Gość: Horacya IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 15:46 Szukam diet.Coś w stylu CAMBRIDGE. Z gotowymi posiłkami, o danej zawartości kalorii. Zna ktoś? I jeszcze pytanko. Ile można wydać na gotową dietę (dostajesz gotowe) na miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hydrogen Re: DIETA CUD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 23:07 Hm...Dieta cud to oczywiście Dieta optymalna. W książce "Żywienie optymalne" tegoż autora jest podany przykładowy jadłospis na pierwsze dwa tygodnie. Możesz też korzystać z książki kucharskiej dr Kwaśniewskiego gdzie wszystkie potrawy mają podaną kaloryczność oraz zawartość podstawowych składników odżywczych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl Re: DIETA CUD IP: *.crowley.pl 08.07.03, 12:43 Zawsze myślałem że dieta cud to po prostu mniej jeśc ;) www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: DIETA CUD IP: *.neonet.gliwice.pl 08.07.03, 16:40 Gość portalu: zobacz.glt.pl napisał(a): > Zawsze myślałem że dieta cud > to po prostu mniej jeśc ;) i myśl tak dalej - bo masz rację, ja również tak uważam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydrogen Re: DIETA CUD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 18:54 Zgadzan się z wami. Dodam tylko, że trzeba jeść do syta, tak żeby nie być głodnym. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś