dtpgreg1 02.01.03, 16:14 Witam Wlasnie zamiescilem kilka swoich gum na foto.onet.pl/albumy/album.html? id=4937&k=10&q=guma%20arabska&nxt=0 Wdzieczny bede za wszelkie opinie. Pozdrawiam Greg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejkastner Re: kilka fotek 02.01.03, 16:26 Chyba akurat jestem pierwszy, który próbował zobaczyc. Wyskoczyło "NIE MA TAKIEGO ALBUMU". A chętnie bym pooglądał!! Odpowiedz Link Zgłoś
dtpgreg1 Re: kilka fotek 02.01.03, 16:36 Tak to prawda proponuje skopiowac ten adres foto.onet.pl/albumy/album.html?id=4937&k=10&q=guma%20arabska&nxt=0 i wkleic go bezposrednio w oknie przegladarki Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: kilka fotek 02.01.03, 22:32 Pan Janusz jednak miał rację!! Ulubionym tematem gumistów są łódki i tutaj mamy tego wyraźny przykład. Dochodzę do wniosku oglądając gumy różnych wykonawców, że każdy z wykonującyh tą techniką ma swój jakiś niepowtarzalny styl. Pańskie gumy są świetne, bardziej bajkowe, pokazując rzeczywistość w pięknym ubraniu. Dla mnie to jest ok i co tu ukrywać podoba mi się. Szczególnie urzekły mnie ul. Długa i brama- arkady przez które widać rynek (Gdańska?) i Posejdona no powiedzmy w tle. To kiedy ten wspólny album - pozdrawiam. A może by tak dać te zdjęia na strone gumową? Odpowiedz Link Zgłoś
dtpgreg1 Re: kilka fotek 03.01.03, 10:00 maciejkastner napisał: > Pan Janusz jednak miał rację!! Ulubionym tematem gumistów są łódki i tutaj mamy > > tego wyraźny przykład. > Dochodzę do wniosku oglądając gumy różnych wykonawców, że każdy z wykonującyh > > To kiedy ten wspólny album - pozdrawiam. > A może by tak dać te zdjęia na strone gumową? Witam Niestety nie moge sie zgodzic z ta opina, moim ulubionym tematem jest stary (zabytkowy) gdansk, natomiast czytajac watek o lodkach i gumistach przypomnialem sobie o negatywach jeszcze z czasow szkolnych wiec troche dla zabawy i przekory wykonalem sobie kilka odbitek, ktore niezwlocznie wyslalem na "strone gumowa"-i jak widac aktualiza strony sie troch slimaczy wiec zamiescilem je na pierwszej darmowej stronie ktora znalazlem. Natomiast jezeli chodzi o album to czekam z niecierpliwoscia na odzew innych gumistow, bo majac zeskanowane gumy mozna zrobic makiete takiego albumu i wowczas zaczac szukac sponsorow. Pozdrawiam greg Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: kilka fotek 03.01.03, 14:39 Pewnie i z przekory Pan zrobił te łódki, aby umocnic nas w twierdzeniu, że gumiści lubią, kochają łódki jako temat swych prac. Jednak zostały one zrobione i są, mało tego wystawił je tez Pan, czy wysłał na stronę gumową. Świadczy to też o tym, że jednak jest Pan z nich dumny i zadowolony, a co za tym idzie dołączył Pan do grona gumistów z łódkami w galerii.To taka moja opinia - może i trochę nie po drodze dla Pana. Jednak chcę w tym miejscu powiedzieć, że te łódki naprawdę mi się podobają i nie ma tutaj żadnej ironii z mojej strony. Świetnie też, że te prace znajdą się na stronie gumowej. A może by tak i inni zechcieli też poskanować swoje prace i wrzucić je tam? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś