saunne 04.09.03, 20:04 Cześć Nxa!!! Brakuje mi Twoich myśli. Może byś już wrócił? :-) saunne (lekko przytłoczona) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: też tęsknie, ale... 04.09.03, 21:07 powiem tak: Nie budzcie ani nie płoszcie Nxa zanim sam nie zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: też tęsknie, ale... 04.09.03, 21:39 Ale wolno powiedzieć, że nam go brakuje? Nikt tak jak on nie potrafił mówić dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: też tęsknie, ale... 04.09.03, 22:01 all2 napisała: > Ale wolno powiedzieć, że nam go brakuje? Nikt tak jak on nie potrafił mówić > dobranoc... ...i dzień dobry fajnie mówił :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: też tęsknie, ale... 04.09.03, 22:05 awee napisała: > ...i dzień dobry fajnie mówił :) A tego to ja już nie wiem... Ale listę sprawdzał i przynajmniej był porządek :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee ? :) 04.09.03, 22:19 all2 napisała: > A tego to ja już nie wiem... Ale listę sprawdzał i przynajmniej był porządek :) A teraz nie ma porządku ? :) Przecież wszystko ładnie jest powycinane co nie potrzebne i ogólnie... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ? :) 05.09.03, 00:07 awee napisała: > A teraz nie ma porządku ? :) Przecież wszystko ładnie jest powycinane co nie > potrzebne i ogólnie... Ja tylko tak, na niesprawdzaniu listy sama zyskuję, bo wagarów nie widać... ;) A z przycinaniem dużo masz roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 05.09.03, 08:05 all2 napisała: > Ja tylko tak, na niesprawdzaniu listy sama zyskuję, bo wagarów nie widać... ;) Ha! To zaczniemy znowu sprawdzać listę.... ;) > A z przycinaniem dużo masz roboty? Nie mam roboty - przynajmniej ja :) - bo kiedy zaglądam na forum, to już są pousuwane posty. Duchy chyba jakieś tu działają.... ;)) Reszta "adminów" jest bardzo czujna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Transparent przywołujący Nxa 05.09.03, 00:09 Wróci, kiedy przyjdzie Jego czas. Mam nadzieję, że wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Mialo Go nie byc miesiac... 05.09.03, 07:11 Ale chyba juz ten miesiac minal, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mialo Go nie byc miesiac... 05.09.03, 10:27 miejmy nadzieje ze od netu Go nikt nie odcial. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Transparent przywołujący Nxa 05.09.03, 11:02 ależ ja nie chcę nikogo do niczego zmuszać. Lubię czytać Nxa. Po prostu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Transparent przywołujący Nxa 09.03.04, 16:56 Dawaj brachu. Brak tu Cię nam trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Transparent przywołujący Nxa 15.03.04, 16:51 Można powiedzieć - tym razem jest to megatransparent. Taki kilkuwątkowy. Nie sposób nie zauważyć... Odpowiedz Link Zgłoś