Dodaj do ulubionych

Najgłupsze imię dla dziewczyny...

• Gość: gwiazdeczka* Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:33
      Sandra, Malwina, Agnieszka, Flawiana, Joanna
    • ildiko309 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 02.08.05, 12:46
      A L E K S A N D R A
    • klaryska Klementyna 05.08.05, 14:06
      niestety jak ruszy sie poza granice Polski bedzie sie ludziom kojarzyc z
      klamedia :-(. Mi sie bardzo podoba to imie ale jak sie dowiedzialam jak sie
      kojarzy poza PL nabralam dystansu.
      • kffiatuszekf HMM =) 10.08.05, 10:18
        Ja mam na imię Asia... znajomi mówią na mnie Asiek=) albo Asiołek
        (nie od osiołek tylko od połączenia Aniołek+ Asia<--żeby nie było =))...
        na bierzmowanie wybrałam sobie KORNELIA=)
        Kornel...nie sądzicie, że zakręcone? Bardzo mi się podoba... ale jako 3 lub 2
        imię =P)

Z imion damskich lubię imię: Majka, Maja... ładne

A co do MĘSKICH IMION... mam słabość do imion zaczynających się na literę "K"
        - Krzysiek
        - Kacper
      • kffiatuszekf Re: Klementyna 10.08.05, 10:18
        i KUBA :)
    • Gość: SANDRA Najglupszy autor postow??? IP: *.ima.pl / *.ima.pl 16.08.05, 00:01
      Bzzz dziekuje bardzo za wspolczucie, rzeczywiscie tragedia mnie spotkala!
      Nurtuje mnie tylko to, co moze byc glupiego w tym imieniu... Ciekawe jakie Ty
      interesujace imie nosisz... Pewnie takie piekne nie jest skoro podpisujesz sie
      Bzzz! A Sandra znaczy obronczyni ludzkosci, tyumczasem bzzz co najwyzej bezzz
      mozgu!
    • sowa_46 Nie ma głupich imion 16.08.05, 14:34
      jak również nie ma głupich nazwisk, są jedynie głupi ludzie. Jeżeli jesteś
      wartościowym, szanowanym człowiekiem to możesz nazywać się nawet Imbecyl
      Pierdziągwa a i tak każdy będzie zwracał się do Ciebie z szacunkiem, kiedy
      jednak będziesz zwyczajnym tumanem to możesz mieć nazwisko i imię z
      najwyższej "półki" ale to nie zmieni oceny na twój temat.
      • Gość: Aga Re: Nie ma głupich imion IP: *.arcor-ip.net 17.08.05, 15:19
        Rowniez uwazam, ze nie ma glupich imion. wszystko zalezy od czlowieka ktory je
        nosi, co soba reprezentuje.
        • Gość: miki Re: Nie ma głupich imion IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.05, 17:55
          A chcilabys miec na imie Rufina?
          • Gość: marta Re: Nie ma głupich imion IP: *.pl 27.08.05, 13:56
            mnie wku..a imei delfina n:D jak z "dzikiego ksiezyca"
    • Gość: kaszka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.05, 11:23
      Hannelora - widziałam na własne oczy na pieczątce
    • hanjaw Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... 19.08.05, 17:15
      Najgłupsze imie to takie, które wymyśli pijany ze szczęscia (lub rozpaczy, że
      to dziewczynka) TATA i c gorsza od razu je "zapisze w urzędzie". Znam dzieczynę
      o imieniu Kasandra - ta to przyniosła ojcu pecha.
      • Gość: Marisha:) Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:21
        Ja mam na imię Malija i jestem ciekawa jak Wy na to zareagujecie:) w
        zdrobnieniu to brzmi Malijka, mi się bardzo podoba, ale inni mogą mieć inne
        zdanie na ten temat
    • Gość: mosiu@autograf,pl Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.microchip.net.pl 27.08.05, 00:59
      Lizoloda
    • Gość: katarina Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.toya.net.pl 27.08.05, 01:18
      Czy wy naprawdęv nie macie większych problemów? bardziej ciekawych tematów? co
      za różnixca kto jak ma na imię, ważne kto nosi to imię....pozdrawiam
      wszystkich "problemowców"
    • Gość: a kto ty? Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.adsl.snet.net 27.08.05, 01:54
      Frania, Florianna, Celinka, Grazyna, Lisa, Patrycja, a dalej nie pamientam
    • Gość: Kuncu Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 05:10
      Moim zdaniem imie cycolina jest najgłupsze
    • Gość: Henryk Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.atol.com.pl 27.08.05, 07:15
      Nie ma najgłupszych imion, są natomiast najgłupsze posty i twój za taki uznaję.
      Zgłosiłem go, zresztą, do usunięcia z forum. Imiona, co najwyżej, mogą nam się
      nie podobać, ale to zupełnie inna rzecz i każdego osobista sprawa.
    • Gość: anita Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 27.08.05, 08:13
      ja uważam,że najgłupsze imię dla dziewczyny to Aldona z pękniętego kondona
      • Gość: m!!!! Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 13:58
        mi tam sie to imie podoba:P
    • Gość: Anonim Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:20
      A ja za najgłupsze imie dla dziewczyny uważam Sebastiana nie nie pomyliłem sie
      imie Sebastiana
    • Gość: CInek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:38
      NAjgłupsze imie dziewczyny to Adrianna :P:P
      • Gość: Kto jest kto ? Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.netway.elk.pl 27.08.05, 08:41
        A Sasza to męskie czy damskie imię??
    • Gość: hmm... Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:59
      a czy ktoś słyszał kiedyś imię MARCJANNA??!! babka wyglada jak chlop, a mam tak
      donosny glos ze masakra. smieje sie czasem i mowie o niej marsjanka. :P ogolnie
      bardzo falszywa osoba :/
    • Gość: Agniecha Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:00
      Paula
    • Gość: Sako Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 27.08.05, 09:11
      Skoro bawimy sie imionami to: Jakie jest najlepsze imie dla narkomanki ?
      Marysia. jakie jest najlepsze imie dla ćpuna ? Jarek ;). A gdzie ćpuny chodzą
      sie rozerwać ? Do Amfiteatru ;). Pozdro.
    • Gość: Gość aRe: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:14
      Nie podoba mi sie Emma
    • Gość: ziomeczQa Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny...HYBRYGILDA!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:20
    • Gość: kemot Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:25
      Marcjanna
      • Gość: 0sp Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:27
        Matylda bo kojazy mi sie z klawiszem na klawiaturze.
        • Gość: marta Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl 27.08.05, 14:00
          ehehehehehhehe a to dobre, mnie np imie teresa sie kojarzy z bigosem :D a imie
          mariusz z ryzem heh ehehe ale nei wime czemu :D
    • Gość: ~magda~ Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.p-s-inter.net 27.08.05, 09:33
      Co sądzicie o imieniu Magda?
    • Gość: dominika Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:37
      to Magda bo prawie wszystkie ktore nosza to imie chca mojego chlopaka-zdziry
      jedne
    • Gość: FORTUNATKA Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.05, 09:39
      ...tak dostała na imię córka znajomych... bez komentarza ;)
    • Gość: Miśka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.knf.pl 27.08.05, 09:40
      Najgłupsze imię to np. Malina- tak nazywa się moja kuzynka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka