olo53 23.11.06, 18:52 Dlacego lubimy poezje? Dlaczego ona wiaze się z fizykochemia, dlaczego nie ma relacji? Prosze o relacje w miare dowcipne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Na pewno wie Brzly 24.11.06, 07:49 Ehem, wywolany do tablicy to powiem ze nie wiem. Ale ze trzeba jeszcze tak przy tablicy pokrecic ze to nie jest tak ze sie normalnie nie wie, tylko to jest bardzije skomplikowane: zarowno to czego sie nie, jak i to dlaczego sie wie. To na podstawie tego co mi sie udalo wyczytac to jest tak: -ze sie to prawdopodobnie wiaze z tym ze jak popatrzec na nasz mozg, to kazdy jest inny, a jak popatrzec na mozg dzdzownicy to jest tylko jedna dzdzownica (z Arki Noego) i wszystkie dzdzownice winny byc psychicznie takie smae. -I abrdzo dobrze ze sie nie wie, bo wtedy by nas Matrix juz mial w garsci Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Na pewno wie Brzly 25.11.06, 12:08 być moze jakimś kosmicznym gigantom Wal(hall)iGuru'OM nasz mózg też jawi się jako dżdżowniczy...? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na pewno wie Brzly 25.11.06, 19:31 Co to to nie, pani Szubadowa, to idzie o te no, jak się nazywał ten co Rzym spalił dla poezji, wciórności, no, aha - Nełron. To o te Nełrony idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 11:37 A ktos wie, dlaczemu nie lubimy poezji? bo taka natenprzykład ja nie lubię poezji Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 11:40 Powody sa te same, czesc Jagutka. Dzieki za majle, szczegolnie za drugoplanowych :-9 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 11:42 bo poezja jako życie nawet rasizm odzwierciedli weźmy na ten przykład wiersz biały? widział kto czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 12:03 helou B-Y Helou Wszyscy diziarze. Widzę, że hala się rozrasta. To dobrze :-)) > weźmy na ten przykład wiersz biały? > widział kto > czarny? aha, ja widizałam wiersz czarny. Właściwie większość wierszy jest czarnych, rzadziej bywają w innych kolorach. Natomiast białego nie widziałam. Czasem, patrząc na kartki papieru do drukowania zastanawiam się, czy one są czyste, czy też pełne białych wierszy. A potem, po wyjściu kartki z drukarki już tylko czarna proza na niej pozostaje. Albo kolorowy obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 12:18 gdy sie skonczy czarny tusz,piszemy bialym wierszem na ciemnym papierze. podobno sie takiego doczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 12:24 znaczy czego sie doczekamy? czarnego papieru? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 13:41 a mnie brakuje białego tuszu do drukarki aż dziw że jeszcze nie wymyślili? i jak ja mam te wiersze pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Na pewno wie Brzly 30.11.06, 14:12 Jak skończy Ci się czarny tusz, to będziesz drukować na biało A jak pisać? po prostu - białą czcionką. I jak Ci się czarny tusz skończy, to możesz to potem wydrukować. A jak się nie skończy, to możesz opublikować w necie Odpowiedz Link Zgłoś