kanuk 09.04.08, 00:18 poprawwcie mnie,jesli sie myle,ale chyba Najgorsze Danie to kurczak w dyni. tak mi sie wydaje. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik40 Re: Najgorsze danie 09.04.08, 22:01 i przelknales kanuku? ;) I kto Ciebie tym uraczyl? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Najgorsze danie 10.04.08, 04:25 widzialem na ekranie:zdejmowanie czapki z dyni i wyciaganie z niej ociekajacego kurczaka. uratowalem sie szklaneczka szkockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Najgorsze danie 10.04.08, 06:11 To jakby bardzo staropolskie.Tam tez wyciagano jedno z drugiego. I potem jeszcze z trzeciego.No piramida.Co nie znaczy ze whisky szkodzi, zawsze dobrze lyknac.. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Najgorsze danie 10.04.08, 08:36 Nowe Ateny, i przepis na biegajaca pieczona kure. Horror. Jesli zostalo panstwu troche tej szkockiej, to prosze tez; nie zdolalam wylaczyc wizualizacji i zrobilo mi sie slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Najgorsze danie 10.04.08, 09:16 Juz pisalem: puszka z napisme "wolowina z makaronem w sosie grzybowym", Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Najgorsze danie 10.04.08, 09:23 W wychodkach dopisalam spaghetti rocznik '80 z radziecka makrela z puszki na goraco. Aha, bez soli, bo tez nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś