Dodaj do ulubionych

Kinga Rusin w "Playboyu"?

IP: *.acn.waw.pl 10.03.07, 16:06
Kogo to obchodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: mamoń O to, to, to !!! IP: 149.156.178.* 10.03.07, 16:08
      Podoba mi się ten "projekt" :)
      • Gość: Tomasz Lis Re: O to, to, to !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:40
        Mnie obchodzi!!!
        • kszynka Re: O to, to, to !!! 11.03.07, 09:41
          Gość portalu: Tomasz Lis napisał(a):

> Mnie obchodzi!!!
          mnie też :-)
          • Gość: okiem fotografa Raczej NIE... Re: O to, to, to !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:12
            Raczej niech tego nie robi. Ma ładną, ciekawą twarz, ale reszta może wypaść
            średnio. Choćby te ręce widoczne na zdjęciu. Trochę za muskularne jak na kobietę.
            • Gość: J. Raczej NIE... Re: O to, to, to !!! IP: *.chello.pl 12.03.07, 03:22
              Ręce można przysłonić np bluzeczką:

img124.imagevenue.com/img.php?image=65782_AnOost_Numero040205_MikaelJansson_123_246lo.jpg

Albo jeszcze lepiej - kubraczkiem (nic nie prześwituje):

img120.imagevenue.com/img.php?image=65787_MariacarlaBoscono_Numero040201_MikaelJansson_123_70lo.jpg
              • Gość: wojujaca mieczem Zeby faceci MietoliliGruche patrzac na jej fotki? IP: *.ericsson.net 12.03.07, 10:37
                Pani Kingo, niech pani na to nie pozwala. Jedyne co pani z tego bedzie miala to
                swiadomosc, ze paru napalonych sliniacych sie faciow bedzie moglo wlasnorecznie
                zrobic sobie dobrze w zaciszu wlasnej ubikacji patrzac na Pani fotki. Nigdy!
                • Gość: kortez Re: Zeby faceci MietoliliGruche patrzac na jej fo IP: *.sol2.cable.ntl.com 12.03.07, 11:30
                  zal ci bo na ciebie zaden nawet nie spojrzal ani razu :P
                  • Gość: walczaca mieczem Re: Zeby faceci MietoliliGruche patrzac na jej fo IP: *.ericsson.net 12.03.07, 12:42
                    To by bylo wrecz obrzydliwe. Swiadomosc, ze kazdy napotkany facet byc moze juz
                    mnie widzial nago w jakims tam swierszczyku. Oblesne
                    • Gość: Dzięcioł Jak chcę oglądać próchno, to idę do lasu... IP: 212.75.114.* 12.03.07, 13:06
                      Poza tym... suchy piach.
                      • poszeklu Sama sie zglosi jak bedzie okolo 60-tki 12.03.07, 16:56
                        Wierzę, że w końcu Kinga da się namówić - powiedział gazecie.
                        • poszeklu Tymczasem macie prof. Szyszkowska. 12.03.07, 17:05
                  • Gość: Piekna Re: Zeby faceci MietoliliGruche patrzac na jej fo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:56
                    Na mnie sie nonstop patrza i sie ogladaja, mam tego serdecznie dosc, ale nikt
                    nigdy mnie nie osmieli sie poderwac, bo swoim zachowaniem, klasa, duma i
                    godnoscia na to nie pozwalam. Tylko podziwiaja. Pozatym mam milosc od lat.
                    Mialam kilka ciekawych propozycji dot. pozowania, ale moje cialo nie jest na
                    sprzedaz, jest tylko i wylacznie dla mojego ukochanego mezczyzny. P.S. Zalosni
                    sa faceci, co nie potrafia znalezc sobie odpowiedniej kobiety, tylko "robia
                    sobie dobrze" ogladajac jakies zretuszowane zdjecia.
                    • Gość: kortez Re: Zeby faceci MietoliliGruche patrzac na jej fo IP: *.sol2.cable.ntl.com 12.03.07, 16:11
                      no wlasnie widac jaka masz klase. z taka zapatrzona w siebie laleczka (och ach
                      jaka ja jestem piekna... bleee)nie chcialbym byc zeby mi nawet doplacali. bujaj
                      stad niunia
                      • Gość: walczaca ogniem Re: Zeby faceci MietoliliGruche patrzac na jej fo IP: *.ericsson.net 12.03.07, 18:28
                        Ciekawy punkt widzenia, godny pryszczatego nastolatka ktorym z pewnoscia jestes.

Czy uwazasz za gorsza dziewczyne uwazajaca sie za piekna lecz nie handlujaca
                        swoim cialem? Czy zeby zyskac Twoja aprobate nalezy zrobic jakas rozbierana
                        sesje zdjeciowa i najlepiej wskoczyc Ci do lozka podziwiajac wielkosc Twoich
                        mikronarzadkow? Chlopie, wez narysuj sobie na kartce gola babke, wez do kibelka
                        zeby Cie rodzice nie widzieli i pomietol sobie gruche. Bo tylko do tego sie
                        nadajesz
                • Gość: Zdrowy facet Są tez faceci co maja wyrobiony smak i wolą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:40
                  popatrzeć na piekne kobiety chodzące ulica niz tracic kasę na fotki dziewczyn z
                  łapanki. O gustach sie nie dyskutuje, zeby sobie zrobic dobrze trzeba tez sie
                  podniecić, i nie pochlebiajcie sobie ze faceci robia to z kazdą, szkoda ręki,
                  bo mózg napewno sie nie wysili.
      • anegra Re: O to, to, to !!! 11.03.07, 10:24
        Kinga tak trzymaj !!! Miej swoją godność. Nie daj satysfakcji męskiej gawiedzi
        spragnionej uciech !
        • Gość: the_one Re: O to, to, to !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.03.07, 12:19
          spłooooń! xD
        • Gość: szach-mat Kinga, nie daj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:12
          Kinga to świetna, dzielna dziewczyna, na dodatek prawdziwa góralka. I ma klasę!
      • barbarat36 K.Rusin w playboju? 12.03.07, 07:59
        Lubie Kingę.Jest madra,piekna i otwarta.Ale czy koniecznie na takie
        propozycje??? Wcale nie trzeba pokazywać całego ciała,zeby byc SEXY.......
        • Gość: Obiektywny Re: K.Rusin w playboju? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:59
          Dajcie spokoj, ona piekna?? Mniej niz przecietna kobieta, brzydka
          niesymetryczna twarz, nos, oczy - do wymiany. Figury tez nie ma, chuda nie
          znaczy zgrabna. A gdzie talia, odpowiedni tyleczek? Nie przesadzajcie, slawna
          nie znaczy piekna. Ja nawet ladna nie mozna nazwac, co dopiero piekna... Ach,
          te gusta polakow...
    • Gość: strach na wróble [...] IP: *.realestate.net.pl 10.03.07, 16:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: marcy Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: 193.192.62.* 10.03.07, 16:13
        Gość portalu: strach na wróble napisał(a):

> Pokaż cycki !!

Myślę, że trudno o trafniejszą konkluzję.
        • Gość: hehek Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.srem.net 10.03.07, 16:24
          ojacie
      • Gość: bono pokaż stopy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:16
        • Gość: fe'tysh Re: pokaż stopy !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.03.07, 12:20
          i trąbkę eustachiusza! koniecznie!
      • malkontent_i_sceptyk Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? 11.03.07, 20:02
        a Ty wracaj na lekcje, bo przerwa się kończy..
    • Gość: łódź atomowa Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.inet.catch.no 10.03.07, 16:43
      Co ona może jeszcze zrobić żeby przyciagnąć do siebie faceta - taniec z
      gwiazdami, dzień dobry TVN, wywiady w gazetach i tv. Fajna babka tylko dlaczego
      zapatrzona na facetó z kasą ???
      • Gość: wally [...] IP: 193.192.62.* 10.03.07, 17:12
      • Gość: leń Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.aster.pl 11.03.07, 08:34
        kasa wychowuje, przyzwyczila sie do pewnego poziomu zycia i teraz z niego juz
        nie zrezygnuje, ciezko sie jest odzwyczaic
      • Gość: heniek Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.chello.pl 11.03.07, 21:44
        a co, ma rozglodac sie za facetami bez kasy ? ;>
    • Gość: mika Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.aster.pl 10.03.07, 16:43
      A niby za co? Ani specjalnie ładna ani seksowna...
      • Gość: fan Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:47
        same 12-latki się odezwały?
    • rtd5rtd [...] 10.03.07, 16:54
    • Gość: Autor. A ile ona w ogóle lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:12
      A ile ona w ogóle lat? Czy już nie za późno?
      • Gość: metryka 76 IP: 62.233.211.* 10.03.07, 17:24
        • Gość: kami A jej były mąż też wystąpi w jakimś rozbierańcu? IP: 62.233.164.* 10.03.07, 19:58
          w ramach rewanżu? Fajnie by było dla równowagi

www.foto-tel.pl/
    • Gość: Kuba Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.07, 17:16
      Zezowate szczęście!!
    • paprotka-gd Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 17:18
      Po co z tym od razu do gazet lecieć ?
      Co nas obchodzą rozmowy biznesowe pomiędzy Rusin a Mellerem ?
      • jachu54 Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? 11.03.07, 11:28
        kinga tylko nie to. prosze-zachowaj klase, prosze.
    • Gość: pik Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.zetosa.com.pl 10.03.07, 17:22
      To jest przecież molestowanie.Dlaczego red. Kącki z GW nie robi z tego afery ?
    • Gość: as Molestowaniem Kingi przez Marcina powinna IP: *.zetosa.com.pl 10.03.07, 17:25
      zająć się Gazeta Wyborcza.
    • Gość: Ada Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:30
      NARAZIE pisze się razem
      NA PEWNO pisze się osobno

Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!
      • zarafi Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 18:16
        'Na razie' pisze się osobno.

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2486935
        Nie ma takiego słowa jak 'narazie' w języku polskim.
      • Gość: maszarka Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.014-477-7570701.cust.bredbandsbolaget.se 10.03.07, 19:41
        MASAKRA! bo przeciez NA RAZIE (jak i wlasnie NA PEWNO) pisze sie OSOBNO!
        kiepsko z ortografia... tymbardziej, jak ma sie ochote poprawiac innych...
        • erneste Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 23:05
          > tymbardziej, jak ma sie ochote poprawiac innych...

"Tym bardziej" pisze się osobno :).

A sprawa rzeczywiście w sam raz dla red. Kąckiego z "Wyborczej", specjalisty od
          tematu molestowania seksualnego. Jeśli jest rzeczywiście tak, jak donosi
          gazeta.pl, to mamy do czynienia z modelowym przykładem molestowania seksualnego
          w pracy;) !
      • Gość: MEZZO Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.plock.mm.pl 11.03.07, 10:49
        na razie - osobno
        na pewno - też osobno
      • Gość: Roy Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.tpnet.pl 12.03.07, 00:18
        Eeee tam. Zamiast maskarować proponuję ci wziąć jeszcze kilka lekcji ortografii.
        Pozdrawiam.
    • Gość: king zero seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:31
      Ona jest po prostu mało atrakcyjna i kompletnie aseksualna !
      • Gość: ja-leń Re: zero seksu IP: *.aster.pl 11.03.07, 08:40
        10 lat temu to była fajna babeczka, ale związek z Lisem (w tym rodzenie dzieci)
        trochę ja wyeksploatował, coż takie życie, ale uważam że i tak dobrze się
        trzyma, tyle wytrzymała z tym nadętym bubem z (obecnie) polsatu. a playboy to
        kicha, słabe sesje, wszystkie na jedno kopyto, w dodatku, obrabiane na
        komputerku, tak, że zdjęcia nie mają nic wspólnego z rzeczywistym
        wyglądem 'bohaterek'
        • Gość: bart Bez Photoshopa mało która godziłaby się na sesję;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:29
          > a playboy to
          > kicha, słabe sesje, wszystkie na jedno kopyto, w dodatku, obrabiane na
          > komputerku, tak, że zdjęcia nie mają nic wspólnego z rzeczywistym
          > wyglądem 'bohaterek'
        • Gość: kolo Re: zero seksu IP: *.catv.net.pl 11.03.07, 16:13
          Co z brzuszkiem zrobią?
    • Gość: Witold Banasik Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.03.07, 17:35
      Jest to wiadomosc z cyklu nieistotnych.
      Ale kazdy bawi sie swoimi klocuszkami w swoim ogrodeczku.
      Zycze Panie Marcinie pogody ducha i oczywiscie wiecej rozbieranych sesji z
      prezenterkami telewizyjnymi.
      Biznes musi sie krecic. To jasne.
      A mozeby tak Panie Marcinie swoja dziewczyne lub zone zaprosilby Pan na taka
      sesje ?
      To bardzo wzmacnia meskie ego. Patrzcie jaka mam zone, kochanke, narzeczona,
      dziewczyne, etc.
      Wy ja mozecie tylko poogladac, a ja z nia zyje !!!
      Wiosna idzie a juz ogorkowe tematy.
      To dobrze. Polska chociaz pod tym wzgledem normalnieje.
      Buziaczki wczystkim wiosennym dziwczynom Playboya...i nie tylko !!!
    • alpepe Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 17:37
      może p. Kinga zacznie płacić za swoje wstępy na basen (wg. pudelka zapomina
      notorycznie portfela) po takiej sesji, jak skosi trochę szmalu?
      • Gość: spokoj nie moge rozszyfrowac tego pudelka IP: *.telprojekt.pl 11.03.07, 12:56
        co to za pudelka sa na basenach ktore rejestruja placacych?
    • pavliktoja Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 17:47
      Kinga naprawde fajna kobieta, ale pan bucowaty Lis per wielki cham z Polsatu
      wolal pieniadze... gosc jest zalosny...
      • Gość: Bleee Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: 80.48.255.* 10.03.07, 19:43
        Gdzie pytam, gdzie ona jest fajna idioto!?
        • Gość: juro Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 01:43
          Gość portalu: Bleee napisał(a):

> Gdzie pytam, gdzie ona jest fajna...?

W Radomiu.
    • Gość: ja Re: Kogo to obchodzi IP: *.thebestmedia.pl 10.03.07, 17:51
      Skoro tu wszedłeś i przeczytałeś a potem napisałeś post - to znaczy że Cię
      obchodzi. Ja np. nie interesyję się hodowlą szczypiorku więc na te strony nie
      wchodzę
    • bokassa Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 17:53
      Jaka z niej piękność : żaden klasycyzm,marna figura,postura niedożywionej
      Rumunki -cyganki,postawić ją na rogu z brudnym dzieckiem i może zbierać diengi.
      I te okropne dłonie ,wielkie jak u wożnicy lub chłopki.
      • Gość: o_rety Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.03.07, 22:50
        No tak!!!!Najlepsza jest Frica bądż Mandaryna!!!!!
    • amanasunta53 To są zainteresowania ,,elyt''oglądających TVN... 10.03.07, 17:55
      Nowej klasy średniej(poziom IQ średni do 80).I kiedy cd.Magdy M?
    • Gość: koala Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:03
      Z photoshopem nawet Berger moze sie dac namowic...
    • Gość: Błażej Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:14
      Przecież ona nie ma nic ciekawego do pokazania.Wyraźnie siebie przecenia.
      • Gość: wacek jak dla mnie bomba!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:46
        Zawsze mi się Kinga podobała!!! Nie jest najpiękniejsza ale ma to cos co na max
        pociąga!!! Chciałbym z nią do sauny na rosoła wejść!!!!oHHH
    • zewszad_i_znikad Re: Kinga Rusin w "Playboyu"? 10.03.07, 18:46
      Kobiety mają pełne prawo mówić "nigdy", panie Meller.
      Jeśli kobieta mówi "nie", to NIE znaczy "może".
      Brawa dla pań, które odmawiają eksponowania się!
      Nauczcie się wreszcie rozumieć, co do was mówimy!!!!!
      • Gość: Jędrzej Waga dziesięciu lat. IP: *.chello.pl 10.03.07, 20:48
        zewszad_i_znikad napisała:

> Kobiety mają pełne prawo mówić "nigdy", panie Meller.
        > Jeśli kobieta mówi "nie", to NIE znaczy "może".
        > Brawa dla pań, które odmawiają eksponowania się!

Popieram, w tym przypadku w każdym razie.

Uczciwość nakazuje mi wszakże przyznać, że dziesięć lat temu zająłbym inne stanowisko. Kibicowałbym w tych negocjacjach naczelnemu "Playboya", a w razie sukcesu natychmiast poleciałbym kupić wydanie z p. Kingą. Cóż, czas nie jest naszym sprzymierzeńcem.
      • Gość: Kobieta Niech sie Kinga nie poniza do poziomu tych ku...w IP: *.ir.intel.com 10.03.07, 22:56
        chciwych na kase, ktore juz byly przed nia w tego typu magazynie. Sa lepsze i
        bardziej prestizowe pisma: "Twoj Styl", "Elle", a Playboy to...playboy - pismo
        dla wyglodnialych erotomanow, nieudacznikow i leni, ktorzy nie potrafia (lub
        nie chca, bo tak jest latwiej) znalezc milosci lub pielegnowac tej, ktora maja,
        tylko wola sie zadowalac tego typu gazetkami i udowadniac, trzymajac w rekach
        to pismo, jakimi to oni sa "playboyami". A sam Playboy nie sprzedawalby sie
        dobrze bez tych wkladek z nagimi zdjeciami znanych pan, wiec nic dziwnego, ze
        Marciny Mellery, Kuby Wojewodzkie i inne tego typu medy spoleczne, ktore chca
        sie dorobic na nagosci naiwnych kobiet,ciagle namawiaja i maja nadzieje...
        Ciekawe kiedy pojawi sie pismo dla kobiet, gdzie to my bedziemy rozbierac
        znanych panow. Jak narazie to zenada na polskim rynku... Nikt nie dba o
        potrzeby kobiet. Wiadomo dlaczego. PIS i LPR zadza...
        • Gość: inż. mamoń czemu nie ma takich gazet? IP: *.if.pw.edu.pl 11.03.07, 10:33
          > Ciekawe kiedy pojawi sie pismo dla kobiet, gdzie to my bedziemy rozbierac
          > znanych panow. Jak narazie to zenada na polskim rynku... Nikt nie dba o
          > potrzeby kobiet. Wiadomo dlaczego. PIS i LPR zadza...

PIS i LPR RZądzą;). Chyba, że myślałaś o Żądzach, ale to bardziej dot. Samoobrony;)

Też jestem za równouprawnieniem, jednak większość kobiet twierdzi, że widok
          typowego gołego faceta nie jest dla nich tak stymulujący (może kłamią;)).
          Dlatego czasopismo z gołym Wojewódzkim, Mellerem czy nawet W. Allenem będzie
          czasopismem "zbyt niszowym" jak na polskie warunki - czy naprawdę ktoś chce
          oglądać tych "macho"? Wątpliwa rozrywka:)
    • Gość: jacko Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 18:59
      Po co ?nie ma bardziej suchej kobiety w tv.Zero seksapilu
    • Gość: strecik@gmail.com Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: 88.85.47.* 10.03.07, 19:01
      Lubie ja ale faktycznie kogo to interesuje?Co za pierdoly!
    • Gość: tomas Kinga Rusin w "Playboyu"? IP: *.ostnet.pl 10.03.07, 19:02
      niestety miesięcznik obniża poziom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka