Gość: mahoney IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 15:54 ... wiec tak naprawde to jest zakamuflowany wyraz dezaprobaty dla zalosnosci tematu watku zalozonego przez redakcje , ale oczywiscie wszystkie dowcipne odpowiedzi beda mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wicio Re: Stałeś w windzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 21:37 Jasne, że stałem. Tam gdzie mieszkam nie robią wind z miejscami do siedzenia lub leżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Stałeś w windzie ? IP: *.duna.pl 06.04.03, 18:59 w windach zawsze śmierdzi......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Stałeś w windzie ? IP: Govok:* / 192.168.0.* 06.04.03, 22:26 U mnie w bloku w windach nie śmierdzi. Na szczęście nie mamy u nas marginesu załatwiającego swe potrzeby fizjologiczne w windzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ew.ka Re: Stałeś w windzie ? 07.04.03, 10:48 A mnie w zeszłym roku w windzie użądliła osa i to w szyję :-( dwa tygodnie wyglądałam jak chomik Pozdrawiam Ewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Stałeś w windzie ? IP: *.duna.pl 07.04.03, 21:53 mam uraz do wind,bo jak pierwszy raz jechalam winda SAMA jedna,bez rodzicow,itd. (mialam jakies 6 lat)TO SIE WINDA ZACIELA!!!!!! niezbyt czesto jezdze winda i sie ciesze:))))))) szczesliwi ci,w czyich windach nie smierdzi,heh;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Start5.com Re: Stałeś w windzie ? - Hehhhhhhhhh ;) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.04.03, 12:33 Pewnie że się stało. Jeszcze rok temu w okolicy były windy które jechały tylko gdy noga docisło się dzrzwi ;) ubaw po pachy. Szczególnie gdy jechało się z młoda kobieta nieznajoma. On sie patrzy ty tarasujesz dzwi i ... i jazdz ;) polecam www.start5.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Stałeś w windzie ? - Hehhhhhhhhh ;) IP: *.man.polbox.pl 10.04.03, 11:52 zgadzam sie w calej rozciaglosci , jechac winda z mloda kobieta jest bardzo milo ... sam niestety windy uzywam tylko na uczelni , mieszkam na parterze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Stałeś w windzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 15:30 Nie stałam tylko "wisiałam" opierając się plecami o jedną a nogami o drugą ścianę windy. Inaczej winda nie chciała jechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Stałeś w windzie ? IP: *.isep.pw.edu.pl 10.04.03, 13:17 Windy mają mechanizm wagowy (często umieszczony w podłodze w windach starego typu) i gdy są nadmiernie obciążone nie ruszają. Może powinnaś się odchudzić??? 500 kilo żywej wagi to nie byle co ;) (dedukuję za tabliczką w windzie: "500 kg lub 6 osób") Odpowiedz Link Zgłoś