asiak44 05.09.03, 14:22 Może znacie strony z kursem malarstwa lub rysunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiak44 Re: kurs rysunku lub malarstwa 08.09.03, 16:49 Czżby nikt nie interesował się takimi sprawami, czy rzeczywiście takich rzeczy nie ma w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: kurs rysunku lub malarstwa 15.09.03, 11:39 Wciąż liczę, że znajdzie się jednak ktoś kto zna takie strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: kurs rysunku lub malarstwa IP: *.fhi.pl / 213.77.75.* 15.09.03, 17:48 Nio też szukałam o tym inforamcji, ale niestey nie znalazłam zbyt wiele :) Jedynie na www.eduseek.interklasa.pl znalazłam pare ciekawych technik malarskich w dziale Plastyka. Pozdriawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devka Re: kurs rysunku lub malarstwa IP: *.szel-sat.com.pl 16.09.03, 20:48 najlepiej wejdz na google i wpisz interesujący Ciebie temat,powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregol Re: kurs rysunku lub malarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 16:20 ja chodze do plastyka więc take coś mnie nie interesuje :-) uczą mnie takego czegoś w szkole... ale wiem, że czasami nie które szkoły plastyczne robią takie kursy Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: kurs rysunku lub malarstwa 21.09.03, 19:24 owszem, ale... po francusku:-0 www.ifrance.com/AkhenBDmanga/tuto03.htm Salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: kurs rysunku lub malarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 15:33 Czesc, Jestem ciekaw czy znalazlas juz jakis kurs rysunku. Sam szukam takowego. Dotychczas znalazlem kilka na internecie i dwa prowadzone odplatnie w grupach. Pozdrawiam, Lukasz ldzien@o2.pl ldzien@sgh.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś