marekmarecki8 19.04.06, 18:31 wszystko ok tylko z wlosami niech cos zrobi.. -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memhos Re: Juanes zaśpiewa dla europosłów 19.04.06, 18:59 To europosłowie zajmują się produkcją min? Plotki,prawdy,potwarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: Juanes zaśpiewa dla europosłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:30 Całkiem przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Juanes zaśpiewa dla europosłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 05:51 Ich Troje powinno zagrac w Europarlamencie ;] s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Juanes zaśpiewa dla europosłów 20.04.06, 11:13 oooops... to europosłowie o minach p.piechotnych nie słyszeli? choć po zastanowieniu... W sumie nie zdziwiłbym się gdyby nie wiedzieli... zresztą nie tylko o tym Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: Juanes zaśpiewa dla europosłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:09 Z tego co można obejrzeć w Internecie, to występ bardzo fajny. Wprawdzie pokazane są jedynie krótkie urywki z trzech utworów, ale właściwie więcej nie potrzeba by zauważyć, że te ich akustyczne wykonania zaiste wypadły smakowicie. :) Juanesowi udało się nie tylko poruszyć serca europarlamentarzystów (dostał w końcu te 2,5 mln;), ale również poderwać z siedzeń ich leniwe tyłki - na "La Camisa Negra" i "La Paga" wszyscy stojąc (!) klaskali i podrygiwali w takt muzyki - jak na porządnym koncercie rockowym! ;) Dodatkowo, niektórzy (ku mojemu ogromnemu zdziwieniu) wykazali się znajomością tekstów: zbliżenie kamery na jedną z posłanek, która bez mrugnięcia okiem wyśpiewuje "...aumentan los latidos de mi corazón..." i dalej refren z "Volverte A Ver" każe mi przypuszczać, że doskonale znała całe słowa. Dla mnie szok! Miło by było zobaczyć ten koncert w całości. Zastanawia mnie co jeszcze tego wieczoru zaserwował Juanes. Mniemam, że nie obyło się bez "Fijate Bien" - utworu, który koncentruje się właśnie na problemie min przeciwpiechotnych. No ale co poza tym... Wie ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś