zielonamysz 25.04.08, 08:04 kultysta czyli ten co kulci. Moze kulcic Rydzyka a nawet Kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta.garbon Re: Nowe zawody 25.04.08, 09:08 Zawodowiec Nie Leon i nie ten, co swój zawód przypadkowo dobrze uprawia. Tylko ten, co za wodą wiece organizuje. Byliście Państwo na jednym chodziarz? bzy Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Nowe zawody 25.04.08, 09:50 zawodowiec - emigrant zawodowy,patrz -forum Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Nowe zawody 25.04.08, 10:10 Poprzysięgłam sobie, na inne fora nie wchodzę. bzy Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Nowe zawody 25.04.08, 15:31 Kultywator kultu jakos mnie nie przekonuje, bo ten no zwodowiec bardziej,ja tam z zaodu jestem chodowca szczypiorku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Nowe zawody 26.04.08, 09:42 KOR po rant -tez reaktywacja i co ciekawe zawod zmieniony diametralnie Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Nowe zawody 26.04.08, 18:54 ;-) pociesz sie,Greto,ze prawie nikt nie potrafi wyjasnic pojecia Hedge Funds. ze mna wlacznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Nowe zawody 26.04.08, 18:59 To teraz wiem, za co p.Immanuela Cię ceni. Tak ogólnie, to się domyślałam. Teraz wiem szczególnie. Pocieszyłeś mnie i będę chodzić z podniesioną głową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Nowe zawody 26.04.08, 19:35 Nosz nie oglowe chodzi tylko, no wlasnie tylki i biustylki wieka ty moja Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowe zawody 26.04.08, 20:00 kanuk napisał: > ;-) > pociesz sie,Greto,ze prawie nikt nie potrafi wyjasnic pojecia Hedge > Funds. > ze mna wlacznie ;-) Rosyjska ruletka dla brzydzacych sie bronia? Kanuk, a znasz tutejsze pojecie "szarancza" (oryg. Heuschrecke)`? Byly minsiter gospodarki tak wlasnie okreslil niektore zaawansowane wehikuly finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś