Dodaj do ulubionych

Ziewiarstwo przedkomputerowe

03.09.07, 09:53
Czas by jakiej kawy zrobic :-)
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 03.09.07, 12:52
      Kiej ja juz herbatkuje na Zielono,panie.
      • parispari Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 03.09.07, 16:03
        to jakiś nowy ścieg?
        • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:27
          tak,antyutleniajacy.dzianina zachowuje dluzej swiezosc od srodka;-)
          • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:28
            O, pan Kanuk. Bezsennosc?
            • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:31
              ale nie we dwoje ,niestety.
              • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:32
                Siedzo jacys cichociemni i nie jestesmy fcale sami na hali?
                • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:34
                  na wszelki wypadek b777adzmy ostrozni;-)
                  • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:35
                    Pan tak stanowczo, ze nie we dwoje, tom myslala, ze pan wie na mur
                    beton.
                    • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:38
                      jak nikt nie chce nas czytac, to trudno..
                  • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:35
                    a to Pani powiedzonko "ide sie przewrocic" to sie tu ladnie
                    przyjello ;-)
                    • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:39
                      Chetnie sie podszyje pod autorstwo, ale obawiam sie, ze to nie moja
                      licejcja poetycka. Wszystko Edgar A. Poe. Wszystko jego. Wszystko.
                      • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:44
                        juz sie wydalo,kto mu przynosil roze i koniak.
                        to Pani auto juz nie jest da fe ?
                        • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:50
                          Ono jest teraz auto da cacy. No przesz to sama AlGoria ekologii!
                          • kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 07:44
                            pardones mua,ale musialem pojsc po San Benedetto.
                            jakis nalog chyba moge miec ? na wszelki wypadek- dobranoc i
                            dziendobry-w/g potrzeb.
                            • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 07:54
                              taaa. Dzieu dobry i dobranoc. Jutro poniedzialek.
                              • immanuela Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 10:58
                                kouderką, jak żeście tak sami byli na Hali.
                                PS. I nie wszystko, Pani Vaud, Poe, nie wszystko, Pana Tadeusza to nie on.
                                Przysięgam!
                                • millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 13:15
                                  Jest pani pewna tego Pana Tadeusza?
                                  • immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 16:39
                                    Pani Fiorciu kochana!
                                    To ja spokojnie, nikomu nie przeszkadzając, stałam sobie na pantałyku, a Pani
                                    mnie z niego zbiła! Faktycznie, ma Pani rację. Pan Tadeusz to facet, a nimi to
                                    nigdy nic nie wiadomo.
                                    • millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 17:30
                                      Pani Immanuelo jedyna!
                                      Chuliganic sie nie chcialam, ani zamachiwac na pani dostojna osobe na pantalyku
                                      stojaca! Ale po zejsciu z rzeczonego pantalyku odzyskala pani wlasciwa
                                      perspektywe, jak widze;))
                                      • immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 17:46
                                        Pani Fiorciu najdroższa!
                                        Pal sześć ten pantałyk, i tak mnie w plecy uwierał. Ale co my teraz zrobimy z
                                        Panem Tadeuszem?
                                        • millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 16:06
                                          immanuela napisała:

> Pani Fiorciu najdroższa!
                                          > Pal sześć ten pantałyk, i tak mnie w plecy uwierał. Ale co my teraz zrobimy z
                                          > Panem Tadeuszem?

Pani Immanuelo najmilejsza!

Moze by tak na grzyby go poslac? W sam raz sezon.
                                          • immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 16:50
                                            ale on mi, Pani Fiorciu, zawsze na niedołęgę wyglądał. Myśli Pani, że podoła?
                                            • millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 17:04
                                              Atlas grzybow wreczmy mu, z zakladkami i z zakreslonymi modelami, ktore brac?
                                • vaud Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 22:46
                                  kouderką, jak żeście tak sami byli na Hali.
                                  PS. I nie wszystko, Pani Vaud, Poe, nie wszystko, Pana Tadeusza to
                                  nie on.
                                  Przysięgam

----> Licencja jego, pani Imciu, to inni mu tant jemy i pijemy
                                  wjenc. W Panu Tadku przypadku to cholodziec litewski jemy. Zwawo.
                                  • immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 16:53
                                    vaud napisała:

> ----> Licencja jego, pani Imciu, to inni mu tant jemy i pijemy
                                    > wjenc. W Panu Tadku przypadku to cholodziec litewski jemy. Zwawo.

o, tak! Milczkiem i żwawo, droga Pani Vaudko.
                      • millefiori Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 13:38
                        vaud napisała:

> Chetnie sie podszyje pod autorstwo, ale obawiam sie, ze to nie moja
                        > licejcja poetycka. Wszystko Edgar A. Poe. Wszystko jego. Wszystko.

Tu pozwole sobie wniesc poprawke copyrajtowa w sprawie przewrocenia.
                        • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 22:51
                          millefiori napisała:

> vaud napisała:
                          >
                          > > Chetnie sie podszyje pod autorstwo, ale obawiam sie, ze to nie
                          moja
                          > > licejcja poetycka. Wszystko Edgar A. Poe. Wszystko jego.
                          Wszystko.
                          >
                          > Tu pozwole sobie wniesc poprawke copyrajtowa w sprawie
                          przewrocenia.

-----> ze to pani z tym przewracaniem? Tak?
                          • millefiori Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 11.09.07, 16:03
                            W takim przeswiadczeniu przynajmniej tkwie;)
                            • vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 12.09.07, 02:02
                              No to w pani wykonaniu jest to: licentia boatica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka