Gość: sapphirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:35 kot ratował przede wszystkim swój tyłek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skalar Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:55 > kot ratował przede wszystkim swój tyłek Tak powie każdy właściciel psa - zwierzęcia łatwego w obsłudze. Moje zdanie, jak i pewnie każdego z posiadaczy kota, jest odwrotne Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Kot-bohater uratował rodzinę 29.12.06, 10:38 Poczytaj sobie co ma do powiedzenia na ten temat etolog Konrad Lorenz. No ale zapewne ty wiesz lepiej niż jakis tam laureat Nagrody Nobla :P Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Kot-bohater uratował rodzinę 29.12.06, 16:47 Fascynujące są te dyskusje posiadaczy psów vs kotów, o wyższości któregoś ze zwierząt! A ja tam uważam, że najlepsze są świnie- i najlepiej smakują :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszanin Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.kalisz.mm.pl 30.12.06, 14:17 A ja mam i Kota i Psa, żyją w zgodzie i mają gdzieś wszystkie plotki i mity o nich, a odpowiadając na jeden z postów powyżej w którym ktoś napisał że kot ratował przede wszystkim swój własny tyłek to nic bardziej mylnego. Gdyby Kot chciał ratować TYLKO swój tyłek to poprosu uciekłby z płonącego domu nie zawracając sobie głowy nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjanka Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:58 oczywiscie ze ratowal siebie, ale i rodzine.W sumie wszystko mozna sprowadzic do egoizmu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: 217.153.68.* 29.12.06, 10:19 jeśli ratowałby tylko swój ogon, to by zwiał przez okno - to był dom, a nie mieszkanie na 12 piętrze! Kot-bohater, i do tego mądry - podrapał pana, a nie panią, która by potem bardziej cierpiała ze względu na szkody estetyczne (blizny na twarzy, takie po kotku są brzydkie) Koty są SUPER :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uosiu Czy Pierwszy Kot IV RP byłby równie odważny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Koty są sprytniejsze!!dowód: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:30 Kiedys zrobiono eksperyment. Na oczach kota i psa zamknięto w szafce jakiś ich smakołyk.szafke zamknięto na klucz,który zostawiono w zamku.Pies chcąc dorwać się do smakołyku, szarpał się z drzwiami.Kot natomiast zaczął walczyć z kluczykiem...pies nigdy drzwi nie otworzył.Kotu się w koncu udało:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Koty są sprytniejsze!!dowód: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:36 ja znam kota, ktory jest prawnikiem i lekarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Koty są sprytniejsze!!dowód: IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 10:40 ja znam kota który został parlamentarzystą z ramienia samoobrony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uosiu Kot w SO? Żaden by się na to nie zgodził! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora83 Re: Koty są sprytniejsze!!dowód: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:47 Potwierdzam,mój czarny spryciarz skacząc na klamkę potrafi otworzyć drzwi, natomiast suczka niszczy drzwi kiedy usiłuje je otworzyć drapiąc po nich pazurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Koty są sprytniejsze!!dowód: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:17 Ja z kolei mam dwie psiny, suczki, jednak otwiera drzwi łapami skacząc na klamki, druga w nie drapie (w drzwi, nie klamki ;) ) Z kolei mam znajomych którzy maja koty i nie wpadłyby na przekręcenie kluczyka - chyba wszystko zależy od przypadku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:36 czy od razu trzeba tak pesymistycznie podchodzic do sprawy ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.lodz.mm.pl 29.12.06, 10:42 Jarek jest zabezpieczony (na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:32 Bo to nie był Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:42 Gość portalu: Bonifacy napisał(a): > Bo to nie był Palikot Całkiem zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck_the_duck Jak na pręgowanego jest dosyć biało-czarny... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.06, 11:46 ... Odpowiedz Link Zgłoś
migos Re: Jak na pręgowanego jest dosyć biało-czarny... 29.12.06, 12:11 Przecież to Docent z księgarni na Nowym Świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:57 ciekawe skąd wiadomo, że najpierw "usiłował zaalarmować śpiących ludzi", skoro wszyscy spali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.ghnet.pl 29.12.06, 13:24 Jak to skad? Z relacji kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.dialog.net.pl 29.12.06, 12:21 Ciekawe czy Alik by tak potrafił? Odpowiedz Link Zgłoś
raczk0wska Re: Kot-bohater uratował rodzinę 29.12.06, 14:23 to cyniczny sukinsyn Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Kot-bohater uratował rodzinę 29.12.06, 14:38 Gość portalu: sapphirek napisał(a): > kot ratował przede wszystkim swój tyłek racja sapp kot przede wszystkim ratował najbardziej wartościową personę! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 999s 29.12.06, 15:24 999s napisał: > Gość portalu: sapphirek napisał(a): > > > kot ratował przede wszystkim swój tyłek > > racja sapp kot przede wszystkim ratował najbardziej wartościową personę! -- Bog jest wrogim kobietom, homofobicznym, rasisytowskim, ludobojczym, sodomasochistycznym i nieobliczalnie okrutnym tyranem Nigdy nie bede przecenial kota. To jest takie bydle co zawsze chodzi swoimi drogami i dba tylko o wlasny tylek. PS Jesli chodzi o boga, to chyba sie grubo pomyliles, bo bog jest kobieta!!! Jak nie wierzysz - to spytaj o to kazda zagorzala feministke. Najlepiej wyjasni ci to Magdalena Sroda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Kot-bohater uratował rodzinę IP: 82.160.135.* 29.12.06, 14:48 Ten kot powinien dostać medal za swój bohaterski czyn!! I dlaczego ta wiadomośc jest w deserze?? Już my wiemy, jaka propaganda się za tym kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.autocom.pl 29.12.06, 18:14 kociaki są mądre śliczne.i ja się ciesze że, one są takie kochane i że, są na ŚWIECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szosa Kot-bohater uratował rodzinę IP: *.autocom.pl 30.12.06, 14:58 widać w kocim obliczu dobroć i mądrość!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś