odrej.hepbern 29.11.08, 23:45 ja was bardzo przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :)) www.youtube.com/watch?v=xpcUxwpOQ_A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: o, da do rad ości 30.11.08, 21:57 kurcze Linuksa mam i Tuba mi nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: o, da do rad ości 30.11.08, 22:00 immanuela napisała: > kurcze Linuksa mam i Tuba mi nie działa! A którego masz dziewczynko? Może wspólnymy siłamy dojdziem do rozwiązania? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: o, da do rad ości 30.11.08, 22:04 Gentoo, ale chiba się przełączę na Łindołsa, bo tam mam zdjęcia okaryny. W każdym razie dzięki Zbyfie za propozycję pomocową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: o, da do rad ości 01.12.08, 08:15 immanuela napisała: > Gentoo (...) Ja posiadłem Zuzkę i tuba mię działa. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: o, da do rad ości 30.11.08, 23:40 odrej.hepbern napisała: > ja was bardzo przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :)) > www.youtube.com/watch?v=xpcUxwpOQ_A&feature=related i dobrze Odri bo radości nie należy powstrzymywać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly By radosci bylo wiecej 01.12.08, 11:46 Znane firmy Wszyscy znają już firmy "Keep Away From Fire" oraz "Warranty Void if Removed". Dzisiaj czas na: [Spódnica firmy] Professional Dry Clean Only Rozm.M z USA teleskop firmy OWNER MANUAL -------------------- orly-sokoly.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś