Dodaj do ulubionych

Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco ...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 08:46
Nastepnym razem proponuję Wasektomię. Też bardzo ładne imię.
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco ... 01.03.07, 08:47
      Dzieciorób.
      • kszynka Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:36
        do czego posuwają się ludzie dla kolejnego becikowego!
        :-)
        • parazyd Ich czworo 01.03.07, 12:15
          dlaczego najbardziej mnożą się kretyni?
          • Gość: rt Kopulują tylko muzułmanie, Chinole i Wiśniewski IP: *.icm.edu.pl 01.03.07, 12:54
            ...słabo widze przyszłość cywilizacji człowieka...
          • biletzapsa Re: Ich czworo 01.03.07, 19:21
            ach! kidy wrócą te cudne czasy gdy najbardziej pożadanymi i popularnymi imionami
            będą Isaura, Leoncio i Esmeralda...
            • kszynka Re: Ich czworo 03.03.07, 03:35
              biletzapsa napisała:

> ach! kidy wrócą te cudne czasy gdy najbardziej pożadanymi i popularnymi imionam
              > i
              > będą Isaura, Leoncio i Esmeralda...

to już niedługo
        • Gość: kashiash Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: 62.233.164.* 01.03.07, 12:52
          Należy wspołczuc tym dzieciom ... trzeba byc pojebem zeby tak nazywac dzieci
      • artie40 Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 11:57
        rozmowy_kontrolowane napisała:
        > Dzieciorób.

Bez przesady, nie jest żadnym dzieciorobem, do piłkarskiej jedenastki trochę mu brakuje. Jak
        będą same jedynaki/jedynaczki, to długo nie pociągniemy. Ale w wyborze imion wykazuje się bujną
        pretensjonalnością.
      • Gość: blablacz Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.pam.szczecin.pl 02.03.07, 12:42
        Dzieciorób i ruchacz:P
    • Gość: gosc Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco ... IP: *.range86-145.btcentralplus.com 01.03.07, 08:48
      o nie! Zaludnia swiat postaciami o czerwonych wlosach!!
    • Gość: ja Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco ... IP: 10.40.197.* 01.03.07, 08:48
      lepszych imion nie mół wybrać? Takie troche dziwne
      • Gość: a. Sondaż IP: *.aster.pl 01.03.07, 21:20
        Czemu w sondażu nie ma opcji "Wszystkie są tak samo beznadziejne"? :)
        • laureno Re: Sondaż 02.03.07, 07:18
          Spisek układu i PO :)
    • umtarara Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco ... 01.03.07, 08:50
      A niech maja tych dzieci tyle, ile potrafia wychowac. Smieszy mnie
      natomiast "plejada" imion potomkow Wisniewskiego. Przeciez te dzieciaki beda
      w przyszlosci wysmiewane przez Stasiow,Jankow,Krzysiow,Marysie....
      • to_ti A ja proponuję Falco 4 "czerwonogłowy Red Head" 01.03.07, 11:30
        też jest ładnie!

www.foto-tel.pl/
        • Gość: Wacuś "czerwonogłowy Red Head" czyli sistry Sisters i... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 12:58
          ...mleko Milk lub niedouczony Jerk.
    • Gość: Bob_Wydra Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:51
      Posralo ich zupelnie
    • e150 Dzieciorób 01.03.07, 08:51
    • Gość: fhfgek Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:56
      BŁAD!!! Dziecko Wisniewskiego i Ani to Nie Fabienne tylko ETIENETTE ( nawet
      nie wiem jak to sie pisze). Taki wspanialy dziennik a taki błąd.........
      • Gość: maja Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:17
        z mandaryna jest fabienne, a z ania ś jest etienette czy jakos tam
      • Gość: Giroscope Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:00
        Pisze się Etiquette. Etiquette de Mayonnaise.
        • tanczacy.z.myslami Czym jest imię bez tytułów? 01.03.07, 13:37
          Gość portalu: Giroscope napisał(a):

> Pisze się Etiquette. Etiquette de Mayonnaise.

Uzupełnijmy to piękne imię tytułami:
          Hrabina del Volaj i księżna de Risotto...
          • Gość: mi Re: Czym jest imię bez tytułów? IP: *.chello.pl 02.03.07, 21:26
            > Hrabina del Volaj i księżna de Risotto...

hrabina de volaille ;D
    • Gość: student Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:00
      Ten człowiek jest chory-już wybór imion to oznaki choroby,a poza tym dzici
      trzeba wychować a nie hodować i traktować jako element swojej lichej kariery!!!!
      • zorro_zx Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 17:48
        Ciekawe, jak deformuje się Wiśniewski w pobliżu magnesu?
    • Gość: Corel Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:07
      A nie lepiej dać na imię Tradycja? Tak swojsko i wogóle;)
      • Gość: jhvhvj Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:48
        to w zwiazkach mu sie urodzila ? A ile wazy ?
        • Gość: hahi Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.telsat.wroc.pl 01.03.07, 12:39
          pewnie ze 12 kg. Słuszną linię ma nasza władza...
    • iluminacja256 Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 09:07
      Dla mnie moze miec nawet 15. Byle tylko nei kończyło sie to na zrobieniu i
      zostawieniu ich z była partnerką , aby zrobic innej nastepne - to jest własnie
      brak odpowiedzialnosci - zonę mozna przestac kochac, ale dzieci to nei zona,
      zawsze potzrebują ojca.
      • Gość: y.y Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:10
        Jeszcze będzie płakał jak synek jeden z drugim kiedyś przyjdą i dadzą mu w pysk
        za używanie ichjako laleczek do pokazywania mediom, a później że wszyscy się z
        nich śmieją, że mają debilne imiona, to już taty nie obchodzi,,,
      • Gość: poinformowany Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:32
        Tym razem chyba będzie inaczej. Ta kobieta, w odróżnieniu od Mandaryny, jest
        zimna i wyrachowana. Nie zapomniała na przykład o zarejestrowaniu na siebie
        mercedesa, którego podarował jej "ukochany", ma też swoje udziały w klubie
        będącym własnością Wiśniewskiego. Chce mieć kolejne dziecko, żeby ugrać jeszcze
        więcej tak, aby w razie porzucenia nie być na stracie. A poza tym Wiśniewski
        raczej nie porzuci jej tak szybko jak Mandaryny, bo Świątczak jest jeszcze
        lepszą manipulatorką od niego. Nie zdziwię się, jeśli tym razem to ona odejdzie,
        gdy już nabije sobie kabzę, a na horyzoncie pojawi się lepszy kochaś.
    • Gość: jas zal mi tych dzieci IP: *.uniorg.de 01.03.07, 09:10
      .
    • makrebs Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. 01.03.07, 09:13
      Ja sie pytam - (USC) jakim prawem w Polsce nadaje sie takie obce imiona panu
      Wisniewskiemu np,???? No jakim? Ja mam dziecko z obcokrajowcem i w momencie
      nadawania imienia w USC w Polsce chcialam dać Veronica (tak ono brzmi w kraju
      ojca). Uniemożliwiono mi to nadajac wyłącznie, Weronika. Miałam chyba prawo
      nadać imie w pisowni takiej, jak w kraju ojca i większości krajow świata.
      Niestety. Nie dałam łapówki chyba urzędnikowi USC,.
      Smutne, ile musi dawać pan Wisniewski, aby tak nonsensowne imiona w Polsce
      nadawać swoim dzieciom. Rozumiem gdyby nadawał je za granicą w kraju
      pochodzenia imienia.Nie jesteśmy równi wobec prawa? no chyba nie! Smutne i
      prawdziwe
      • anika1983 Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:12
        Wiśniewski ma obywatelstwo niemieckie, może jego dzieci też?
        • Gość: zick Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:08
          jak on ma to one tez maja, sa Niemcami i Polakami jednoczesnie.
          Imie mozna nadac wiec obcobrzmiace dla dziecka obcokrajowca.
          Pisze z autopsji( USC WAW 2006 r, dla scislosci)
          A to ktore bedzie sie rodzilo, to jak poczekaja to bedzie mialo tez
          obywatelstwo US
          Pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy, ze to nie przypadek
          3 obywatelstwa to lepiej niz 2...
          ciut wyrachowane....
          no ale przynajmiej on ma pieniadze by na te dzieci placic,
          pzdr
          zick
      • xtrin Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:31
        > Rozumiem gdyby nadawał je za granicą w kraju pochodzenia imienia.

A z jakiego kraju pochodzi imię "Etinette"? Lub "Falco"?
        • tanczacy.z.myslami Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:42
          xtrin napisała:

> A z jakiego kraju pochodzi imię "Etinette"? Lub "Falco"?

Falco to chyba z Austrii. Piosenkarz taki był, śpiewał o Amadeuszu :)

A poważnie, to "Falco" to chyba było imię francuskie czy niemieckie
          średniowieczne, rycerskie?
          • xtrin Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:48
            > Falco to chyba z Austrii. Piosenkarz taki był, śpiewał o Amadeuszu :)
            > A poważnie, to "Falco" to chyba było imię francuskie czy niemieckie
            > średniowieczne, rycerskie?

Falco-piosenkarz to jest pseudonim, a nie rzeczywiste imię. Historia znała kilku
            "Falco", ale zawsze było to nazwisko lub przydomek, nie imię.
            • Gość: Kishka Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.bethere.co.uk 01.03.07, 13:14
              No... Falco po wlosku, falk po angielsku, czyli sokol, czyli drapiezny, szybki i
              jaki tam jeszcze sokol moze byc.
              • tanczacy.z.myslami Jak to 'jaki' ? 01.03.07, 13:26
                Gość portalu: Kishka napisał(a):

> Falco po wlosku, falk po angielsku, czyli sokol, czyli drapiezny, szybki i
                > jaki tam jeszcze sokol moze byc.

Jak to jaki? _Wypchany_ ! :))
    • Gość: Jola Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:14
      Bożesz-ty-moj, cóż za nius - akurat na pierwszą stronę. Szkoda mi tych dzieci,
      bo ojciec-debil to naprawdę straszne.
    • Gość: Pavel Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.chello.pl 01.03.07, 09:16
      Biustyna, Bredzilla, Fajfucja, Dezynteria, Obstrukcja...
    • Gość: ewa Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:18
      Pinezka całkowicie się z Tobą zgadzam.
      • Gość: grubasek Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc IP: *.limes.com.pl 01.03.07, 13:39
        dziewczynce proponowalabym imie Popierdolka...dla chlopca Bystrymiecio.
        szkoda, ze tacy jak Wisniewski sie rozmnazaja, ale rownowaga w przyrodzie musi
        byc ;-)))
    • Gość: pello Nie ile chcial ALE ile sie uda IP: 153.95.95.* 01.03.07, 09:24
      Bo nastepne biedne, proste pseudowokalistki czekaja,
      zeby sie dorwac do kasy i...
      ciekawe czy wlosy lonowe tez ma czerwone?
    • Gość: Daniel Hermenegilda Alfonsina - brzmi niezle, co? ;-) IP: *.unige.ch 01.03.07, 09:30
      :-D Zgadzam sie z przedmowca. Biedne dzieci :(
      • Gość: evvelinda Re: ;-Hermenegilda Alfonsina - brzmi niezle, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:15
        > Hermenegilda Alfonsina - brzmi niezle, co?

Prześliczne są te imiona, ale oni nie lubią, jeśli na końcu jest "a" ;)
        • Gość: a może tak Re: ;-Hermenegilda Alfonsina - brzmi niezle, co? IP: *.crowley.pl 01.03.07, 14:38
          żeby brzmiało bardziej światowo proponuję Ermenegilde Alphonsee...
    • Gość: qp Michal, proponuje czadowe imie: F A L C K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:31

Gdybym mial miec takich rodzicow to wolalbym sie nie urodzic w ogole.
    • cyndyndanda jak sie mozna fascynowac takim chlamem!? 01.03.07, 09:31
    • Gość: coolbabe Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:41
      Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.chello.pl
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      Gość: Pavel 01.03.07, 09:16 + odpowiedz

Biustyna, Bredzilla, Fajfucja, Dezynteria, Obstrukcja... Pavelku dziękuję Ci za
      twoją wypowiedź , wstałam rano bez humoru ,a Ty sprawiłeś ,że czytająć o mało
      nie spadłam z krzesła ,tak się uśmiałam. Dziękuję .Biustyna, Bredzilla,
      Fajfucja, Dezynteria, Obstrukcja...

• Gość: xionrze Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.era.pl 01.03.07, 09:47
      nie ma odpowiedzi w ankiecie - wszystkie są tak samo słabe.
    • jazata Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 09:53
      Jeżeli dziewczynka, to proponuję imię Falbana Krystiana ;)
    • Gość: exe Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:53
      To potwierdza moją opinię ,że M.Wiśniewski jest nieżle stuknięty !!!
      • bullowy Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 10:05
        i dobrze ,przynajmniej są oryginalne te imiona .czy wszyscy w tym smutnym kraju
        musza sie nazywać paweł i agnieszka?
        blee
        • tanczacy.z.myslami Swoje dzieci też byś nazwał 'oryginalnie'? 01.03.07, 13:42
          bullowy napisał:

> przynajmniej są oryginalne te imiona .czy wszyscy w tym smutnym kraju
          > musza sie nazywać paweł i agnieszka?

Nazwij swoją córkę oryginalnie, np. "Scholastyka Perpetua" (dwojga imion) a
          zobaczysz, że pierwszego dnia po 18 urodzinach pobiegnie do USC zmienić imiona,
          a zeklnie cię jeszcze przed pełnoletnością :)
    • Gość: august Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falco .. IP: *.futuro.pl 01.03.07, 10:01
      Dajcie chociaż jednemu na imię Piotruś - niech jedno nie ma problemów w szkole.. :)
      • de_m0nika Re: Wiśniewski będzie miał czwarte dziecko - Falc 01.03.07, 21:26
        Gość portalu: august napisał(a):

> Dajcie chociaż jednemu na imię Piotruś - niech jedno nie ma problemów w
        szkole.
        > . :)

no coś ty... wiesz jakie lanie będzie zbirał od braci i sióstr...;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka