ralston 01.12.03, 15:47 Takiego tygodnia, w którym media nie doniosą o żadnej nowej aferze, wielkiej łapówce, ustawionym przetargu? Dokąd to wszystko zmierza? Kiedy przyjdzie ten moment, że ludzie wyjdą na ulice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freewolf Re: Czy ja się doczekam? 01.12.03, 18:26 ralston napisał: > Takiego tygodnia, w którym media nie doniosą o żadnej nowej aferze, wielkiej > łapówce, ustawionym przetargu? Doczekasz, doczekasz. To będzie zaraz po tym, jak ktoś wreszcie naciśnie ten wielki czerwony guzik. Wtedy nie będzie już mediów, więc nic nie doniosą. W zasadzie, wtedy już nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Czy ja się doczekam? 02.12.03, 19:39 Obejdzie sie bez guzika. Czas czerwonych bydlat przemija. "Znajdzie sie cela dla czerwonego frajera"-czytaj L. Millera. Pozdrawiam, Kotwicz. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Czy ja się doczekam? 02.12.03, 19:44 A potem lew spocznie obok jagnięcia i zapanuje powszechna szczęśliwość :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy ja się doczekam? 02.12.03, 22:09 Chciałbym, żeby to było takie proste, że tylko czerwony kradnie... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy ja się doczekam? 02.12.03, 22:17 ralston napisał: > Chciałbym, żeby to było takie proste, że tylko czerwony kradnie... No tak, zieloni też - kręgi w zbożu, znikające krowy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Czy ja się doczekam? 03.12.03, 23:00 Tak, to prawda ze nie tylko czerwoni kradna ale 99% ujawnianych afer lub przekretow to SLD. Z dzisiejszych wiadomosci wynika, ze chca oskubac rowniez IPN. Boze widzisz, a nie grzmisz. Pozdrawiam, Kotwicz. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy ja się doczekam? 03.12.03, 23:18 kotwicz69 napisał: > Tak, to prawda ze nie tylko czerwoni kradna ale 99% ujawnianych afer lub > przekretow to SLD. Ależ to łatwo wyjaśnić. Prawica po prostu za swojej kadencji nakradła tyle, że obecnie chwilowo już nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Czy ja się doczekam? 05.12.03, 05:13 Wedlug tego rozumowania, to czerwoni tez nie musza. Kradli od 1944, ale dla tych bydlat nigdy za wiele. Kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czy ja się doczekam? 04.12.03, 02:01 ralston napisał: > Takiego tygodnia, w którym media nie doniosą o żadnej nowej aferze, wielkiej > łapówce, ustawionym przetargu? Dokąd to wszystko zmierza? > Kiedy przyjdzie ten moment, że ludzie wyjdą na ulice? Moze jest tak, ze dopiero teraz zaczelo sie o tym glosno i publicznie mowic. Mam nadzieje, ze to jest pierwszy krok w kierunku naprawy sytuacji. Ludzie kradna nie dlatego, ze sa czerwoni / sieloni czy brunatni, tylko dlatego, ze panuje spoleczne przyzwolenie i akceptacja takiego procederu. Odpowiedz Link Zgłoś