku'. Gdy odwiedzaja mnie znajomi z UK, Niemiec czy Hiszpanii to nie moga uwierzyc w to ze tutaj mozna tak zajebiscie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marcin1 Re: Przecież Amerykanie to zlepek ludzi z całej p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:59 a mi wychodzi ze wyjechali slabi , teraz w polsce dla wyksztalconych bedzie dobrze , nie pisz ze ci co zostali to idioci bo tak nie jest: nie obchodzi mnie dobro polski , obchodzi mnie gdzie mieszkam : w polsce mi sie podoba mam kase, gdzie mieszkać (i to niezle) . i zamierzam tu zostać , bo w polsce mozna sie dorobic zwlaszcza ze konkurencja wyjezdza.pozatym wyjechali ci co nie mieli mozliwosci wyboru w polsce mogli dostac robote za 1000pln to wyjechali myc garki za wiecej... kto tu jest niemotą? ten co wyjechal bo se nie radzi i jest frustratem czy ten co sobie radzi i nie musi wyjechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nieobytego Polska: kraj trzeciego swiata IP: 66.146.204.* 04.04.06, 19:55 Na tym polega caly problem: w Polsce nie ma klasy sredniej, nie wiesz bo najwyrazniej nie mieszkales na zachodzie. Tam kazdy moze sie dorobic i miec dobra prace i mieszkac (i to niezle) i NIE MUSI UCIEKAC. Klasa srednia czyli wiekszosc spoleczenstwa zyje w dobrobycie, a nie w nedzy jak w Polsce. Nie wiesz nic o histori emigracji, bo tradycyjnie emigruja tzw jednostki silne. Te ktore nie maja nerwow i sily na pokonywanie pierwszych barier np jezyk, inna kultura, kuchnia itp wracaja do kraju. Owszem, wielu emigrantow zaczyna od "mycia garkow" ale szybko jest w stanie piac sie po drabinie spolecznej. To tez udowadnia sile tych jednostek, te ktore sobie nie radza, wracaja do kraju. Wielu Polakow wraca po latach bo nie potrafili sie nauczyc obcego jezyka. Mlodzi jednak w ogromnej wiekszosci sie absorbuja. I co ty na to? Ja nie mam nawet 30 lat a mam nowe auto, prace ktora uwielbiam, mieszkanie na wlasnoc, skonczylem tu studia i nawet pomagam finansowo rodzinie w Polsce. Tak zyje tu wiekszosc moich rowiesnikow, w Polsce jednak tylko 2 z calej klasy liceum!!! Jeden z nich ma bogatego tate, drugi ma mieszkanie w Nowej Hucie. Reszta w wiekszosci mieszka z rodzicami albo w "kawalerkach" ktore kupili rodzice. Pozdrawiam i mam nadzieje ze nadal bedziesz tu mieszkal zadowolony i ze bedzie kto mial cie leczyc bo wyglada na to ze duzo lekarzy wreszcie chce godnie zyc i ucieka w tego kraju trzeciego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dajcie dziewczynie spokój IP: *.bredband.comhem.se 03.04.06, 21:22 .. dobrze robi laskę, umiejętnie obciąga loda, co od niej chcecie stare ropuchy. Ma być taką samą jak wy purchawą na starość? Niech zażywa młodości póki ją na to stać zgnilizny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hic Re: Dajcie dziewczynie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:13 brawa dla ciebie, masz zdrowe podejcie do życia:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodaks Re: M. Jackson najgłupszym - fotki Paris H IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.04.06, 22:06 fotki Paris Hilton start24.pl/forum/viewtopic.php?t=27 jej mądrośc widać na kazdej fotce :)))))))) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYker Debile glosuja na tych ktorych znaja IP: 138.49.32.* 03.04.06, 22:17 Dobrze ze nie znaja ciebie, ani mnie :-) pewnie by glosowali. Dziwne ze nie glosuja na siebie. Pewnie nie wiedza ze sa debilami. Albo nie bylo ich na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: problem jest jezykowy 03.04.06, 22:39 , znaczenia slow "silly" i "idiot" sa bardzo rozne wlasnie idiot to jest glupi w sensie uposledzenia umyslowego, no i tu nie mozna zaliczyc zadnego z tych wymienionych do "idiots"., trudno zeby Cheney jako uposledzony zostal wiceprzydentem , natomiast silly jest zwiazany raczej z zachowaniemn znajcy jezyk angielski rozumieja to doskonale ,a to byl raczej silly joke -to tlumaczenie przez GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: problem jest jezykowy IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 03.04.06, 22:47 Z pelnym powazaniem i zrozumieniem niuansow jezykowych, 'George W. Bush is an idiot.' :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Taa podziwiam wyzszosc Polakow nad Amerykanami 04.04.06, 00:08 ta wyzszosc wyraza sie zwlaszcza w przyroscie naturalnym, rozwoju gospodarczym i postepie technologicznym...ahhh "mlotki" ci Amerykanie. Jak dobrze byc Polakiem i zyc idealami sredniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrala z Polski W Ameryce to zaleta IP: *.archidiom.com.au / *.perm.iinet.net.au 04.04.06, 00:39 Wyglada na to, ze krol pop "kultury" rodem z Ameryki i wybrany pierwszy Amerykanin i przywodca "wolnego" swiata to generalnie glupki. Cos musi byc bardzo specjalnego w tym "wybranym" narodzie USraelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dean Lista jest tendencyjna! IP: 217.153.99.* 04.04.06, 01:13 Prezydent Bush niesłusznie został sklasyfikowany dopiero na trzecim miejscu. Należy mu się pierwsze, potem długo długo nic, a dopiero reszta! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Jaka szkoda ze u Was w Polsce takich konkursow sie 04.04.06, 01:32 nie robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaka szkoda ze u Was w Polsce takich konkurso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:05 po co? wynik jest powszechnie znany : 1 .kaczynski 2.kaczynski 3.kaczynski,a nie bo urbanski , ale tylko dlatego ze kaczorów jest dwóch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.04.06, 02:47 w kategori narodow najglupszych - amerykanie bija na glowe wszystkie inne nacje, moze tylko poczki im dorownuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Zrobmy Konkurs IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 04.04.06, 05:56 Idac za szlachetna linia myslenia G.W. zrobmy sobie sami konkurs: Kto jest najglupszym obecnie Polakiem ? Kolejno nr.1, 2, 3 itp. prosze podawac.... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem 04.04.06, 07:23 Zupełnie nie dziwią mnie te wyniki - no może poza Tomem Cruisem... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 twórcy tej listy powinni być na 1 miejscu 04.04.06, 08:22 a na drugim wszyscy ci, którzy wzięli w niej udział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam wejdźcie tu: <a href="http://www.dubyaspeak.com/" target="_blank"& IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:05 www.dubyaspeak.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.man.polbox.pl 04.04.06, 13:15 To był zawsze cienki, tani piosenkarzyna. Jedyne co było u niego ciekawe to rzeczywiście charakterystyczny krok, taniec, ale wykonawca ogólnie marniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: 80.51.232.* 04.04.06, 13:17 Czyżby pewniak w wyborach prezydenckich 2008? Bo Bush nie może już startować. Jacko to kandydat ponad podziałami rasowymi - niby Murzyn, ale biały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emhyr Bush na trzecim? IP: *.papp-logistics.com 04.04.06, 14:08 Jesli tak to kto na niego glosowal??? Amerykanie to debile, caly narod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doli Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.akk.net.pl 04.04.06, 14:28 jak jeszcze raz mnie nazwiecie głupie drzewo to wam przywalę po ryju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: M. Jackson najgłupszym Amerykaninem IP: *.47-151.net24.it 04.04.06, 15:26 Bush na trzecim miejscu. A ci co na niego glosowali? Odpowiedz Link Zgłoś