aand 03.06.03, 17:00 ...do herbatki proponuje jeszcze herbatniki (jezeli dobrze napisalem) :) No bo tak przyjsc w gosci z pustymi rekoma??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Te e biscotti 03.06.03, 17:06 Witaj :) Aleś się wstrzelił - idealnie wprost - punktualnie w fajfokloka! I do tego jeszcze z biszkoptami. A już się obawiałem, że sam tu będę siedział o tej porze... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Te e biscotti 03.06.03, 17:17 A co powiecie na paczki z Łukaszówki z Suprasla, okraglutkie i twarde jak (hm jak co? :))i z duza iloscia cukru pudru :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Te e biscotti 03.06.03, 17:23 Jej - Wy tu o łakociach a ja już dawno o obiedzie zapomniałem i burczeć w brzuchu zaczyna... Hmmm... pączki z Supraśla mmm... twarde jak...mmmm i z cukrem pudrem.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Te e biscotti 12.06.03, 12:51 jesli juz jestesmy przy Lukaszowce to maja tam dobra karkowke duszona, ale chyba nie pasuje do herbatki. chociaz znam Osoby jedzace dziwniejsze zestawienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Te e biscotti 12.06.03, 13:07 Karkóweczkę, to najbardziej lubię taką z rusztu... A herbatką można popijać, a jakże... Tylko biszkopty do tego już nie bardzo pasują :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Te e biscotti 12.06.03, 15:38 Mięsa nie jadam. Warzywka zapijane herbatka mogą chyba powodować rewolucje żołądkowe, dlatego zostane przy herbatnikach, albo markizach. Biszkopt z rabarbarem i cynamonem - rewelka do herbaty! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Te e biscotti 12.06.03, 15:42 A do herbatki to uwielbiam wszelkie ciasta z owocami. Ale żadne tam kupne, tylko te przez żonę pieczone. Teraz z truskawkami, ale świetnie też idą ze śliwkami, agrestem, jagodami czy jabłkami... Mmmmmniammm... Będę musiał naciągnąć ją teraz na ciasto z rabarberem... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Te e biscotti 22.02.04, 23:08 Dobra - jestem (zza winkla:) A ciasto chyba biszkoptowe - zapach :) ....i wówczas wątek ten jak znalazł.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Te e biscotti 22.02.04, 23:11 Witaj Awee. To ja dorzucam do puli tort kawowy (pycha) i szarlotkę. A i jeszcze kilka rogalików z nadzieniem szampańskim (cokolwiek by to znaczyło) zostało... Odpowiedz Link Zgłoś