habitus 18.09.03, 08:35 • Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' - nxa 30.07.2003 00:13 Ostatni wpis Nxa. Zaczynam się martwić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Nxa 18.09.03, 08:46 To co, życzymy mu powodzenia (to byłoby koleżeńskie), czy żeby mu się nie udało (to byłoby ludzkie). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nxa 18.09.03, 09:03 Iście salomonowe rozwiązanie. A mówią, że Wagi najlepsze są do dyplomacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nxa 18.09.03, 09:37 habitus napisała: > Iście salomonowe rozwiązanie. A mówią, że Wagi najlepsze są do dyplomacji... > Do dyplomacji sa dobre, o ile jest ktos, kto za nie podejmuje decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nxa 18.09.03, 10:14 ormond napisał: > Do dyplomacji sa dobre, o ile jest ktos, kto za nie podejmuje decyzje. :)))) Skąd to wiedziałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nxa 18.09.03, 11:21 habitus napisała: > ormond napisał: > > > Do dyplomacji sa dobre, o ile jest ktos, kto za nie podejmuje decyzje. > > :)))) Skąd to wiedziałeś ;) Tez pytanie. Jestem Waga, a zona Lwem. Zgadnij kto u nas o wszystkim decyduje? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nxa 18.09.03, 11:27 habitus napisała: > Emilka?! Wygrałam, wygrałam... :)) A'propos Emilki, to wlasnie przechodzi ospe wietrzna. Zeby jej troche ulzyc proponuje wypicie panadolu (ona go nie znosi). "This is my decision, daddy." odpowiada i cierpi dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nxa 18.09.03, 11:37 ormond napisał: > :)) > A'propos Emilki, to wlasnie przechodzi ospe wietrzna. Zeby jej troche ulzyc > proponuje wypicie panadolu (ona go nie znosi). "This is my decision, daddy." > odpowiada i cierpi dalej. :))))) To jest dziecko, które od razu zauważy 6 F. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nxa 18.09.03, 11:40 habitus napisała: > > :))))) To jest dziecko, które od razu zauważy 6 F. :))) > > Co tam sześć?! Myślę, że nawet osiem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nxa 09.03.04, 16:57 I od tamtej pory nie przybył żaden nowy wpis, choć detektory wykryły aktywność gdzieś na obrzeżach sieci... Odpowiedz Link Zgłoś