ralston 10.11.03, 09:42 No to ilu jest tak naprawdę ralstonów? Kto wie? Może trzebaby pomóc kolegom, bo się widać strasznie męczą: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=8986750&a=8986750 :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Obstawiamy? 10.11.03, 09:49 To nie jest wątek do uśmiewania się, tylko do obstawiania. ;))) No to ilu ich może być? Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Obstawiamy? 10.11.03, 09:50 chwileczke jeszcze nie przestałęm się śmiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Obstawiamy? 10.11.03, 10:01 Pójdę chyba wobec tego poszukać tej sieci, co to ją administruję. Ktoś wie jak to wygląda? Taka sieć? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Obstawiamy? 10.11.03, 10:41 Chciałam się dopisać pod tym wątkiem z jakimś uszczypliwym komentarzem ale zrezygnowałam. Do czego to dochodzi, komuś przeszkadza, że ktoś sie wpisuje. Zawiść szewca, że ksiądz został biskupem :))))Albo pies na kopie siana. Bez sensu. A ta sieć to pewnie siatka szpiegowska. Ralston to polski odpowiednik agenta Smitha. Zmultiplikowany wirus. Dobrze, że go poznałam w ludzkiej postaci. Bo bym żałowała....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Obstawiamy? 10.11.03, 10:47 habitus napisała: > Chciałam się dopisać pod tym wątkiem z jakimś uszczypliwym komentarzem ale > zrezygnowałam. Do czego to dochodzi, komuś przeszkadza, że ktoś sie wpisuje. > Zawiść szewca, że ksiądz został biskupem :))))Albo pies na kopie siana. Bez > sensu. A ta sieć to pewnie siatka szpiegowska. Ralston to polski odpowiednik > agenta Smitha. Zmultiplikowany wirus. Dobrze, że go poznałam w ludzkiej > postaci. Bo bym żałowała....:)))))) Eeee tam, zaraz 'przeszkadza'. Mają chłopaki zagwozdkę jak to być może, że się komuś chce głupoty pisać. :))) Ja się zacząłem zastanawiać ilu było Kraszewskich, bo to niemożliwe, żeby jeden człowiek, tyle powieści napisał. Ten to się biedak musiał wynudzić... A jaką rozległą siecią musiał administrować :))) Habi - a jak go spotkałaś, tego wirusa znaczy, to szczepiona aby byłaś? Żadna infekcja się nie wdała? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Obstawiamy? 10.11.03, 11:10 ralston napisał: > Habi - a jak go spotkałaś, tego wirusa znaczy, to szczepiona aby byłaś? Żadna > infekcja się nie wdała? ;))) Nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów... Ale licho wie. Szczepiłam tylko WZW typu B przed remontem szpitala. A jakie są objawy, tylko multiplikacja? To by nie było takie złe. Zrobiłabym sobie dłuuuuugi urlop, a reszta mnie by zapimpalała w domu i w pracy. :-) To kiedy mnie zarazisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Obstawiamy? 10.11.03, 11:20 habitus napisała: > Nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów... Ale licho wie. Szczepiłam tylko > > WZW typu B przed remontem szpitala. A jakie są objawy, tylko multiplikacja? To > by nie było takie złe. Zrobiłabym sobie dłuuuuugi urlop, a reszta mnie by > zapimpalała w domu i w pracy. :-) To kiedy mnie zarazisz? > Jak tylko przekonam swoje multiplikacje, żeby się wzięły za robotę i zapimpalały za mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Obstawiamy? 10.11.03, 15:30 Dobre, dobre... :-) Chciałabym dodać zaintrygowanym panom asumpt do rozważań - ze sprawdzonych źródeł wiem, że siatka ralstonów sięga Stanów - jedna z Forumowiczek osobiście zasięgała porad medycznych niejakiego DOKTORA Ralstona (a wiadomo, że ONI zajmują tylko najwyższe stanowiska...). Uściski :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Obstawiamy? 10.11.03, 17:46 saunne napisała: > Dobre, dobre... :-) > Chciałabym dodać zaintrygowanym panom asumpt do rozważań - ze sprawdzonych > źródeł wiem, że siatka ralstonów sięga Stanów - jedna z Forumowiczek osobiście > zasięgała porad medycznych niejakiego DOKTORA Ralstona (a wiadomo, że ONI > zajmują tylko najwyższe stanowiska...). > > Uściski :) Jesteśmy WSZĘDZIE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Ralstony... 10.11.03, 23:09 "Ralstonów ci u nas dostatek, ale i te przyjmujemy na wróżbę zwycięstwa..." Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Ralstony... 14.11.03, 07:25 Potwierdzam istnienie doktora Ralstona. Nie da sie go nie zauwazyc. Jest bardzo przystojny, typ poludniowca. Do tego znakomity fachowiec. Za to urolog, doktor Long niedlugo odchodzi. Otwiera swoja prywatna klinike. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ralstony... 14.11.03, 07:31 > Za to urolog, doktor Long niedlugo odchodzi. Otwiera swoja prywatna klinike. Tak aszkoda, bedzie mi go brakowac... ale czy aby dr Short nie szykuje sie juz na oproznione stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Ralstony... 14.11.03, 07:39 Byl tez kiedys ginekolog, Dr. Ball, ale ten to chyba minal sie z powolaniem...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralstony... 14.11.03, 09:52 oka4 napisała: > Byl tez kiedys ginekolog, Dr. Ball, ale ten to chyba minal sie z > powolaniem...:)))) Oooo - zdecydowanie skucha! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella naliczylam trzech 15.11.03, 17:09 1. ralston_tester_czekoladek 2. ralston_amator_internetu_w_domu 3. ralston_producent_nalewki_z_pigwy Na pewno jest ich wiecej, ale jako ze jestem glupia i ciemna (to cytat z forum o mnie) to tylko do trzech umiem zliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Naprawde jaki jestes... ;)))) 15.11.03, 17:35 anahella napisała: > 1. ralston_tester_czekoladek > 2. ralston_amator_internetu_w_domu > 3. ralston_producent_nalewki_z_pigwy > > Na pewno jest ich wiecej, ale jako ze jestem glupia i ciemna (to cytat z forum o mnie) to tylko do trzech umiem zliczyc Na pewno :))) 4. ralston_sierściuch 5. ralston_pegaz ... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Naprawde jaki jestes... ;)))) 15.11.03, 17:45 > > 1. ralston_tester_czekoladek > > 2. ralston_amator_internetu_w_domu > > 3. ralston_producent_nalewki_z_pigwy > 4. ralston_sierściuch > 5. ralston_pegaz > ... 6. ralston_kibic Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Naprawde jaki jestes... ;)))) 15.11.03, 18:24 7. Ralston-explorator 8. Ralston-ojciec dzieciom 9. Ralston-mąż swojej Żony (posiadaczki rzadkich albumów płytowych) 10. Ralston-fotograf amator Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Naprawde jaki jestes... ;)))) 15.11.03, 18:48 Zaczynam drugą dziesiątkę. 11. Ralston - Poranny Zagajacz 12. Ralston - ojciec dzieciom (nie pamiętam, czy już było) 13. Ralston - Lew 14. Ralston - Pracownik Poważnej Instytucji na Woli 15. Ralston - zbójnik z siekierką 16. Ralston w ciąży (???) Odpowiedz Link Zgłoś
ralstom prosze nie kasowac tego wpisu ... 15.11.03, 21:12 ... tylko z powodu zbieznosci nick'ow Odpowiedz Link Zgłoś
ralstom to zwyczajne lajdactwo ... 15.11.03, 21:19 ... ale ten sie smieje, kogo nie wyleja z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: punkt mniej ważny ;))) 15.11.03, 21:58 Zapomnieliśmy o Ralstonie - Szeryfie i Ralstonie - Ojcu Założycielu... Rals, masz więcej imion niż Stalin :) Nic dziwnego, że masz również tylu zastępców... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: punkt mniej ważny ;))) 15.11.03, 22:08 all2 napisała: > Zapomnieliśmy o Ralstonie - Szeryfie i Ralstonie - Ojcu Założycielu... > > Rals, masz więcej imion niż Stalin :) > Nic dziwnego, że masz również tylu zastępców... ;) To Ralston i Słońce Narodu jest? I Pokój miłuje? 19. Ralston - Geniusz Karpat (jak się obrzydliwie podliżę, to może też zostanę zastępcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: punkt mniej ważny ;))) 15.11.03, 22:37 Geniusz Karpat? Chyba Bieszczad(ów)... Odpowiedz Link Zgłoś
ralstom Re: punkt mniej ważny ;))) 15.11.03, 22:40 habitus napisała: > Geniusz Karpat? Chyba Bieszczad(ów)... a mnie znowu wykasuja Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: punkt mniej ważny ;))) 15.11.03, 23:00 habitus napisała: > Geniusz Karpat? Chyba Bieszczad(ów)... W sumie to Bieszczady są częścią Karpat ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: punkt mniej ważny ;))) 15.11.03, 23:13 Ralston geniuszem częściowym??? Nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 16.11.03, 23:40 To moze teraz do Ralsa trzeba sie zwracac per "wy"?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 16.11.03, 23:42 Jeszcze trochę a wykasuję cały wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 00:07 ralston napisał: > Jeszcze trochę a wykasuję cały wątek... O, i jeszcze Ralston Groźny. (Kto pierwszy rzuci: "Ralston Wspaniały"?) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 01:25 freewolf napisał: > O, i jeszcze Ralston Groźny. > (Kto pierwszy rzuci: "Ralston Wspaniały"?) :)) a jak nie wykasuje to bedzie kolejny - Ralston Milosierny;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 01:28 Może by tak parę określeń z jakiej litanii zapożyczyć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 01:31 all2 napisała: > Może by tak parę określeń z jakiej litanii zapożyczyć? ;) Tiaaaaa jest przepiekna litania Grochowiaka, zaczyna sie od: "Matko Boska od aniolow, Matko Boska od pajakow" Ale obawiam sie, ze gdybym ja sparafrazowala to mielibysmy kolejnego Ralstona - Ralstona_toczacego_piane_z_ust;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 08:54 Ralstonie od siekierki, Ralstonie od Pu-Erha... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ato sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 00:11 ralston napisał: > Jeszcze trochę a wykasuję cały wątek... Nic Ci to nie da - zdaje się, że prawie połowa piszących to Twoi zastępcy. Sami sobie poczytają i jeszcze opowiedzą innym. Prawdziwej wielkości nijak nie uda się ukryć :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 00:20 ralston napisał: >Jeszcze trochę a wykasuję cały wątek... all2 napisała: > Nic Ci to nie da - zdaje się, że prawie połowa piszących to Twoi zastępcy. > Sami sobie poczytają i jeszcze opowiedzą innym. > Prawdziwej wielkości nijak nie uda się ukryć :) Eeee tam połowa. Raptem 4 ( słownie: cztery ) osoby Nie wiem który teraz nr ale to się nadaje na 21 ;) 21. ralston_z przymrużeniem_oka Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 00:33 awee napisała: > 21. ralston_z przymrużeniem_oka 22. Ralston stolicznik (zdrabniać - stoliczek). Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 01:33 awee napisała: > Eeee tam połowa. Raptem 4 ( słownie: cztery ) osoby Awee, a wzięłaś pod uwagę, że mogą być jeszcze zastępcy ukryci? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 04:29 A niby jak on mialby mnie przymruzac??? > > 21. ralston_z przymrużeniem_oka > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
awee 2 w 1 17.11.03, 08:47 ^oka4 napisała: ^A niby jak on mialby mnie przymruzac??? nie wiem - zbieżność słów przypadkowa ^all2 napisała: ^Awee, a wzięłaś pod uwagę, że mogą być jeszcze zastępcy ukryci? :))) Nie wzięłam. Ze mnie to musi być: asinus asinorum in saecula saeculorum Ale idąc tym tropem to mogą być jeszcze ex-zastępcy Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ....... 17.11.03, 08:57 awee napisała: > To już było. Awansowałam Zawsze mi się wydawało, że jak człowiek awansuje to mu się tytuł wydłuża zamiast skracać... Ale może ja się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: ....... 17.11.03, 09:03 all2 napisała: > Zawsze mi się wydawało, że jak człowiek awansuje to mu się tytuł wydłuża > zamiast skracać... Ale może ja się nie znam. All, przecież się wydłużył :) Noo, ale może ja się nie znam.......i wtedy wiadomo za co ten tytuł :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 2 w 1 17.11.03, 08:51 awee napisała: > Ale idąc tym tropem to mogą być jeszcze ex-zastępcy Bo i na pewno są. Ta sieć nigdy się nie kończy. To przecież było powiedziane już na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 17:27 eee, kolejny: Ralston etnograf i Lucjan Rydel... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 17:28 aand napisał: > eee, kolejny: Ralston etnograf i Lucjan Rydel... > A z tym Szpadlem to o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 17.11.03, 17:29 ralston napisał: > A z tym Szpadlem to o co biega? Było Wesele Ralstona? Było... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A to sie tych Ralstonow namnozylo!!!!!!!!!!! 18.11.03, 01:42 aand napisał: > Było Wesele Ralstona? Było... A kto to skomponowal? Bo ja tylko znam Wesele Figara. Odpowiedz Link Zgłoś
ralstom Re: Obstawiamy? 15.11.03, 21:23 ralston napisał: > No to ilu jest tak naprawdę ralstonów? Kto wie? Może trzebaby pomóc kolegom, > bo się widać strasznie męczą: > jednak pietnastu ! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Obstawiamy? 17.11.03, 14:20 oka4 napisała: > A jeszcze Ralston-poeta. I Ralston zdobywca (serc wszelakich). Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Obstawiamy? 17.11.03, 22:31 27. ralston_nocny marek 28. ralston_strażnik północy i to by bylo ...nie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Obstawiamy? 18.11.03, 08:30 Tak. Ralston-Człowiek-o-Wielu-Obliczach...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Obstawiamy? 18.11.03, 10:47 I Ralston Szczodry (tudzież Ralston Dawca (dzbaneczków)). Odpowiedz Link Zgłoś