wij.paszczak 14.10.06, 23:50 czy ja sobie mogę pożyczyć Twojego nicka> do ogame mi jest,że tak się wyrażę niezbędny... no głupio tak wchodzić na nowe uni z paszczakiem,a ja lubię takie krótkie a nie-mientkie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij.paszczak Re: Wyju 15.10.06, 11:47 Mucios gracjas... To Ty masz jeszcze nowsiejszy?... Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Wyju 15.10.06, 12:20 chodziło raczej, że napisałeś przez "ę", a nie przez "em" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Tępe... 18.10.06, 19:45 Czy mnie pamięć nie myli, ale czy Tempe nie miał już planety? Tudzież uniwersum? Zgliszcza z niej zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Tępe... 19.10.06, 19:31 mrug napisał: > Czy mnie pamięć nie myli, ale czy Tempe nie miał już planety? Tudzież uniwersum > ? > Zgliszcza z niej zostały? miał...ale porzuciłem stare uni... teraz gram od zera na nowym i od os i sępów wyrodnych oganiam się jak mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Tępe... 20.10.06, 15:05 mrug napisał: > Zdominuj ich Wiju...;) Raczej:"Zdominujcie ich Robi i Wiju"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Tępe... 21.10.06, 08:39 Robi grasuje pod swoim nickiem, ale planete nazwał swojsko :) Odpowiedz Link Zgłoś