z_milo 18.07.08, 12:58 ...śniłam, że płyną do mnie wielkie sumy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: piątek - dzień rybowy 18.07.08, 13:47 szkoda , ze sumy nie sa takie jak rekin wielorybi :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 18.07.08, 14:18 anka1 napisała: > szkoda , ze sumy nie sa takie jak rekin wielorybi :) w skład rekina wielorybiego, jak nazwa mówi wchodzi wiele ryb, ciekawam czy są to bardziej grube ryby, czy bardziej nie? i ile by wyszło z tego szczecińskich paprykarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 08:30 hmm, a mnie zastanawia ile w ogole jest ryby w paprykarzu ... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: piątek - dzień rybowy 18.07.08, 15:02 z_milo napisała: > ...śniłam, że płyną do mnie wielkie sumy > Czysta erotyka... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piątek - dzień rybowy 18.07.08, 15:28 z_milo napisała: > ...śniłam, że płyną do mnie wielkie sumy > na konto? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 19.07.08, 20:19 aanneett napisała: > z_milo napisała: ...śniłam, że płyną do mnie wielkie sumy na konto? ;) to pytanie erotyczne, więc niech zostanie bez odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 08:43 ciekawe, w którym momencie ujawnia się owy erotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 13:46 hihi, ależ to taki żarcik noworoczny: retoryczne jest bliskie brzmieniowo z erotyczne... dla niektórych to nawet słowa jednako znaczące, nie tylko brzmiące... :) ale skoro tu poważnie się mówi, na tematy poważne... to ja popełniłam jakieś fuaje chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 13:50 A co to jest "fuaje"? Rodzaj ryby? Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 13:57 ormond napisał: > A co to jest "fuaje"? Rodzaj ryby? aufas, to rodzaj ryby, fuaje to jak ktoś nie umie się odnaleźć w sytacji przecież Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: piątek - dzień rybowy 22.07.08, 16:17 z_milo napisała: > ormond napisał: > > > A co to jest "fuaje"? Rodzaj ryby? > > aufas, to rodzaj ryby, fuaje to jak ktoś nie umie się odnaleźć w sytacji przeci > eż Pierwszy raz slysze - czyzby o to chodzilo - ? FOYER [fr. wym. fuaje] sala lub korytarz obok sali teatralnej, koncertowej, konferencyjnej itp., gdzie gromadzą się uczestnicy lub publiczność podczas przerw. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: piątek - dzień rybowy 22.07.08, 19:08 Rany. Nie "fuaje" tylko faux pas (fopa) :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: piątek - dzień rybowy 22.07.08, 16:19 fuaje to jak ktoś nie umie się odnaleźć w sytacji przeci > eż > Wiem, tobie chodzi of "faux pas"? Zmylilas mnie tym fuaje-m. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: piątek - dzień rybowy 22.07.08, 19:09 No wlasnie. Przywracasz mi wiare w ludzi, Ormondzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: piątek - dzień rybowy 23.07.08, 14:51 habitus napisał: > No wlasnie. Przywracasz mi wiare w ludzi, Ormondzie. Dzieki, do czegos sie w koncu przydalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 14:40 z_milo napisała: > hihi, ależ to taki żarcik noworoczny: retoryczne jest bliskie brzmieniowo z > erotyczne... dla niektórych to nawet słowa jednako znaczące, nie tylko > brzmiące... :) ale skoro tu poważnie się mówi, na tematy poważne... to ja > popełniłam jakieś fuaje chyba > a ja tylko z ciekawości pytałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 14:49 aanneett napisała: a ja tylko z ciekawości pytałam :) ...z ciekawości, z ciekawości, a później będzie w dzienniku: zdekonspirowano aanneett TW bolek czy inny ilolek, ja tam do polityki się nie mieszam... ciekawość pierwszy jest stopień do piekła rodem Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 14:58 a ryba to się od głowy psuje! gdyby głowy nie maiła to by się nie psuła! Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 15:13 ...kontynuując temat ryb - jak rozróżnić patisona od kabaczka, albo innej cukinii, dziś mam na obiad zielone i podłużne, tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
zmieszany Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 15:25 Pewnie masz szczypior na obiad. Tak! To z pewnością szczypior :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 21.07.08, 15:36 ... KOPEREK, k... KOPEREK!!! /cyt. za chłopcami w najgustowniejszych sweterkach - Łowcy.B/ Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: piątek - dzień rybowy 23.07.08, 08:54 zielone, podluzne ? jak pachnie ? moze to moczarka albo bluszczyk kurdybanek ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_milo Re: piątek - dzień rybowy 24.07.08, 11:17 anka1 napisała: ...moze to moczarka albo bluszczyk kurdybanek ??? :) ...tak, to była pieczarka, okalał ją tłuszczyk... ale to dawno i nie prawda... jutro znowu gruba-ryba! Odpowiedz Link Zgłoś