vaud 03.06.07, 06:55 Pod okazala wille premiera podjechali sekundanci (po trzeciej tercji gry w salonowca). Blyszczace audi 4 zaparkowali pod znakiem zakazu. Premier zwiesil nos na kwinte... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Headlines 03.06.07, 11:12 ;-)) + Brezly moze przyznac wyroznienie i bombe piwa postawic ! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Headlines 04.06.07, 04:08 Juz tylko szesc stopni dzielilo go od siodmego nieba na osmym pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Headlines 04.06.07, 07:45 Nie bardzo wiem ossohozi, ale mam wrazenie ze koresponduje to jakos z tym co sie ma tu zaczac w srode. A co sklania mnie to refleksji ze "nie ma pelnej demokracji, jest tylko kwestia miejsca gdzie sie ustawi plot". Po ostatniej wizycie Deblju w Stralsundzie, gdzie pokazano ludziow co w rynku mieszkaja, a co im nie wolno bylo podchodzic do okna ani wychodzic z domu (akurat tam to oni moga nie meic za duzo przeciw, kwestia przyzwyczajenia, tam to ca. 70 lat podobnie bylo). Chodzi za mna idea jakiejs takiej Wyspy Schadzek, punktu G-8 i pomniejszych. Najlepiej gdzies na Bajkale albo Ladodze. Na stale zamontowac studio i ploty, bedzie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś