Gość: gwiazdeczka* Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:33 Sandra, Malwina, Agnieszka, Flawiana, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
ildiko309 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 02.08.05, 12:46 A L E K S A N D R A Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Klementyna 05.08.05, 14:06 niestety jak ruszy sie poza granice Polski bedzie sie ludziom kojarzyc z klamedia :-(. Mi sie bardzo podoba to imie ale jak sie dowiedzialam jak sie kojarzy poza PL nabralam dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
kffiatuszekf HMM =) 10.08.05, 10:18 Ja mam na imię Asia... znajomi mówią na mnie Asiek=) albo Asiołek (nie od osiołek tylko od połączenia Aniołek+ Asia<--żeby nie było =))... na bierzmowanie wybrałam sobie KORNELIA=) Kornel...nie sądzicie, że zakręcone? Bardzo mi się podoba... ale jako 3 lub 2 imię =P) Z imion damskich lubię imię: Majka, Maja... ładne A co do MĘSKICH IMION... mam słabość do imion zaczynających się na literę "K" - Krzysiek - Kacper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANDRA Najglupszy autor postow??? IP: *.ima.pl / *.ima.pl 16.08.05, 00:01 Bzzz dziekuje bardzo za wspolczucie, rzeczywiscie tragedia mnie spotkala! Nurtuje mnie tylko to, co moze byc glupiego w tym imieniu... Ciekawe jakie Ty interesujace imie nosisz... Pewnie takie piekne nie jest skoro podpisujesz sie Bzzz! A Sandra znaczy obronczyni ludzkosci, tyumczasem bzzz co najwyzej bezzz mozgu! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Nie ma głupich imion 16.08.05, 14:34 jak również nie ma głupich nazwisk, są jedynie głupi ludzie. Jeżeli jesteś wartościowym, szanowanym człowiekiem to możesz nazywać się nawet Imbecyl Pierdziągwa a i tak każdy będzie zwracał się do Ciebie z szacunkiem, kiedy jednak będziesz zwyczajnym tumanem to możesz mieć nazwisko i imię z najwyższej "półki" ale to nie zmieni oceny na twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nie ma głupich imion IP: *.arcor-ip.net 17.08.05, 15:19 Rowniez uwazam, ze nie ma glupich imion. wszystko zalezy od czlowieka ktory je nosi, co soba reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Nie ma głupich imion IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.05, 17:55 A chcilabys miec na imie Rufina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Nie ma głupich imion IP: *.pl 27.08.05, 13:56 mnie wku..a imei delfina n:D jak z "dzikiego ksiezyca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.05, 11:23 Hannelora - widziałam na własne oczy na pieczątce Odpowiedz Link Zgłoś
hanjaw Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 19.08.05, 17:15 Najgłupsze imie to takie, które wymyśli pijany ze szczęscia (lub rozpaczy, że to dziewczynka) TATA i c gorsza od razu je "zapisze w urzędzie". Znam dzieczynę o imieniu Kasandra - ta to przyniosła ojcu pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marisha:) Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:21 Ja mam na imię Malija i jestem ciekawa jak Wy na to zareagujecie:) w zdrobnieniu to brzmi Malijka, mi się bardzo podoba, ale inni mogą mieć inne zdanie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiu@autograf,pl Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.microchip.net.pl 27.08.05, 00:59 Lizoloda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarina Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.toya.net.pl 27.08.05, 01:18 Czy wy naprawdęv nie macie większych problemów? bardziej ciekawych tematów? co za różnixca kto jak ma na imię, ważne kto nosi to imię....pozdrawiam wszystkich "problemowców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kto ty? Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.adsl.snet.net 27.08.05, 01:54 Frania, Florianna, Celinka, Grazyna, Lisa, Patrycja, a dalej nie pamientam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuncu Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 05:10 Moim zdaniem imie cycolina jest najgłupsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.atol.com.pl 27.08.05, 07:15 Nie ma najgłupszych imion, są natomiast najgłupsze posty i twój za taki uznaję. Zgłosiłem go, zresztą, do usunięcia z forum. Imiona, co najwyżej, mogą nam się nie podobać, ale to zupełnie inna rzecz i każdego osobista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 27.08.05, 08:13 ja uważam,że najgłupsze imię dla dziewczyny to Aldona z pękniętego kondona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m!!!! Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 13:58 mi tam sie to imie podoba:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:20 A ja za najgłupsze imie dla dziewczyny uważam Sebastiana nie nie pomyliłem sie imie Sebastiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CInek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:38 NAjgłupsze imie dziewczyny to Adrianna :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto jest kto ? Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.netway.elk.pl 27.08.05, 08:41 A Sasza to męskie czy damskie imię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:59 a czy ktoś słyszał kiedyś imię MARCJANNA??!! babka wyglada jak chlop, a mam tak donosny glos ze masakra. smieje sie czasem i mowie o niej marsjanka. :P ogolnie bardzo falszywa osoba :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:00 Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sako Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 27.08.05, 09:11 Skoro bawimy sie imionami to: Jakie jest najlepsze imie dla narkomanki ? Marysia. jakie jest najlepsze imie dla ćpuna ? Jarek ;). A gdzie ćpuny chodzą sie rozerwać ? Do Amfiteatru ;). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość aRe: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:14 Nie podoba mi sie Emma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomeczQa Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny...HYBRYGILDA!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:25 Marcjanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0sp Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:27 Matylda bo kojazy mi sie z klawiszem na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 14:00 ehehehehehhehe a to dobre, mnie np imie teresa sie kojarzy z bigosem :D a imie mariusz z ryzem heh ehehe ale nei wime czemu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~magda~ Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.p-s-inter.net 27.08.05, 09:33 Co sądzicie o imieniu Magda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:37 to Magda bo prawie wszystkie ktore nosza to imie chca mojego chlopaka-zdziry jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORTUNATKA Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.05, 09:39 ...tak dostała na imię córka znajomych... bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.knf.pl 27.08.05, 09:40 Najgłupsze imię to np. Malina- tak nazywa się moja kuzynka. Odpowiedz Link Zgłoś