kanuk 28.11.06, 08:12 taki film widzialem i pytanie ,czy w O. jest naprawde cafe/restaurang pt. Hawaje ? sobie rzucom a muzom. a muzy spio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Hawaje,Oslo 29.11.06, 07:14 Kran chyba tez na Hawajach, czasem tylko seriale o Adminach oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Hawaje,Oslo 03.12.06, 01:55 O,tytul juz podalem ;) Film Norge_weski,wyrozniony gdzies tam (moze Sundance?) ,z twistem.Co sie okazalo dopiero w trakcie oglanorwegia. Ciekawy-dla mnie.Mam guscik taki. Czy Pieranka wroci ? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Hawaje,Oslo 03.12.06, 18:53 rzucam okiem co jakis czas, czy wszyscy zdrowi Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Hawaje,Oslo 07.12.06, 05:32 Kanuku , nie wiem... Osloańskie knajpy omijam raczej szerokim łukiem chyba że hinduska. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Hawaje,Oslo 08.12.06, 07:08 Jedna hinduska w calym Oslo? Ze sie czepie psiego ogona... Znaczy Kran lubi przyostrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Hawaje,Oslo 08.12.06, 10:02 JA to lubie takie mniejsze tureckie: Parisistanbul, Sultan Dönner, Empire of Kebab i temu podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Hawaje,Oslo 20.12.06, 02:01 Dzisiaj udałam się do pakistańskiej dzielnicy w celu upolowania henny. Przy okazji zajrzałam do hinduskiej knajpy takiej prawdziwej przaśnej , nie jakieś norweskie wymysły z białymi obrusami i palmami w kącie. Sikh podaje , Hindusi obsługują i gotują. Biały człowiek jako klient odcina się na tle reszty wyraziście. Wychodząc z wyżej wymienionej rzucił mi się w oczy napis Hawaje. Ale to nie była restauracja tylko kiosk z wypożyczalnią kaset. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Hawaje,Oslo 20.12.06, 02:48 O,to juz cos;) wypozyczyc film o Hawajach.Jag tez bardzo lubie hinduskie restaurangi,tandoorujace na oczach. Sikh miau obrus na glowie,zamiast na stole.A dogaduja sie miedzy soba a PakHindusami pa norwesku? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Hawaje,Oslo 20.12.06, 03:15 Sikh miał na głowie zielony turban. Obrus? Po norwesku to oni tylko do białych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Hawaje,Oslo 20.12.06, 09:32 Na glownej ulicy BB, o poranku, osobnik o urodzie wychudzonego Osamy wieszal sw. Mikolaja na sklepowej markizie... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Hawaje,Oslo 20.12.06, 09:43 Tek... a w sklepie z hinduskimi produktami główną atrakcją był migający dyskotekowo elektroniczny Panbucek , nasz własny , chrześcijański. Aż dziw że Sikh nie miał czapeczki mikołajkowej zamiast turbanu... -- Wielojęzyczność w rodzinie Forum rzadkich języków Odpowiedz Link Zgłoś