czarnajagoda Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 04.08.05, 09:12 ja jeszcze śpię, więc dopiero obudzona cokolwiek herbartą zauważyłam że to tu się powinnam witać ze Stałymi Lokatorami, co niniejszym czynię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 04.08.05, 20:09 Witam i o drogę pytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand czarnajagoda 04.08.05, 20:12 Skoro już Ogi powitał - to ja też pro forma :) Witamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 05.08.05, 09:57 ogabignac napisał: > Witam i o drogę pytam;) nie pytaj, pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: ela0508 23.08.05, 17:23 Witam trochę się gubię przy takiej ilości postów. Ale nic to twarda jestem i jakoś przebrnę przez gąszcz wpisów. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moony7 z wypiekami zawstydzenia 26.08.05, 20:35 bo chciałam tylko małą sprawę szybko załatwić, a tu transparent i powitanie mi zgotowano! Czuję się zaszczycona i gratuluję pięknego pomysłu! m7 Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: z wypiekami zawstydzenia 29.08.05, 14:53 Szybka sprawa, szybką sprawą, ale zawsze można wpaść na herbatkę... i zostać na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
smaggia Re: smaggia 05.09.05, 10:34 Dziekuje serdecznie za powitanie! Bardzo podoba mi sie atmosfera forum, ralston jest prawdziwym gospodarzem, gratuluje taktu i umiejetnosci prowadzenia spotkan i podtrzymywania milej atmosfery, to bardzo ujmujace! ralston, proponuje wrecz otworzenie KURSU Jak Stac Sie Idealnym (tu slow mi brakuje... nie moderatorem, wrecz przeciwnie!) Bez Trudu, w 10 Lekcji. Na TeaTime przywedrowalam za Janou (bardzo sa mi bliskie jej wrazenia z Polski) i dzieki niej odkrylam inne watki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston misio_misio 12.09.05, 10:48 Przemknął jak meteor i pewnie nie zauważy nawet powitania. Al i tak mówimy "dzień dobry". Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A redakcyjnej piwnicy nikt nie powitał wstyd 15.09.05, 18:45 Bo się redakcyjna piwniczka sama przyznała, że już została przywitana hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcyjna_piwnica Re: A redakcyjnej piwnicy nikt nie powitał wstyd 15.09.05, 18:53 I się wydało, kurcze, może powinienem bardziej uważać, jak odpisuje na posty:) Z założenia to miało być moje mroczne ja, ta piwnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A redakcyjnej piwnicy nikt nie powitał wstyd 15.09.05, 18:56 Jak piwnica pełna zacnego trunku, to mroczność przecierpimy jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A redakcyjnej piwnicy nikt nie powitał wstyd 15.09.05, 18:59 W redakcyjnej piwnicy znajduje się stara maszyna do pisania i stary dziennikarz Trybuny Ludu, którego michn8ik nie miał serca wyrzucać, kiedy przejmował od państwa stare maszyny po Trybunie, to wziął razem z nią dziennikarza, który teraz robi w redakcji krecią robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: A redakcyjnej piwnicy nikt nie powitał wstyd 15.09.05, 20:01 Krecia robota to występowanie w czeskiej kreskówce? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcyjna_piwnica Re: A redakcyjnej piwnicy nikt nie powitał wstyd 15.09.05, 20:06 Nie to kopanie dołków pod biednymi dziennikarzami, żeby mieli na kogo zwalic błedy w artykułach-literówki, brak logiki, bzdetne i nikomu nie potrzebne informacje o malowaniu barierek Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet o, jak miło :D 28.09.05, 14:16 taki pościk - specjalnie dla mnie? byłam tu wcześniej, ale cicho siedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: o, jak miło :D 28.09.05, 14:24 No to się trzeba odzywać! Nigdy nie wiadomo komu herbatę należy podać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet a, bo widzisz 28.09.05, 14:33 z tą herbatą to u mnie różnie bywa bo takie coś w torebce, co pachnie i smakuje jak napar z malin, to przecież nie herbata jest? a właśnie teraz piję takie coś i jeszcze szarlotka by się przydała albo serniczek Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: a, bo widzisz 28.09.05, 14:36 No herbata to to nie jest. Sernika też pod ręką akurat nie ma. Ale mogę zaparzyć najprawdziwszego Pu-erha. Odpowiedz Link Zgłoś
aand zyggis 05.11.05, 11:03 Witamy dawno nie widzianego FB - forumowicza. Witamy gruzińskim "Dila mszvidobisa" oraz herbatą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka.ja77 Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 08.11.05, 17:13 Jestem nowa - proszę o naprawdę 'warm welcome' - mogę na to liczyć? Pozdrówka wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 08.11.05, 18:11 Ależ proszę bardzo. Zaparzyć coś gorącego? Odpowiedz Link Zgłoś
ka.ja77 Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 08.11.05, 21:01 poproszę herbatkę owocową jakąś - pięknie pachnącą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka.ja77 Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 08.11.05, 21:02 poproszę herbatkę owocową jakąś - pięknie pachnącą :) Dzięki za miłe powitanie Odpowiedz Link Zgłoś
ka.ja77 Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 08.11.05, 21:04 poproszę pyszną owocową herbatkę - jakąś cudnie pachnącą - uwielbiam malinową. Aha - i dzięki za miłe powitanko Odpowiedz Link Zgłoś
ka.ja77 Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 08.11.05, 21:37 te powtórki postów to z przejęcia że takie ciepłe przyjęcie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston reallondoner 16.12.05, 10:10 Londyńczyka tu chyba jeszcze nie mieliśmy. No chyba, że się ktoś nie przyznawał. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 27.12.05, 15:37 ja jestem nowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 27.12.05, 15:49 Nowa, ale chyba jeszcze nie do końca przytomna. Patrz post wyżej. Zostałaś już oficjalnie przywitana... Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 27.12.05, 16:03 no rzeczywiście :) poprostu nie czytalam tylko sie wpisalam Odpowiedz Link Zgłoś