ewakurz 30.06.08, 08:10 bym prosila, jesli moge, od teraz - teraz do jakiegos poludnia, jeszcze nie wiem. Prooosze!!! Jedyne skuteczne dziewiarskie! Kurz dziewiarski dziarski raznym krokiem porannym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 08:34 Pani Eraundowa! Pani zas w robocie? To powiem pani jak to wygladalo wczoraj. Noc ciemna a na dworcach, dookola i po placach siedza na ziemi takie grupki. Apatycznawe. Ale rozchodzic im sie nie chce. I taki zal czuc. No to sie w parach mieszanych soba zajmuja. Co uwazam za sluszne i jak najbardziej wskazane. A Espanolom sie nalezalo bo rownych se nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 09:37 należało sie jak psu cośtam. ale Niemcy początkowo dawali wycisk, trochę się bałam. Pani Kusz - zamówione kciuki już się robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 09:40 Zaciskam! Chociaż ta łyżka z jogurtem niebezpieczne ewolucje wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 09:45 W intencji: niech się ziszczą plany pani Kurz pl.youtube.com/watch?v=CK0uwoc0plk Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 09:47 Zaciskam. Łał jak ja bede pracować z zacisnietymi ale jakos trzymam mentalnie. Musi sie udac , musi udac. Metoda Cuego tak to sie nzazywalo w Forsytach.. Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 10:19 czym czym czuwaj! meld na stanowisku czymacza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 11:14 Panie Brezly, aha, aha :) A ja tak, w robocie, niektore sie urlopujom i jest mus nadrabiać. Ale kciuków nie puszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 11:18 Iwogule evivaespania, nonie? Choc pewnie na Plaza de Catalunya radosc byla taka jak na Kurfürstendamm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 18:34 dzieki temu, ze czymam, to pan V moze pakowac teraz walizy. Dziekuje pani Effko, za ten effekt uboczny czymania. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kciuki bardzo 30.06.08, 18:47 I slusznie, bo tak wlasnie nalezy wykonywac przyjazne sugestie, pani Wutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Kciuki bardzo 01.07.08, 08:56 Hej, hej, hej, hej, Allah akbar! Tu Kurz z podziekowaniami. Sluchajta, to wcale nie zarty z tym kciuczeniem, wiem, i coraz bardziej sie przekonuje. Rys historyczny: chyba pierwszy watek kciukowy powstal w 2005 i pojawia sie regularnie. ( nawias: mam takie niejasne statystyczne wrazenie, ze jam, Kurzowa, glowna kciukowa, czyli dziewiarka co najmniej trzyma ster ;)) Podlug mych skromnych obserwacji, kciuki skutaczne sa nieporownanie liczniejsze od nieskutecznych, o ktorych mi zreszta nic nie wiadomo. Sprawozdanie: bardzo nie chcialam, aby ci, co mieli ze mna gadac, robili to po angielsku. Jednak uczynili to. Niemniej zdalam sobie z tego faktu sprawe, jak cala impreza byla od dawna skonczona, bo tak wlasciwie ( nie smiac sie tam pani Wutko) to nie zauwazylam roznicy. A gwarantuje Wam, ze mam kupe dobrych powodow, aby zauwazyc :)) Znaczy, powtarzam z przekonaniem ( autentycznym), niezmierzona jest potega kciukow. Dzieki :)) Kusz. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Kurz, spocznij 01.07.08, 09:02 To tak Effka: 1. Po pierwsze primo, natymchmiast by sie nalezalo jakos to w oporgramowanie przerobic, jakies "kciuki-cookie" mi sie wizualizujom. Ciasteczko na kciuki takie, moze byc babeczka, co tam. 2. Po drugie. Kurz ma braki. I Kurza brakuje. I nie tylko tu, ale tam gdzie Kurz pewnie, w sposob dla Kurzow nietypowy nie dotarl. Bierze te trzewiki i leci tu do Viki. No: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42178 No. I ogolne "w ogole", co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Kurz, spocznij 01.07.08, 09:37 Jusz Kusz poszetl :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42178&w=81571870 Vitay, vitay, dzien do Br :)) Co do nietypowego dla Kurza niedotarcia: imho, niedotarcie jest jak najpardziej kurzowotypowe, istn'it? Ad1 natomiast, to tak, tak po trzykroc! "Zjedz mnie", powiedzialo cookie do Alicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kurz, spocznij 01.07.08, 09:43 ewakurz napisała: > Co do nietypowego dla Kurza niedotarcia: imho, niedotarcie jest jak > najpardziej kurzowotypowe, istn'it? Nie mylmy "niedocierania [do]" (Kurz aktywny) z "niedaniem wytrzec sie" [Kurz w trwaniu, pasywny, choc bojowego ducha]. A w ogole to "vacuum cleanery" powinny sie zajac tym co mowi ich nazwa i czyscic proznie, co nie? > > Ad1 natomiast, to tak, tak po trzykroc! "Zjedz mnie", powiedzialo > cookie do Alicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Kurz, spocznij 01.07.08, 09:55 Dzieki, slodki Br, rzeczywiscie rabnelam sie w aktywach i pasywach, a tys mnie przywrocil kartezjanskosci :) Nie wiem czemu, vakumkliner mi zwizualizowal, jak tata Arwenn grozil corce, ze jak wyjdzie za Aragorna to spedzi wieksza czesc swego elfiego zycia prezchadzajac sie po lasach. I przy okazj melduje wych. Sciski, sciski i jeszcze sciski. Kusz. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kurz, spocznij 01.07.08, 09:57 ewakurz napisała: > Nie wiem czemu, vakumkliner mi zwizualizowal, jak tata Arwenn grozil > corce, ze jak wyjdzie za Aragorna to spedzi wieksza czesc swego > elfiego zycia prezchadzajac sie po lasach. Pani Kurzowa :-DDDDDDDDDDDDDDDd Lepiej jak z mopem po lasach? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Kurz, spocznij 01.07.08, 09:59 Nu, z mopem to sie czlek chociarz nie zgubi.... Odpowiedz Link Zgłoś