vaud 13.01.08, 20:42 sie przewinely troche, to sie dorzucam. www.youtube.com/watch?v=B4EEewIvihg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Czeskie tematy 13.01.08, 21:28 Na polce u mnie staly, dopoki nie dostaly nog na wiecznym nieoddaniu. Kobusz - Zapoowiadacz i dworka Malgorzatka w wykonaniu Kowalskiej sie pani przypomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Czeskie tematy 13.01.08, 21:47 Skrzynia na czarna godzine mi sie przypomniela, co sie nie chciala otworzyc i mowila ten oto wierszyk: Czarna godzina, czarna godzina kiedy nastanie? ktoz to wie? zawsze byc moze gorzej, niz teraz, wiec teraz jeszcze nie jest zle! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Czeskie tematy 14.01.08, 00:51 Nie wiedziałam że Lipińska jest na jutubie , przy okazji skorzystam. Ja się trochę niezręcznie czuję podśmichując się z czeskiegoo i słowackiego bo jedna ukochanych psiapsiółek jest Czeszką a Jej mąż Słowakiem. W domu mówią wyłacznie po niemiecku . I ja się z Nią też komunikuję w tym języku. Ale nie mogę się powstrzymać:PPP de.youtube.com/watch?v=ztY1D8-M5vU de.youtube.com/watch?v=dKuna-rZwSA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Czeskie tematy 14.01.08, 09:33 Yhyhy :) Absztyfikant, niemiecki przyjaciel Młodej uważa < cytat >: - Masz taki słodki słowiański akcent po niemiecku :PPPP Junior twierdzi , że mój niemiecki jest lepszy niż Vondrackowej:PPPP Idę ćwiczyć wymowę:o) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czeskie tematy 14.01.08, 09:36 No, jak mnie biora, czesc Kran, za Czecha jak mowie po niemiecku to to znaczy ze lepiej niz za pl. W ich odczuciu to jakby lepiej. Aha, Kranik, jakbys jeszcze nie czytala: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4834509.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Czeskie tematy 14.01.08, 09:43 Jak już mówimy o porażkach językowych to zacytuję mój ulubiony klip:PPPP: de.youtube.com/watch?v=q4_2TGXZubQ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czeskie tematy 14.01.08, 09:49 Skandynawowie w obcych jezykach to jest ono :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Madama Sowińska 14.01.08, 09:53 Oprócz alkoholu, papierosów i złej diety Sowińska wymienia wśród "czynników patogennych" niewłaściwe filmy i muzykę. Kobiety w ciąży powinny - wg Rzecznik Praw Dziecka - starannie dobierać muzykę, jakiej słuchają. - Musi zawierać harmonię dźwięków - doradza. - Często można spotkać kobiety w ciąży na filmach z wysokim poziomem agresji i mocnych scen. Myśląc o stresie osoby dorosłej, czego można się spodziewać od zlęknionego dziecka pod sercem matki. Przecież ono, nawet jeśli narodzi się o czasie, nie będzie spokojnego usposobienia, sprawi wiele kłopotów rodzicom, jak choćby trudności w zasypianiu lub nadpobudliwość psychoruchową - czytamy w dokumencie przedstawiającym stanowisko Sowińskiej. ----------------> Zlęknione dziecko pod sercem matki , mocne!!! Ja w będąc matką in spe nie piłam i nie paliłam , jadłąm zdrowo ale darzyłam dzieci muzyką mało harmoniczną wg pojęcia tej kretynki. Idę do kąta posypać sobie głowe popiołem Kran:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Madama Sowińska 14.01.08, 09:55 jan.kran napisała: > Ja w będąc matką in spe nie piłam i nie paliłam , jadłąm zdrowo ale darzyłam > dzieci muzyką mało harmoniczną wg pojęcia tej kretynki. > Idę do kąta posypać sobie głowe popiołem > Kran:PPPPPP I teraz mozesz patrzec na skutki! O! :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Madama Sowińska 14.01.08, 10:04 i dzieci Twoje: "nie są spokojnego usposobienia, sprawiają wiele kłopotów rodzicom, jak choćby trudności w zasypianiu lub nadpobudliwość psychoruchową"? PS. Słuchałaś Rammsteina? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Madama Sowińska 14.01.08, 10:10 Pani Imko , Junior ma wymienione cechy < oprócz sprawiania kłopotów rodzicom > bo ma Zespół Aspergera. Młoda dziękuję dobrze mimo pakowania w Nią dysharmonicznej muzyki:PPPP Słuchałam Rammsteina , bład popełniłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Madama Sowińska 14.01.08, 10:21 Pani Jano, z tego co znalazłam, wynika, że zespół Aspergera mieli/ma Albert Einstein, Izaak Newton, Steven Spielberg. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Madama Sowińska 14.01.08, 10:24 Ale teraz sie zrobilo modne i ma go coraz wiecej. Puste pojecie prawie, prosze Pan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Madama Sowińska 14.01.08, 11:03 Ja jestem pzreciwko diagnozom ahistorycznym Pani Imko ... Czrt znajet co mieli Ci którzy odeszli. Panie Brezly , pojęcie może puste ale nie do końca:))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Madama Sowińska 14.01.08, 11:07 A o spiewajacych przyszlych matkach nic nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Madama Sowińska 14.01.08, 11:20 Pani Kranowa, muszę Panią zmartwić - Pani alibi upada. "Kobiety w ciąży powinny - wg Rzecznik Praw Dziecka - starannie dobierać muzykę, jakiej słuchają. - Musi zawierać harmonię dźwięków - doradza". Otóż Rammstein jak najbardziej zawiera ową zalecaną "harmonię dźwięków". Może zdziwiłoby p. Sowińską, ale tony nieharmoniczne wydają dzwony. Ergo przyszłe matki powinny trzymać się z dala od kościołów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Madama Sowińska 14.01.08, 11:35 Myślałm że to zabronione ze względu na wzgląd: de.youtube.com/watch?v=WX3fn5wrXuY A jednak znalazłam w jutubie... A to to już jawne przestępstwo: de.youtube.com/watch?v=58N73cAF97Y&feature=related Chyba że z DE się nie da na to wejść. K. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Madama Sowińska 14.01.08, 11:49 Serio ? Trochę mnie to pociesza bo co w końcu , nie jak verboten to verboten , nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Madama Sowińska 14.01.08, 11:23 jan.kran napisała: > Ja jestem pzreciwko diagnozom ahistorycznym Pani Imko ... > Czrt znajet co mieli Ci którzy odeszli. > prawda. zawsze zastanawiało mnie jak zbadali IQ Leonardowi da Vinci. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czeskie tematy 14.01.08, 12:45 oto com znalazła szukając dobranocek dla dorosłych: www.youtube.com/watch?v=J28kRnMNc84 Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Czeskie tematy 14.01.08, 11:15 Powracając do adremu: de.youtube.com/watch?v=yazKweTMoxg de.youtube.com/watch?v=X_tMzTf3H0o de.youtube.com/watch?v=vFUKbKeeU3Q Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Czeskie tematy 14.01.08, 11:28 Podoba mi się ten komentarz: "kura to je traged" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A ubocznym efektem piosenki o Jozinie jest to 14.01.08, 14:51 ze sie dowiedzialem ze slowo "love" (przez o z kreska) oznacza forse. Se tak mysle jak oni musza niektore tytuly hollywodzkich odbierac, na te okolicznosoc, to mnie skreca ze srodku w smiechu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś