Gość: a Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: 62.29.248.* 01.03.07, 10:07 to on ma 2 corki o tym samym imieniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateresa21 Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.acn.waw.pl 01.03.07, 10:09 wolność wolnością ale to co robi czerwono i zielono glowa to juz przesada. A moze on ma zamiar poleciec na księzyc i tam stworzyć nową kaste ludzi. Moze planuje jeszcze iles kobiet zabrac tam ze sobą i jakiegos pachołka aby do konca nie było ze to tylko jego dzieci. Mam go juz serdecznie dość bo co za duzo to nie zdrowo z tymi jego wygłupami i popisywaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:10 a ja uważam, że ładniejsze imię będzie Kastracja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Wiśniewski buduje PLAN IP: *.aster.pl 01.03.07, 10:13 Nic nie rozumiesz, ludku o miałkiej wyobraźni! ;))) Wiśniewski ma PLAN!!! Jego dzieci mają stać się Obywatelami Świata, trensetterami, ikonami popkultury, których pozycja niżej statusu Madonny, Stinga czy Bono nie będzie interesować i - podobnie jak inni Wielcy - odrzucą nazwisko, ale - inaczej niż Wielcy - nie będą potrzebowały przydomków, bo już je otrzymały! I to na na etapie mitozy! Miały by się nazywać Jaś i Małgosia??? Bwahahaha, no wolne żarty! XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evvelina Re: Wiśniewski buduje PLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:24 > - podobnie jak inni Wielcy - odrzucą nazwisko, ale - inaczej niż Wielcy - nie > będą potrzebowały przydomków, bo już je otrzymały! No niby tak, ale te imiona brzmią obco tylko w Polsce, w innych krajach są pospolite. Tylko w Polsce te dzieci mogą być tymi ikonami nie potrzebującymi przydomków. Ale - wiadomo - jak się zwał, tak się zwał... ;) jeśli będą mały rozsądne niańki mogą wyrosnąć na zdrowych ludzi, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Wiśniewski buduje PLAN 01.03.07, 10:45 > No niby tak, ale te imiona brzmią obco tylko w Polsce, > w innych krajach są pospolite. Taak? To ciekawe... w jakim kraju popularne (lub choć znane :)) jest imię "Etinette"? Google nie wie, 99% wyników na "Etinette" jest z Polski. Flaco to też zresztą żadne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Wiśniewski buduje PLAN 01.03.07, 15:10 xtrin napisała: > > No niby tak, ale te imiona brzmią obco tylko w Polsce, > > w innych krajach są pospolite. > > Taak? To ciekawe... w jakim kraju popularne (lub choć znane :)) jest imię > "Etinette"? Google nie wie, 99% wyników na "Etinette" jest z Polski. Bo źle wpisałaś, trzeba było wpisać Etienaette, to jest imię francuskie. Jest to całkiem popularne imię we Francji - tu są statystyki: www.aufeminin.com/w/prenom/p5728/etiennette.html Tylko że polskim odpowiednikiem tego imienia jest Stefania i takie imię powinien urząd zarejestrować. Niby z jakiej racji uznali francuską pisownię. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Wiśniewski buduje PLAN 01.03.07, 15:12 > Bo źle wpisałaś, trzeba było wpisać Etienaette, to jest imię francuskie. Sorki, wytykam błąd a sam strzeliłem literówkę - powinno być Etiennette. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Wiśniewski buduje PLAN 01.03.07, 18:25 yabol428 napisał: > Bo źle wpisałaś, trzeba było wpisać Etienaette, to jest imię francuskie. > Jest to całkiem popularne imię we Francji - tu są statystyki: Nie ja źle wpisałam, a Wiśniewski. :) Doskonale wiem, że istnieje imię Etiennette, ale najmłodsza Wiśniwska zwie się Etinette. To tak, jakby ją nazwać "Stegania" i twierdzić, że to bardzo w Polsce popularne imię :). Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Wiśniewski buduje PLAN 01.03.07, 23:30 Jesteś pewna? etiennette-wisniewska.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inverti Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.gdynia.mm.pl 01.03.07, 10:17 Brakuje odpowiedzi: wszystkie imiona sa do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vip Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.chello.pl 01.03.07, 10:19 Prosty jurny parobas Kup se owcę mlocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Im głupsi rodzice, tym dziwniejsze imię. IP: *.dialog.net.pl 01.03.07, 10:36 Im głupsi rodzice, tym dziwniejsze imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Im głupsi rodzice, tym dziwniejsze imię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:34 masz racje tyle ja ladnych polskich imion ja nawet jak bym mial 10 dzieci to zadnemu bym nie dal takiego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek smietana dzieciorób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:36 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:40 Gość portalu: Pinezka napisał(a): > Nastepnym razem proponuję Wasektomię. Też bardzo ładne imię. A jeśli będą bliźniaczki, to Wasektomia i Lobotomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfanka Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:47 Wisniewski mówił,jak był jeszcze z Mandaryną, że w związku z tym, że sam nie miał domu (chyba w domu dziecka się wychowywał jak matka piła...), wychował się bez ojca i nigdy nie pozwoli, żeby jego dzieci przezywały to samo. Jak widać powtarza błedy rodziców. Tyle że może jego dzieci nie są biedne...pod względem finansowym. Aż dziw bierze jak on potrafi te kobiety omotać. Mandaryne zmądrzała w porę, teraz następną urabia. to jest chory człowiek. Żal mi jego aktualnej żony, która twierdzi że "urodzi mu tyle dzieci ile Michał będzie chciał". Straszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 13:28 Gość portalu: antyfanka napisał(a): > Żal mi jego aktualnej żony, > która twierdzi że "urodzi mu tyle dzieci ile Michał będzie chciał". Straszne! Fakt. Może mu się 'odwidzieć', czyli ona urodzi a on stwierdzi, że tego dziecka nie chciał. Pies drapał ich oboje, ale dzieci żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Wągier Wiadomość o kolejnym dziecku pana W to katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:48 Proponuję Kastrację, Masturbację lub dla chłopca Lumbago. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:48 MariHuanita i Bibernette, oto imiona godne. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:50 Po pierwsze, dlaczego on krzywdzi swoje dzieci takimi imonami. Po drugie dlaczego USC wbrew prawu to rejestruje? Jeśli imie posuiada polska forme, to taka powinna być nadawana, a wiec Ksawery i Fabianna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczowe kudły Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:53 poJeby na maxa. wszystkie imiona sa wredne. a tyle pieknych naszych polskich! wstyd i hanba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca_ma_kaca Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: 213.25.48.* 01.03.07, 10:59 Sonda jest tendencyjna- OTÓŻ WSZYSTKIE TE IMIONA SĄ PRETENSJONALNE I WIEŚNIACKIE. Wskazują jedynie na kompleksy rodziców a nie na oryginalność. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf polityka prorodzinna 01.03.07, 11:04 Chcę urodzić Michałowi tyle dzieci, ile będzie chciał - czyzby Wisniewscy wzieli sobie do serca pisowska polityke prorodzinna?? ekartki i tapety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giroscope Falco czyli Jaszczomp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:06 Polski urząd powinien spolszczyć to imię. Po konsultacji ze słownikiem angielskiego doszedłem do wniosku że najlepszym odpowiednikiem słowa Falco jest Jaszczomp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girosole Re: Falco czyli Jaszczomp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:34 jestes super obsmialam sie Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Re: Falco czyli Jaszczomp 01.03.07, 12:10 Gość portalu: girosole napisał(a): > jestes super obsmialam sie jaszczomp rulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Re: Falco czyli Jaszczomp 01.03.07, 13:35 no_nick napisał: > jaszczomp rulez :) Dobrze, że nie irasiad... "Irasiadek, chodź na obiaaad!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Falco czyli Jaszczomp IP: *.limes.com.pl 01.03.07, 13:53 pisz ostrzezenie, ze smiesznie bedzie: o maly wlos a mialabym herbate(wrzatek!) na kolanach :-))))) Jaszczomp, o raju, hahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:41 Kretyni, nie normalni ludzie. Dzieci też wyrosną na podobnych rodzicom kretynów, chyba że będą naprawdę inteligentne i pokierują same swoim życiem w odpowiednim czasie. Czerwony buchaj to dla mnie koncentrat niepowagi i błazenady. Jak można wciagać swoją rodzinę w tryby showbusinesu? Te dzieciaki już są stracone. Szanse, że wyrosną na wrażliwych, porządnych ludzi sa małę jak Andora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:47 A pan dr. inż. architekt Parboliński będzie miał drugie dziecko . Pierwszy syn ma na imę Łukasz . Teraz będzie to córka , ale nie wie jeszcze jak będzie miała na imię . Syn jest blondynem i jeszcze nie chodzi do szkoły . Ale już gra w piłkę , ostatnio nawet się spocił . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Rodź mu dzieci, rodź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:52 "Chcę urodzić Michałowi tyle dzieci, ile będzie chciał " A jak już się narodzisz, to Michał sobie znajdzie młodszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat waldek Salmonelita - piekne imie dla dziewczynki IP: 69.32.167.* 01.03.07, 20:44 i jakie swiatowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawilec Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.pern.com.pl 01.03.07, 12:10 może dla córki Mononukleoza? a dla synka Grynszpan co? Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Tradycja - dla dziewczynki ładne imię :) 01.03.07, 12:12 teraz też są fajne: Komisja , Lustracja , Deubekizacja.Wkrótce Czwarta też się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 12:11 Falco to olej z grupy Lotos,może być też np.Persil,albo Jacobs.Ten facio ma naprawdę fest kuku na muniu.Cisną mi się na usta wulgaryzmy ale takie nic mnie do nich nie sprowokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 18:36 Falco to rzeczywiście olej; co do Persila, ostatnio często spotyka się imię Ariel. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. 01.03.07, 12:18 Ptasi móżdżek z czerwonymi piórami Odpowiedz Link Zgłoś