t.wybraniec 18.02.07, 10:32 teraz tylko do zakonu ja trzeba zaciagnac... jak o'connor:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Justin Timberlake IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:33 Teraz wygląda jak jej ex Justin Timberlake Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist A moze jest po chemioterapii? 18.02.07, 10:55 Tylko to ukrywa? Chyba nie ma nic brzydszego niż łysa kobieta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu no, Shined to ona nie zostanie... IP: *.wssk.wroc.pl 18.02.07, 11:23 a może wszy ją oblazły na koncercie? a gorsza od łysej kobiety jest kobieta nieogolona...zwłaszcza an twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_na_obcasach Z włosami wyglądała nielepiej - foto 18.02.07, 14:43 muzyka.wp.pl/id,17842,size,1,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Z włosami wyglądała nielepiej - foto 18.02.07, 22:14 luiza_na_obcasach napisała: > britney? za klasykiem: Britney? brzyyyydal! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum a michael jackson? IP: *.wssk.wroc.pl 18.02.07, 11:24 już lepsza łysa kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Tatuaże.... 18.02.07, 11:27 .. każdy,który je ma to zwykły DEBIL ukrywający swoją tępotę pod rysunkami! Britney do nich dołączyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tatuaże.... IP: *.zabrze.net.pl 18.02.07, 15:26 taaa... ci, ktorzy maja tatuaze to debile, a cala reszta, ktora tatuazy nie posiada jest zajebiscie inteligentna. Haha, gratuluje takiego uproszczonego podzialu ludzi. Musi ci bardzo ulatwiac zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.S. Re: Tatuaże.... IP: *.customer.alfanett.no 18.02.07, 20:20 Z tego co wiem to definicja określająca debilizm nie ma nic wspólnego z rysunkami na ciele Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Tatuaże.... 19.02.07, 08:18 Masz nasrane we łbie. Próbowałeś choćiaz poznać róznorakie motywacje, dla których ludzi e robia sobie tatuaże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia20wpia Re: A moze jest po chemioterapii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:27 Britney Spears - Crazy Lyrics (...) You drive me crazy I just can't sleep I'm so excited, I'm in too deep Ohh, Ohh, Ohh... Crazy, but it feels all right Baby thinking of you keeps me up all night Oh, Oh, Oh.. Tell me you're so into me That I'm the only one you will see Tell me I'm not in the blue, ...oh That I'm not wastin' My feelins on you lovin' you means so much more More than anything I've ever felt before You drive me crazy I just can't sleep I'm so excited, I'm in too deep Ohh, Ohh, Ohh... Crazy, but it feels all right Baby thinking of you keeps me up all night Crazy, I just can't sleep. I'm so excited I'm into deep. Crazy, but it feels all right. Every day and every night. You drive me crazy (You drive me crazy, baby) I'm so excited, I'm in too deep Ohh, Ohh... Crazy (You make me feel all right) Baby thinking of you keeps me up all night (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Misia Do mageillusionist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 08:42 Jest! Łysy mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;O) Britney Spears = proper trailer trash!!! IP: *.server.ntli.net 18.02.07, 14:35 She's nothin but a trailer trash! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertk572 z NY U r a moran!!! IP: *.cable.mindspring.com 18.02.07, 22:34 & u r a stinking piece a shit!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Britney Spears jest łysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:34 straszliwe. wstrzasnelo mna to do glebi. w kontekscie tego, wszystkie inne doniesienia tego tygodnia a moze i miesiaca zejda na drugi a nawet trzeci plan. prosilbym o komentarze publicystow gw i analize gieldy po ujawnieniu tego... strasznego... makabrycznego... tragicznego... donisolego... wydarzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: Britney Spears jest łysa IP: *.tpnet.pl 18.02.07, 11:01 łączę się z tobą w tym wstrząśnięciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulla Re: dołanczam :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:34 Jo tysz, jo tysz! Wszczonśnienta i zmieszana jezdem ;)))) Brytnej, bejbe, cóżeś ty uczyniła! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To nie wszystko... Re: Britney Spears jest łysa IP: *.abhsia.telus.net 18.02.07, 19:15 Britney zalozy turban i przejdzie operacje przemiany na, na, na , tak tak ukochanego kotka. LP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Britney Spears jest łysa 18.02.07, 21:39 > straszliwe. wstrzasnelo mna to do glebi. w kontekscie tego, wszystkie inne > doniesienia tego tygodnia a moze i miesiaca zejda na drugi a nawet trzeci > plan. A ja, zamiast sie wkurzac na "wszystkie inne doniesienia tego tygodnia", czyli na gnidę od WSI i paru durniów,których litościwie z nazwiska nie wymienie, i rzygac całym tym smrodem i geuwnem, wolę zdrowo pośmiac się z kolejnych głupot amerykańskiej idiotki. Od tego przynajmniej mi ciśnienie nie skacze. A i jeszcze przypomnę: gazety nie sa tylko i wyłacznie od pisania o sprawach (niestety) serio. Wykpiwanie tematów niepoważnych świadczy o klapkach na twoich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Britney Spears jest łysa IP: *.kalisz.mm.pl 18.02.07, 10:46 Britney Spears na łyso...to jakiś koszmar już mogła mieć te czarne czy tam brązowe włosy ale żeby obciąć się na łyso...do du** Ale koszmar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcusdavidus Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:40 lol gratuluje :P jaka obrona britney .. hahahah no nie .. jak ktokoleik moze brac te narkomanke idiotke ( udowodnione w wielu wywiadach ze jej iq jest baardzo niskie) beztalencie ( nie napisala nawet jednej piosenki sama co automatycznie dyskwalifikuje ja jako artystke a jak kazdy wie spiewac kazdy moze ) kretynke ( wyszla za maz za idiote ktory zrobil jej 2 bachoryu i ja zostawil jak jej urosla dupa lol no comment) pusta mala malpke prosto z drzewa ( mysle ze tego komentowac nie musze wystarczy poczytac teksty piosenek ktore spiewa a jak powaszechnie wiadomo nawet nie napisala jednego tekstu sama) na powaznie lol .. jak dla mnie powinna sie zabic bo i tak jest martwa w mojej glowie .... a jak ktos porownuje ja do oconnor to jest totalnym niedorozwojem no sorki ale oconnor jest legenda muzyki zasluzona prawdziwa artystka a britney jest tylko zalosna namiastka gwiazdki bez zadnego przeslania i haryzmy idealna idolka dla 13 letnich ksiezniczek bez wyobrazni by potem mogly wyrosnac na kolejna britney eventualnie aguilerre eventualnie paris hilton ... boze widzisz i nie grzmisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analis Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:11 ładnie jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:16 I tak nic jej już nie pomoże... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boska Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:16 matko...jak ona wygląda...no comment.tatuaże rozumiem,ale nowy fryz do bani. Z długimi włoskami wyglądała ślicznie,ale ostatnio nieźle przegina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polish Boyfriend Re: Britney Spears jest łysa IP: *.smgr.pl 18.02.07, 11:39 U góry czy na dole jest łysa? Buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartownis Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:48 Od razu widac, ze to fotomontaz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Britney Spears jest łysa IP: *.chello.pl 18.02.07, 11:57 teraz dopiero będzie widać jakież to brzydkie kaczątko... a swoją drogą, łysa blondynka - tego jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas percy rzygac sie chce IP: *.acn.waw.pl 18.02.07, 12:20 rzygac sie chce, jak sie patrzy co jej menedzment wyprawia, zeby zarabiac kabone bez wydawania nowych plyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: Britney Spears jest łysa IP: *.eranet.pl 18.02.07, 12:25 teraz przynajmniej dopasowala zewnetrze do wnetrza.. zero na kopule i pod. biedna nieszczesna miernota, dla zwrocenia wygaslej uwagi mediow chyba nawet obcielaby sobie te glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolaos Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:42 Zadóżo kasy i jej bije !!! to jusz niebedzie za ładna:D:D world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35071427 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Britney Spears jest łysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:11 o boze jak ona wygląda!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namiętna ślina Jest co głaskać przy namiętnych pocałunkach . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:15 Nie mogę :p Ścięła włosy. Ale jak do tego zacznie grać (śpiewać)inną muzykę to może ja polubię. :P Czyżby chciała zacząć grać punk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubaw po włochate Poniżej mam super żart pasujący do tego zjęcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:17 ŻART . koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Britney Spears jest łysa IP: *.chello.pl 18.02.07, 14:44 pomyliła jej się głowa z myszką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam26 tak jest jak nie ma Boga w życiu IP: *.fut-core.lama.pl 18.02.07, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: tak jest jak nie ma Boga w życiu IP: *.zabrze.net.pl 18.02.07, 15:25 buheheh nie wiem co ma bog do lysej glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: tak jest jak nie ma Boga w życiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:51 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble wygląda jak po ostrej chemioterapii IP: *.relakks.com 18.02.07, 15:11 Sinead O'Connor ma swój urok a ta za grosz no chyba że jako "słodka idiotko-blondynka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Britney Spears jest łysa IP: *.mnc.pl 18.02.07, 15:14 Moze to psychika zadzialala,moze glupota,chec a moze poprostu musiala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Britney - B.R.Z.Y.D.A.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:27 ześwirowała kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Brygida Dzida! 18.02.07, 16:01 Dobre, czekam na wiecej newsow. A co tam u Paris? Moze piczona ogolila, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Britney Spears jest łysa IP: *.hsd1.pa.comcast.net 18.02.07, 16:07 Jak to bialy smiec,pewnie miala wszy i jej PR agent poradzil by zrobic z tego medialna sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Britney Spears modelem dla mlodziezy ????????????? 18.02.07, 16:11 I pomyslec ze globalistyczna propaganda stawia B. Spears jako model do nasladowania dla mlodziezy. Polacy, nie dajcie sie oglupic wrogom Chrzescjanstwa. Nie dajcie sobie narzucic "stylu" he he he przez chore psychicznie "divy" i "celebrity" Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Britney Spears modelem dla mlodziezy ???????? 18.02.07, 22:09 i tu tez przylazles, przyglupie? zbadales juz rynek diamentow pod katem przynaleznosci etnicznej i wyznaniowej? to wypieprzaj do roboty, ale juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Re: Britney Spears modelem dla mlodziezy ???????? IP: 74.12.106.* 19.02.07, 00:20 Zboczency sexualni bardzo nie lubia politycznej niePOPRAWNOSCI. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Nie chcemy dewiacji w miejskiej ubikacji. Odpowiedz Link Zgłoś