Dodaj do ulubionych

Najgłupsze imię dla dziewczyny...

• Gość: Priam Najgłupsze imię dla dziecka... IP: *.acn.waw.pl 20.02.04, 21:42
      a na Jaropołk Przyk,Kwiryn Naparty,Rafael Gniot,Sylweriusz,Nemezjusz Pazio,
      Ginslinda,Eunice Jedyna...szkoda gadać
      • kontrowers Re: Najgłupsze imię dla dziecka... 25.03.04, 01:27
        Idalia Antyk

100 batów Praksedzie na goły zadek
        na Sybir Macieja, do pierdla Hryćka

kat ofiara Che Guevara

Czarek Baryka

u Marianny książeczki Mao, sierp i młotek, trójząb ze strzałą, dzieł batiuszki
        półeczka spora, notatniki agitatora...

--------------
        a na poważnie to najgorsze moim zdaniem:
        ADOLF, JERZY, URBAN, SADDAM, OSAMA i inna kurwa
        • Gość: yyyyyyyyy Re: Najgłupsze imię dla dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 16:54
          Mirosława!!!!!
          • Gość: w Re: Najgłupsze imię dla dziecka... IP: 193.111.166.* 26.03.04, 10:34
            Pola
          • Gość: hey Re: Najgłupsze imię dla dziecka... IP: *.sauridnet.pl 01.05.04, 15:31
            Dlaczego Mirosława?
            Mirka, Mira, Mirosława.
            Bardzo ładne imię moim zdaniem.
            • Gość: zuza Re: Najgłupsze imię dla dziecka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:21
              Mirka to ładne imię.
          • Gość: blada Re: Najgłupsze imię dla dziecka... IP: *.ceti.pl 29.06.05, 17:00
            kazimiera! Kazia bleeee
            • krutikow Re: Najgłupsze imię dla dziecka... 13.07.05, 20:15
              No to ja Was teraz rozsmiesze! Znam , mieszkajace w Polsce Panie o imionach
              Olimpiada, Rewolucja, Lenina, Oktiabrina /od oktiabr'= pazdziernik - miesiac
              rewolucji/, oczywiscie wszystkie one maja mniejszy czy wiekszy zwiazek z
              naszymi wschodnimi sasiadami. I slyszalam o imieniu Pierestrojka, ale osobiscie
              pan o takim imieniu nie znam, wiec nie recze. Pozdrawiam, na szczescie mam na
              imie Olga, dzieki Wam, rodzice moi kochani!
    • Gość: . Re: Najg3upsze imię dla dziewczyny... IP: 217.97.203.* 26.03.04, 15:16
      Tradycja - z "Misia"
      Hildegarda
      Pelagia
      Kunegunda
      • Gość: xyz Re: Najg3upsze imię dla dziewczyny... IP: *.clubnet.pl 01.05.04, 23:19
        Marzena, Mariola, Malwina, Mirela
    • Gość: ? Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:55
      nie rozumię dlaczego Sandra to najgłupsze imię ??? co w nim głupiego?!!! Imiena
      nie są głupie tylko dziwaczne a Sandra to nie Bazyla czy Kunegunda.
      • Gość: Rafkin Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 22.09.04, 21:48
        Siedze i sie zastanawiam. Co zlego w imieniu Kunegunda? Fakt, zawsze mnie
        to imie smieszylo ale jak tak usiasc i sie zastanowic to co w nim zlego? I
        dlaczego wiekszosc ludzi zapytana o smiesznie brzmiace imie wymienia wlasnie
        Kunegunde?
        Rafkin
        PS Nie jestem posiadaczka tego wlasnie imienia ale czasem ludzie zdrabniaja
        moje imie i mowia do mnie wlasnie Kundzia. Zawsze sie wtedy zastanawiam
        palnac w leb czy nie. Smieja sie ze mnie czy nie...
    • Gość: suzie Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 11:55
      miałam kiedyś (nie)przyjemność poznać dziewczę imieniem Mercedes! przedstawiała
      się jakby była co najmniej królową świata:P okropność!
      p.s do samochodzików tej marki nic nie mam (choć wiem, że p.Benz nazwał ją tak
      na cześć własnej córki;)))
    • Gość: minia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:52
      Doroty są super
    • Gość: kropka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:59
      tym razem dla chłopca-Czemian, chociaż bardzo mi sie podoba dla dziewczynki
      imię Róża (jako dziecko miałam koleżanke o tym imieniu i nigdy nie wydawało mi
      się jakieś głupie)chociaz wiem że budzi ono wiele kontrowersji
    • grudniowa-szatynka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 25.09.04, 23:21
      Jak dla mnie - Żaneta.
      Wiecie co.. śmiać mi się chce. Ktoś pisze, że nie podoba mu się imię Magda, a
      następnie ktoś komentuje MAGDY SĄ SPOKO. Ludzie, spokojnie, my oceniamy IMIONA
      a nie LUDZI. Dajcie trochę na wstrzymanie. Sama mam na imię Magda i nie będę
      kogoś prześladować za to, że nie lubi mojego imienia. Gorzej, jak dopisuje 'nie
      lubię imienia Magda, bo są z reguły głupie' Bo to się zaczyna robić komiczne.
      • Gość: Bam's Fan Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.compromis.pl 27.08.05, 07:36
        Też mi się imie Żaneta bardzo nie podoba:/ I Jagoda:/ No i jeszcze Ania. Pozdro!
        • Gość: syndr0m Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.csk.pl 27.08.05, 07:38
          Dla mnie najgłupszym imieniem jest Tatiana...skąd takie imie się urwało ?
          Jagoda też jest zwalone...hmmm jeszcze Róża jest beznadziejne. dużo by
          wymieniać ;]
          • Gość: Jagoda Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:16
            mam na imie Jagoda uwazasz ze ktos sie mnie pytał cy chce miec tak na imie ?
            chociaz wiele osob twierdzi że jest orginalne czy osądzasz ludi wedlug imion ?
        • Gość: marta Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 13:25
          moj znajomy nie dosc ze chodzil z trzema dziewczynami o imieniu Ania, to
          jeszcze na dodatek teraz pracuje w firmie "Ania" hehehehe szok :D
          • Gość: Laura Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny Denisa IP: *.pl / *.interkar.pl 27.08.05, 13:26
            fuuujjj ania
    • Gość: w Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.resetnet.pl 26.09.04, 13:36
      Zyta i Matylda, to są beznadziejnie imiona
      • Gość: markiza Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.238.117.40.adsl.inetia.pl 26.09.04, 14:57
        mnie matylda się podoba, mam dwie osoby o tym imieniu w rodzinie, obydwie
        bardzo ładne, mądre i miłe
      • Gość: tygru Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.05, 01:13
        a mnie niezwykle ciekawią różne mody na nadawanie imion. Aktualnie mamy
        prawdziwy zalew (skądinąd niebanalnych) imion: Natalia, Julia, Julianna,
        Zuzanna. Imiona niebanalne i ładne, ale jak otworzę okno kuchenne, za którym
        mam plac zabaw dla dzieci, to zbiera mi się na mdłości. Dwadzieścioro dzieci
        można dziś obsłużyć 2-3 imionami. Kompletny brak indywidualnego wyboru?

Na podstawie oberwacji własnych widzę, że często łatwo po imieniu danej osoby
        (zwłaszcza kobiety) można rozpoznać, kiedy się urodziła... I nie mam na myśli
        imion ewidentnie wskazujących na tzw. "starą datę".

A z drugiej strony - jest tyle fajnych imion, pasujących do większości polskich
        nazwisk, tak by brzmiało fajnie. Dlaczego więc rodzice katują swoje pociechy
        imionami w stylu: Andżelika, Sandra, Sara, Izaura, Wiktoria, Wioletta...? Znam
        osoby, noszące te imiona - bardzo miłe osoby, fajne dziewczyny. Ale w
        połączeniu z ich nazwiskami imiona te wyglądają w najlepszym przypadku jak
        kalambur, a w najgorszym - jak zemsta rodziców za niechciane rodzicielstwo... A
        ilu paskudnych żartów doznały z powodu swoich imion w przedszkolu i szkole...

No, to teraz pośmiejcie się z mojego imienia. W podstawówce w klasie 30
        osobowej miałam 7 imienniczek, w liceum - klasa 29 osób - 3, na studiach -
        grupa 14 osób - 3...

Pozdrawiam
        Agnieszka ;)
        • Gość: mamuśka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:47
          a ja mam córeczkę , która ma na imię Berenika. I mało kto wie że Weronika była
          po Berenice i wzięła się z potocznego wymawiania Bereniki...)))
          • Gość: Basia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 14:04
            a ja też się pochwalę moja córeczka dostała bardzo oryginalne i piękne imię
            Mariola wszyscy je lubimy a swoją drogą nie ma imion brzydkich tylko żeby nie
            wymyślać bo najpiękniejsze nasze
            • Gość: Łukasz Re: Ladne imię IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 14:06
              ja mam dziewczynę o imieniu Mariola - śliczne prawda ? a brzydkie to obco
              brzmiące wymyślane i po co tyle naszych
              • Gość: agata Re: Ladne imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:45
                nie mi sie nie podoba!mariolka - hm...,nie
        • Gość: marta Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 13:30
          czemu wam sie nei podoba imie andzelika, sandra czy wiktoria wedlug mnei sa one
          bardzo normalne i duzo dziewczyna sie tak nazywa i nic nie ma w tym dziwnego
        • Gość: kasia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:33
          ludzie-co kto może za to jak ma na imie albo za to jak jego imie brzmi w
          połączeniu z nazwiskiem, a już opinia że im wieksza patologia tym głupsze imię
          świadczy tylko o poziomie inteligencji jej autora.
    • Gość: widz Marlena i Dżesika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:42
      Jedno imię bardziej tandetne od drugiego. Nie znam osobiście żadnej Dżesiki,
      ale znam dwie Marleny i obie to kiczowate idiotki.
      • Gość: Pamelcia bleeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:04
        Donata,Benedykta-bleee
        • Gość: :-D Re: bleeee IP: *.chello.pl 28.09.04, 01:07
          Hermenegilda, Brunhilda, Helga - kojarzy mi się ze straszną grubą Niemrą :-D
          • Gość: ... Re: bleeee IP: *.crowley.pl 28.09.04, 04:30
            Pelagia
            • Gość: zwykła Re: zauważyliście korelację? co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:26
              im bardziej patologiczna rodzina tym tandetniejsze imiona nadają: zobaczcie jak
              typ dziewczyn ma na imię: Klaudia, Pamela, Nikola itp. To samo z chłopcami:
              Oskar, Dawid, Olaf...
              Gdzie te zwykłe imiona: anna, Ewa, Urszula???
              • Gość: Markiza Re: zauważyliście korelację? co sądzicie? IP: *.dziennik.krakow.pl 29.09.04, 00:27
                Tak, np Sandra Walter - klasyk patologii polskiej.
                • Gość: domina Re: zauważyliście korelację? co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:50
                  bawi mnie, że ludzie myslą Sandrze jako całkowiecie nowym imieniu. Sandra to
                  skrót od Aleksandry....

Walter to akurat niue zupełnie polskie nazwisko, dlatego dobrze się komponuje z
                  tym imieniem. Sandra pokrywka (przykład autentyczny) to dopiero
                  nieporozumienie.
                • Gość: jabuszko Re: zauważyliście korelację? co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:24
                  a dlaczego KLASYK PATOLOGII POLSKIEJ ??? a jak ktoś ma korzenie poza Polską to
                  nie może być np. Sandra Walter. Trochę tolerancji !!! Markiza ?!
                  • Gość: Markiza Re: zauważyliście korelację? co sądzicie? IP: *.dziennik.krakow.pl 02.10.04, 17:18
                    >im bardziej patologiczna rodzina tym tandetniejsze imiona nadają

napisała zwykła. Mój komentarz obśmiewał tą tezę, nie rzeczoną Sandrę :/ Wmojej
                    rodzinie są zarówno Matyldy, jak Jaśkowie - zastanawiałam się czy zwykła
                    zakwalifikowała by nas do patologii, czy też nie.
                    • Gość: Kinga Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:32
                      Mi podoba sie imie Himena a najbardziej Kinga i Sara!
              • Gość: konwalia nie zauważyliśmy korelacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:14
                Mamy wykształcenie wyższe filologiczne:)
                tudzież syna Olafa -
                nie jesteśmy patofamilią i nawet nam nie przyszło na myśl, żeby Olafowi dać na
                imię Urszula.
            • luaz81 Re: bleeee 20.10.04, 13:39
              Co wy do niej macie. to jest dziewczyna , to że jej się poowiodło to chyba
              dobrze. według mnie ona jest naprawde super!!!!!!!! a to że miała dwadzuieści9a
              pare punktów z egzaminu gimnazjalnego to już przegiencie, ona nie wygląda na
              taką . Łudzie odczepcie się od niej .Chodze z nią do sszkoły naprawde jest
              ładna Jeśli to czytasz Sandra to odpisz mój e-mail to luaz81@gazeta.pl
            • Gość: marwwa Imię=Popularne zdrobnienie=>Tragedia IP: *.chello.pl 28.05.05, 13:52
              Niektóre g**ry lubią sobie nadawać imiona lub zdrobnienia , ich zdaniem
              bardziej romantyczne (Izabella, Kamilla, Mariola, Andżelika. Po tym się często
              poznaje klasę danej sztuki. Ale co zrobić, kiedy takie coś nadali właśni rodzice?
              • Gość: jan Re: Imię=Popularne zdrobnienie=>Tragedia IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 12:48
                jakieś nieporozumienie czytam że npimię mariola to jakieś dziwactwo tak
                nazwałem swoją córeczkę b mądra i zdolna a imię uważam piękne pierwszy raz
                spotkałem się z krytyka normalne ładnie brzmiące i przyjemne nie zmyślone
            • Gość: Irenka Re: bleeee IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 14:07
              a te patryki i patrycje jak kijem po płocie
              • Gość: theasia2 Re: Co powiecie na te imie :) IP: *.netia.com.pl 27.08.05, 11:31
                Nie podoba mi się imię Bonifacy ale co powiecie na imię ROZALIA mi kojaży się
                ono z aniołem a wam??
                • Gość: Bodzior Re: Co powiecie na te imie :) IP: *.3ap.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:12
                  Bardziej anielskie imię to Kunegunda (została Świętą)
      • Gość: JAM Re: Marlena i Dżesika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 22:51
        ...a ja znam DŻESIKĘ Patyk
      • Gość: M NAJGŁUPSZE IMIONA.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.05.05, 23:24
        Alicja, Ewa, Dorota, Patrycja,
        Władysława, Stanisława, Jadwiga,

• tredive_nelliker Re: NAJGŁUPSZE IMIONA.... 26.05.05, 23:25
          co powiecie na imie Ragna ? Uczyła mnie pani o takim imieniu
        • Gość: Agata Re: NAJGŁUPSZE IMIONA.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:10
          ale jesteś głupia w tej wyliczance dopisz jeszcze piękne imiona
          Agata,Mariola,Emilia,Bożena bo pewnie też ci coś są winne - miają być te
          głupiobrzmiące dziwaczne i wymyslone przez matki - snobki a nie wyliczasz
          piękne polskie imiona bo nosisz pewnie sama jakieś nikol czy justyna algo
          weronikatudzież zuzia
          • Gość: marta Re: NAJGŁUPSZE IMIONA.... IP: *.pl 27.08.05, 13:41
            co masz do justyny fajne imie glupie imie to np Krzysztofa
      • Gość: Monika Graz'yna! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.05.05, 11:29
        Graz'yna brzmi brzydko i chociaz jest w literaturze polskiej - wydaje mi sie
        prymitywne. W ogole imiona z "z' i rz" (np. Bozena i Marzena) nie podobaja mi
        sie dla kobiet.
        Takze wszelkie imiona zenskie pochodzace od meskich: Jozefa, Henryka,
        Stanislawa, Boleslawa, Mscislawa, Boguslawa, itd, itp.
        Glupie sa tez imiona udziwnione: Ro'za, Pia, Lukrecja.
        Co do "udanych polaczen" - znalam: Bogumile Moczygebe, Gracjana Flaszke,
        Wojmira Pyre, Eustachego Upitka, Maryle Bude...
        • Gość: Rafał Re: Graz'yna! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:12
          obrzydliwe to monika - mońka
          • Gość: Patryk i Łukasz Re: Graz'yna! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:14
            masz rację brzydkie to Monika,Marta,Martyna brr
            • Gość: marta Re: Graz'yna! IP: *.pl 27.08.05, 13:31
              co ci w imieniu marta nie pasuje???? wedlug mnei imie grazyna jest wiesniackie
          • Gość: Damian Re: Graz'yna! IP: 80.50.65.* 27.08.05, 23:49
            ochydne -MONIKA!
        • Gość: asia Żelek IP: *.p.lodz.pl 26.07.05, 13:58
          a i jeszcze Pana Redaktora Żelisław Żyżyński (Przegląd Sportowy) z Żabiej
          pozdrawiamy:).
          • Gość: asia Re: Żelek IP: *.p.lodz.pl 26.07.05, 13:58
            jej no w dopełniaczu miało być - Żelisława Żyżyńskiego. Przepraszam.:)
      • zoitberg Re: Marlena i Dżesika 19.07.05, 12:33
        a ja widziałem Dżesikę i to pisaną własnie tak, przez Dż. Absurd.
    • voyterra Re: Najgłupsze imię ... mam dla parki 29.09.04, 15:12
      Mam dwa imiona. Historia jest taka. Moja koleżanka ma na nazwisko Makała -co
      któryś z moich ćwierćinteligentnych kolegów zapisał Ma Kała... Zostało Makupa.
      WIęc jak kiedyś popiliśmy to wymyślaliśmy imiona dla dzieci każdego z Nas. Ona
      otrzymała imiona dla parki: Kał i Uryna :):):)
    • Gość: kropka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:32
      znam dziewczynę o imieniu Kira i prawdę mówiąc zawsze prosi aby ją przedstawiać
      innym imieniem
    • Gość: joaśka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pronet.lublin.pl 13.10.04, 23:12
      Najgłupsze imię dla dziecka to Alfons. Imię Anna, Ania, Aneczka,... uważam za
      PIĘKNE, bo proste. Głupie połączenie (autentyczne) to Sandra Kwoka.
      • Gość: Andrzej Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:17
        a tak naprawdę to ty jesteś głupia robiąc jakieś połączenia mówimy o imionach
        jaki ma kto wpływ na swoje nazwisko i jakie ma to znaczenie
      • Gość: Radek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:18
        to Asia koszmar
    • Gość: kamila To nie sa glupie imiona ale dziwne i niepospolite IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.10.04, 22:08
      Wiekszosc z Was wymienia stare, dziwne i rzadko spotykane imiona jako "glupie"
      Sory, ale to chyba glupie tak wypisywac bez sensu! Lepiej byc jedna na sto
      Kunegunda niz pospolita Agnieszka, bez obrazy, bo to ladne imie.
      Zreszta to nie wina wlascicielki ze ma takie a nie inne imie, a dla kogos moze
      byc przykre usyszec ze jego imie jest "glupie"?!
      • Gość: Ela Re: To nie sa glupie imiona ale dziwne i niepospo IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:25
        tak masz rację to bardzo powierzchowne i głupie wymienianie starych nie
        używanych od dawna a pięknych imion polskich jako brzydkie i jak widać moda też
        jest na imiona stąd tych małgorzat ann joann patryków paul ol i innych nie
        specjalnie brzmiących a małpowanych
      • Gość: Danuta Re: To nie sa glupie imiona ale dziwne i niepospo IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:27
        tak też uważam że wolałabym mieć nierzadkie imię np Stanisłąwa a piękne niż
        pospolite Ania Asia czy Martyna jak narobił
      • Gość: Wojtek Re: To nie sa glupie imiona ale dziwne i niepospo IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:31
        też tak uważam moja siostra ma na imię Gienia wszystkim się podoba a druga
        Martyna i nie podoba się prawie całej rodzinie oschłe bez wyrazu i co z tego że
        teraz modne a to za sprawą cioci która też nosi dziwaczne imię Marika
      • Gość: Kamila13 Re: To nie sa glupie imiona ale dziwne i niepospo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:22
        Masz racje ! Och jakie my Kamile jesteśmy mądre , hehe , i wyrozumiałe :P
    • Gość: czarek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:50
      W mojej rodzinie niedawno dali chlopcu na imie Fabian,nazwisko oczywiscie
      pasuje jak wol do karety.Juz widze pozniej w szkole - fabian,pawian...koszmar!
      mam znajomego,nazywa sie Telesfor Knotek,ma 35lat.To dopiero krzywde mu starzy
      zrobili...
      • jestem-tu Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 19.10.04, 15:43
        Tez zauwazylem prawidlowosc. Im bardziej plebejskie i smieszne nazwisko tym
        bardziej cudaczne imie. Najglupsze jest pisanie "zagranicznych" imion
        fonetycznie po polsku. Juz ktos podawal przyklad Dzesika.
        Info z gazety z artykulu na temat imion. To bylo dawno, gdy gazety nie
        rywalizowaly o popularnosc i dlatego to moze byc autentyczne:
        W Krakowie Urzad Stanu Cywilnego nie pozwolil nadac dziewczynce imie KURTYZANA
        Rodzicom bardzo podobal sie serial " Nona, czyli blaski i cienie zycia
        kurtyzany" :-)))
    • kochamczekolade Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 21.10.04, 19:48
      Sylwia, Kornelia i Andżelika :)
      • Gość: mm Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:55
        gracek (od Gracjana)...
        • Gość: evamach Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 10:51
          a czy jest tu DOJURKA????????
    • Gość: melizanda Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.autocom.pl 18.01.05, 03:44
      A mi się nie podobają zdrobnienia. Bo np. Małgorzata czy Magdalena są moim
      zdaniem całkiem ładne, ale co powiecie o Gosi i Madzi?
      • Gość: M Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.05.05, 23:27
        imiona Małgorzata i Magdalena sa ładne owszem, jak również ich zdrobnienia:)

P.S.Madzia mam na 3imię po bierzmowaniu;)
      • Gość: Czarek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:35
        Gosia to okropnie brzmiące może to i ładne imie ale swojej córce bym nie dał
        strsznie pospolite i te osoby które znam też nic ciekawego pospólstwo
    • Gość: xxx...xxx PAULINA, MARLENA, ARLETA, BRYGIDA, HELENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:48
      • Gość: eugene nie wiecie o czym mowicie IP: *.nc.us.ibm.com 28.05.05, 18:23
        Moj dziadek (!) nadal mi cudowne imie Eugenisz...JAK JA NIENAWIDZE TEGO
        IMIENIA !!!!!!!!
        • Gość: Ewa Re: nie wiecie o czym mowicie IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:39
          nie wiedzieć dlaczego nienawidzisz swojego imienia Eugeniusz - piękne orinalne
          imię i co krok
          • Gość: Ewa Re: nie wiecie o czym mowicie IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:40
            przepraszam chciałam napisać że nie co krok jak te oklepane Patryki Dawidki i
            Michałki
      • Gość: Olek Re: PAULINA, MARLENA, ARLETA, BRYGIDA, HELENA IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:37
        magdalena owszem , małgorzata oklepane i pospolite a już gosia o jej
    • Gość: sowhat Faścia IP: *.chello.pl 29.05.05, 21:56
      Dla mnie max to Faścia - zdrobnienie od Faustyna (czy Fałstyna?)
      • Gość: julianna Re: Faścia IP: *.chello.pl 14.07.05, 23:31
        Gość portalu: sowhat napisał(a):

> Dla mnie max to Faścia - zdrobnienie od Faustyna (czy Fałstyna?)

Nie. Pisze się V-styna.
    • biznesforum Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 30.05.05, 10:44
      Zosia.
      • Gość: Lider Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:06
        BRUNHILDA (jeśli tak to się pisze)
        DONATA (kojarzy mi się z denatem)
        Ale najgłupsze to PAULA. Szczyt.
        • Gość: Lider Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:07
          Szczyt głupoty oczywiście.
        • Gość: Grek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:42
          i dodaj okropne też Paulina
          • Gość: bodomlake Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.cc / *.oaza-dd.com 27.08.05, 16:41
            co wam sie nie podoba w imieniu Paulina, albo np.Gosia? nie rozumiem :/
            • Gość: asia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:45
              Krzysztofa :/
      • Gość: kaśka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:45
        a co sądzicie o imieniu Bernadeta-Bernadka-Benia?
    • almighty4 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 01.06.05, 08:48
      to chyba z drzewa spadlas/es . ja uwazam ze Sandra to bardzo ladne imie!
      Silne,sexowne i zdecydowane !
      do moich "najglupszych" (bo to rzecz jasna gustu na ktore sie nie dyskutuje) to
      Bogumila/Lucyna

• gaiaa Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 01.06.05, 11:28
        Wszystkie serialowe - Isaura, Crystal - szkoda gadać :/

A to już szczyt, ale autentyk: rodzice nazwali córkę Sandra, na drugie Bogini.
        Pół biedy, jeżeli dziewczyna będzie ładna.

Moi znajomi chcieli ochrzcić córkę (o zgrozo!) Mercedes, ale na szczęście ten
        numer nie pszeszedł.
        :))))
        • Gość: Lider Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:13
          Ło matko! Bogini??
          Taką krzywdę dziecku zrobić...
          To czemu nie na pierwsze?
    • 12121967b Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 02.06.05, 08:54
      Uważam, że Petronela jest brzydkie.
      • Gość: lol524 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:34
        Ja uważam że Albina to beznadziejne imie:D:D moja znajoma ma tak na imię i w szkole przeżywa istny koszmar :-/
        • Gość: Artur Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:47
          najśmieszniejsze w tym wszystkim to że osoby noszące pospolite i nieciekawe
          imiona mają przekonanie że to piękne i krytykują te mało nadawane stare ale
          oryginalne b ładne nie powinni ludzie ulegać modzie imion bo są fale głupich
          żle brzmiących imionek
          • Gość: antek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 13:57
            słuszna uwaga najpiękniejsze te nasze swojsko brzmiące polskie imiona może
            niektóre nie najpiękniejsze ale nasze i jak to się ma nasza Maria do okropnie
            Nikol itp i młodzi nie naśmiewjcie się z imion waszych babć cioć i nadawajcie
            je swoim córeczkom bo zaginą a przyćmią je Gosie Maje i inne dziwadła
            • Gość: Renia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 14:00
              piszcie tylko o głupio albo brzydko brzmiących imionach nie róbcie porównań ani
              nie utożsamiajcie z osobami bo to nie ma sensu chodzi przecież o imiona co
              winne są osoby którym wciśnięto może nie najładniejsze imię
    • anzza-6 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 14.06.05, 13:19
      najgłupsze imiona sa takie z telenowel typu Lusesita itp.
      • Gość: mania Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 13:25
        mnie śmieszą spolszczone zdrobnienia imion zagranicznych
        - Oskareczku, Oskarusiu, Kewineczku, Kewinuś, Bastuś (chyba od Bastian - tak
        myśle bo słyszałam na ulicy) i inne - nic teraz nie przychodzi mi do głowy.
        W angorze był kiedyś artykuł na temat ile wydają pieniędzy i na jakie potrzeby
        rodziny o różnym wykształceniu i miejscu zamieszkania. Była tam rodzina bez
        wykształcenia czy z zawodowym i mieli 5 dzieci: Kewina, Jassice, Andżelikę i
        dalej już nie pamiętam - a następnie opisana była rodzina z wyższym
        wykształceniem i mieli 2 dzieci - Antosia i Zosię. Artykuł był nie na temat
        imion ale wyłapałam to.
        Osobiście nie podobają mi się te pierwsze ale jak komuś się podobają niech takie
        imiona nadaje.
        A teraz hit: słyszałam że na Kacpra mówi się Kapi!!!
        Aaa na Mateusza Mati. Polskim imionom przypisuje się skróty zagranicznie
        brzmiące a zagranicznym polskie
        • jakaa Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 03.07.05, 13:43
          dla chłopca... Kwadrat, Kiejstut (zdrobniale Kajo) brrrrrrrr
        • Gość: o jaaa Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:11
          Ale wymyśłiłaś... od dawien dawna na Mateusza się woła Mati :]
        • Gość: marta Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 13:51
          bastus jest od sebastiana
      • Gość: bodomlake Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.cc / *.oaza-dd.com 27.08.05, 16:44
        no...te seriale :/ albo Floresita, Grasiela,Estefanija...
    • rowciania Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 03.07.05, 15:18
      słyszałam o dziewczynach (kobietach), które mają na imię Ci.. i Pipa ;-)
    • Gość: Pelagia :> OK - TO JA PISZĘ JAKIE MI SIĘ NIE PODOBAJĄ: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:27
      Iza, Iwona, Lucyna, Renata, Ula, Grażyna, Angelika, Ela, Dominika - nie
      chciałabym nasić żadnego z tych imion.
    • Gość: tout-petit-fille Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:28
      Pomijajac przerozne staroświeckie, najgorszym imieniem jest Kasia. Tak bardzo
      oklepane, pozatym z moich obserwacji KAZDA kasia jaka znam i kojarze jest glupiutka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka