Dodaj do ulubionych

PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show

28.04.09, 19:15
rewelacja !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Patriota Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: 82.139.27.* 28.04.09, 19:21
      NORMALNIE SZOK!!!! JESZCZE NIE MA KOMENTARZY KURSKIEGO, BIELANA, KAMIŃSKIEGO i ZIOBRY.
      Szymon, jesteś lepszy niż spin doktorzy wszystkich partii razem wzięci!!!!!! Szymon na PREZYDENTA RP!!!!!!!!
    • milo_1 Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show 28.04.09, 19:42
      ...hehehe...super...:)))
    • nie-naiwniak Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show 28.04.09, 20:13
      rewelacyjna parodia spotu PiS-uarów.
      Gratuluję wyczucia i kultury, Panie Majewski !
      proszę o więcej, przed wyborami, będą jeszcze okazje.
    • Gość: Gość Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:23
      Szymon, no po prostu REWELAAAACJA :) normalnie ze śmiechu się prawie skręciłem :) - genialne !!!
    • Gość: DST Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: 80.54.94.* 28.04.09, 22:49
      nuuuda, polityczny program :|
    • Gość: Gość Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 00:19
      Dla mnie bomba!!!
    • Gość: Philozz Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 00:40
      świetne :), Szymon tak trzymaj hehe :)
    • amg53 Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show 29.04.09, 06:45
      genialne!
      poziom i jakość oraz realizacja wali na kolana pisowskie filmiki !
    • Gość: kljlkjhjkhkjhkjh Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 06:48
      stronniczosc tvn'u za PO! żenada!!
    • Gość: Gość Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 07:23
      żadna stronniczość - TVN pokazał jak zręcznie można manipulować faktami, w odróżnieniu od spotu PiS wszystkie informacje podane w spocie Szymona były prawdziwe.
    • Gość: ja Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.pgi.waw.pl 29.04.09, 09:10
      Świetne. PiS pobity własną bronią.
    • Gość: Daras Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: 91.200.32.* 29.04.09, 09:49
      I tak PIS kolejny raz strzelił sobie w stopę.. kto mieczem wojuje.. :D
    • info0 Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show 29.04.09, 10:15
      Kto mieczem wojuje ten od Szymona zginie :D.
    • Gość: gość:baśka Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.ramtel.pl 29.04.09, 10:52
      Rewelacja. Poprawił mi się humor na cały dzień.
    • Gość: gosc mery z gory Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.09, 11:58
      szymon jestes alfa i omega brawo
    • Gość: broda Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 12:53
      Oczywiście czapki z głów przed Szymonem, ale przede wszystkim dlatego, iż pokazał infantylność tematyki sporu politycznego i jego przedstawienia wyborcom. Brawo!
    • Gość: mirek Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.zetosa.krakow.pl 29.04.09, 14:19
      super!!!
    • Gość: andrzej Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.ramtel.pl 29.04.09, 14:47
      Szymuś, prosimy o więcej!
    • Gość: kuba Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: 62.189.175.* 29.04.09, 14:56
      Ech, mało takich perełek we współczesnym świecie... :-)
    • Gość: Pisoff Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:45
      Rewelka, niech jeszcze dorzucą ziewającego Prezia w sejmie...he he...Pi"z"dowskie buraki
    • mieszko27 Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show 29.04.09, 16:55
      Pulicera dla Szymona
    • Gość: nie wierze polityk Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.09, 16:59
      Nigdy nie przepadałem za programami Szymona ale ten filmik mnie po prostu rozwalił! :) Rewelacja i szacunek po trzykroć!!
    • Gość: Kostek Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 17:00
      Zabawne jest to, że odpowiedzią na antyplatformiany spot przygotowany przez PiS jest antypisowski spot przygotowany nie przez Platformę, ale przez Szymona Majewskiego - związanego z ponoć niezależną telewizją komika etatowego.

To naprawdę znamienne, że nikogo to ani nie dziwi, ani nie oburza. I nie dyiwi to, ye promuje to GW.
    • Gość: Gość Re: PiS - Wóda Czyni Cuda - Szymon Majewski Show IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 17:49
      panowie, perzypisywanie spotu panu Majewskiemu to czysty ŻAL, przeciez nie on to wymyslal a osoby odpowiedzialne za "wizerunek" programu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka