poziomk 21.07.03, 14:57 Jadę trochę w Polskę poznać tych co znam z internetu i pozałatwiać trochę spraw - mam nadzieję, że misja się uda. Wracam za tydzień. PA ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keit Re: urlop nie urlop 29.07.03, 14:21 Życzę miłego urlopu. Właściwie pojawiłam się na Twoim wątku, bo znalazłam wierszyk, który idealnie można dopasować do Twojego psłdo. Jak dobrze być poziomką, Dojrzewać całe dnie, Rumienić się wspaniale i kochać nawet wiatr. Mieć liście i jagody i czuć południa smak, Rozmawiać z chrabąszczami, Być z lasem za pan brat. Jak dobrze być poziomką Ten tylko otym wie, Kto tego sam spróbował i sam poziomką jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: urlop nie urlop 29.07.03, 15:41 Ale fajny wierszyk! Poziomku, dojrzewaj, rumień się, rozmawiaj z chrabąszczami i zaznawaj do woli innych rozrywek podczas urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: urlop nie urlop 29.07.03, 16:11 Zdaje sie ze Poziomka z urlopu juz wrocil, ale to nie koniec lata i mozna mu pozyczyc kolejnego udanego=nieprzespanego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: urlop nie urlop 30.07.03, 10:17 Tak, wrocilem naladowany jakas moca kosmiczna. Energii starczy do lipca 2004 wtedy to znowu jade w to samo miejsce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: urlop nie urlop 30.07.03, 10:15 To nie jest wierszyk tylko piosenka. ;-) Musze Wam powiedziec ze kiedys sobie to podspiewywalem - kolega zalapal i mnie jakis czas nazywal -poziomka Nick pojawil sie znacznie pozniej po tym jakies 10 lat :))) Odpowiedz Link Zgłoś