immanuela 27.01.08, 20:48 zerkam tu jednym okiem, ale tylko jednym, cze :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 20:56 Zerknij oboma. Ja se rownoczesnie pije herbatke, paznokcie maluje, katalog ogladam, wycieram i zakraplam zakatarzony nos, jem winogrona, pisze maile slucham radia. Oboma oczyma. Bardzo polecam. Sie nie ma zezu rozbieznego tom sposobom. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 20:56 Radia slucham uszyma, ale oczyma tez. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:10 Wielofunkcyjnosci propagowanie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:09 CzeeImm:-) Glownie srubki krece i te, no, bolce szlifuje, ech, jak w zawodowce... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:17 wielofunkcyjnosc propaguje i fcionsz nie wiem co pani Immka robi drugim okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:19 Pani Waudko kochana, drugim okiem piszę, znaczy patrzę, na to co piszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:20 aż trzeciego to nie mam. A czasami przydałoby się, cze Khad :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:22 Znowu mi smoki wieloglowe przypominaja. Widzialyscie ten filmik z Godzilla na Jutubie, co pare dni temu linke rzucilem, co kol. Agulaszek wynalazla? Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:22 Cze.:) Pomacaj jednak paluszkiem srodek czola, bo po wnikliwosci umyslu sadzac, to na pewno Ci sie to trzecie oko zaczyna juz otwierac.;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:24 To takie mistyczne? Zwizualizowal mi sie transliterowkowo kram z czakramami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:26 A mnie Kran z powidlami jablkowymi.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:28 Powidla moga byc jablkowe? [zerka nieufnie na boki, jak aktor Robert Vaughn, grajacy przeczuwanie niebezpieczenstwa} Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:29 Oczywiscie. Najlepsze z antonowek.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:31 Hmmm... (dalej nie jest przekonany, jak pozorant w filmie szkoleniowym z BHP, ktory nie chcial zalozyc indywidualnego srodka ochrony drog oddechowych] Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:43 Widze, zes nieco skolowany...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:46 Tak, zgodnie z tytulem watku. Kolowacizna mi grozi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:00 immanuela napisała: > Pani Waudko kochana, drugim okiem piszę, znaczy patrzę, na to co piszę ;-) ----> myslalm, ze ma pani jakasik prace bez zwloki do wykonania, a pani zwleka, ale sie tlumaczy, ze jednym oczkiem. A tu taka ja, na przyklad, powinnam drukowac pytania do egzaminu z historii, alem siem obijam. Bo gdyz, mowie sobie, ze czytalam hiatorie czy (3) godziny wczora z wieczora, to moze by tak dosc? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: skołowany Brezly 27.01.08, 23:33 vaud napisała: > ----> myslalm, ze ma pani jakasik prace bez zwloki do wykonania, a > pani zwleka, ale sie tlumaczy, ze jednym oczkiem. A tu taka ja, na > przyklad, powinnam drukowac pytania do egzaminu z historii, alem > siem obijam. Bo gdyz, mowie sobie, ze czytalam hiatorie czy (3) > godziny wczora z wieczora, to moze by tak dosc? no bez zwłoki, Pani Waudko kochana, na jutro mam termin oddania, dlatego tak rzadko tu zerkam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:20 Za omnibus z imbusem, o! 'W ktorym dowiadujemy sie co pani Immka robi drugim okiem pod wieczor" Vaud (dlaczego nie Veaud, jak Eau to tez o?), w przyszlym tygodniu, jak wroce do Pramatki G. to ci wysle Bastiana Sicka, obiecanego, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:56 brezly napisał: > Za omnibus z imbusem, o! > 'W ktorym dowiadujemy sie co pani Immka robi drugim okiem pod wieczor" > > Vaud (dlaczego nie Veaud, jak Eau to tez o? -------> bo to jest l.mn. od Val - dolina. powinno byc Vaux, ale kto by sie w sredniowieczu takimi drobiazgami przejmowal? ), w przyszlym tygodniu, jak wroce d > o > Pramatki G. to ci wysle Bastiana Sicka, obiecanego, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 21:59 Aa, w sredniowieczu to sie niczym niczym nie przejmowali. A jak Kluska, ze zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:05 A jaki aspekt Kluski? Bo zdrowa, wrocila wlasnie ze skrzypiec, wybiera sie teraz na rower stacjonarny, badz bieznie. Wieczorem ma joge. Pracowita Kluska w niedziele, co? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:16 Okropnie pracowita Kluska :-) Bieznia tez stacjonarna? Odpowiedz Link Zgłoś
yeri8 Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:23 triforium na forium nic nie wiedzieć iść ja spać:) cze Brezly:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:29 No, tri :-) Czy jutro jest poniedzialek, tak nawiasem, czy niedziela, bo mi sie miesza. Poniedzialek, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:28 Bieznia tez stacjonarna. A tak a proposu, to ja ciagle mysle, o panskich wiadomosciach na golebnik. Jak wymysle, to sie zaprodukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:33 poniedzialek ! pisnal czajnik i zastygl bez ruchu... no jeszcze raz cos psyknelo na denku, ziewnal chyba ostatka sil, biedulek spoczywaj czajniku w ukoju Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:39 Jakos, zaleglo mnie ad acta troche. Jezeli pani te tematy naszej dyskusji majlowej na mysli. Jestem na etapie myslenia czy swiat nie jest wystarczajaco piekny bez? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:42 Prosze nie zaczynac nic myslec, az sie nie wypowiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 22:47 Nie, no ja tylko tak sobie. To z przepracowania, no co? :-) Tak, jestm nie zaczynac myslec, ich melde gehorsamst! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 23:01 Spocznij! Ja tam dotre. Przepracowuje sie gdyz. Zycie galopem. Ach ide sobie wziac pomarancze. Zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 23:34 Bardzo galopem? Ostatnio mnie tez cos przytupuje. Ale udaje ze nie slysze, co tam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 27.01.08, 23:45 Jakos tak zlatuje. Obowiazki po-szkolne -dzieciowe i moje- zabieraja najwiecej czasu. Na odrabianie lekcji i ogarnianie chalupy brakuje sil i godzin w chronometrze. a co panu tupie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 23:49 immanuela napisała: > te śrubki może przytupują? Zeby tylko srubki, to by bylo dobrze, Immciu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 28.01.08, 00:21 Tu wymieniam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=74933861&a=74942052 :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 28.01.08, 00:27 Na takie tupanie nie masz nas scarlettooharyzm :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: nie masz "nad" 28.01.08, 00:31 bo to je bardzo dobra fylozofia, przecież wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: nie masz "nad" 28.01.08, 00:47 OCzywiscie, bez tego by nie poszlo nic. PS. Pogonie ci kota za "bota"!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: nie masz "nad" 28.01.08, 01:04 immanuela napisała: > co podglądasz przez ścianę! :-))) ----> jak w ksiazce Passe-muraille o gosciu przechodzacym przez sciany? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: nie masz "nad" 28.01.08, 01:08 dokładnie, Brezu ma moc przenikania przez ściany, pani Waudko. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: nie masz "nad" 28.01.08, 01:18 hyhy. Ide gotowac kolacje, szanowne panstwo. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 27.01.08, 23:49 Ano praca, chca mnie zmusic do miejscowego przesadu tam, a mnie to na cholere (szczegoly majlem rzuce przy okazji), przeprowadzka na lbie, a jeszcze w Oj rozne tam takie, natury gospodarczej, by to tak ujac, Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 28.01.08, 00:29 Nie moglaby tak Planeta laskawie zwolnic? I pospaloby sie dluzej i sprawy zalatwilo, i zjadlo spokojniej... 30 godzInny obrot juz by mnie urzadzal. Juz widze, jak pan B-y roztacza wizje dluzszego dnia pracy...w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skołowany Brezly 28.01.08, 00:31 Ackermann na pewno by na tym zarobil, a iles ludzi stracilo prace.Za przeproszeniem, na bank! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: skołowany Brezly 28.01.08, 00:48 Hyhy, bo chytry, to zawsze sie oblowi, a biednemu sloneczny wiatr w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś