Dodaj do ulubionych

Do Promyczka - Ratusz

10.02.07, 09:49
Hej,
Z ktoregos watku na ogolnym dowiedzialam sie ze tez masz slub cywilny w
ratuszu. Orientujesz sie moze czy jest mozliwosc zorganizowania toastu juz po
ceremonii w holu na dole? Tak sobie mysle, ze i tak place za wynajem sali,
wiec moglabym to wykorzstac dluzej niz jakies 20 minut:-) Nie martw sie jesli
nie wiesz - przyjezdzam do Wroclawia na poczatku marca wiec pojde i
porozmawiam z pani Wiesia z sekretariatu - juz sie boje:-)
POzdrawiam!
Obserwuj wątek
    • promyczek_k Re: Do Promyczka - Ratusz 10.02.07, 22:15
      Już gdzieś tam pisałam, że nie mam dokładnych informacji ;) Jeśli rozmawiałaś z
      tą samą panią, co ja kiedyś, to nie dziwię się, ze się boisz ;) Za miła to ona
      nie jest. A może miała zły dzień wtedy. Co do toastu, wtedy mówiła, że można.
      Choć nie jestem pewna, czy akurat w holu, czy raczej w sali, gdzie ślub się
      będzie odbywać. Jak będziesz miała dokładniejsze informacje, to może daj znać?
      Będę wdzięczna...
      Moge spytać, gdzie robisz wesele? Bo ja dość blisko Ratusza, w Mercure na
      Dominikańskim
      • kartynka Re: Do Promyczka - Ratusz 11.02.07, 10:35
        No prosze - ja tez w Mercure!!!!! Niesamowite! Jak bylam we Wroclawiu w
        styczniu, przeszlam sie do Hotelu, bo akurat organizowali impreze i stoliki i
        scena byly poukladane wiec wszystko sobie obejrzalam. Jesli chcesz zdjecia to
        daj znac- podesle na maila. Wszytsko wyglada super i naprawde to byl dobry
        wybor, chociaz slyszalam opinie,ze strasznie w hotelu oszczedzaja na wedlinach-
        tego po prostu trzeba bedzie dopilnowac jakos.
        Teraz przyjezdzam do Wroclawia 28 lutego i bede juz ustalac menu z szefem
        kuchni wiec jak cos bede wiedziec wiecej to dam znac:-)
        A co do pani Wiesi, to kiedys tak mi cisnienie przez telefon podniosla, ze
        myslalam ze zawalu dostane. Niestety nie ma mnie w Polsce i musialam niewinnego
        swiadka do niej wyslac:-)Dal chlopak rade:-) No ja sie do nie wybieram teraz -
        wplacic juz zaliczke i ustalic szczegoly: toast, confetti przed ratuszem po
        ceremonii itd. Niestety, pozniej przyjezdzam dopiero kolo 20 maja woec moze byc
        troche pozno!

Pozdrawiam i jesli masz jakies pytania to daj znac:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka