Gość: se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 12:25 myjta sie ludziska bo capi od was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: durobek Nie myłeś się - nie jedź IP: 217.17.35.* 02.09.09, 12:26 koncepcja jest spoko, ale jak to sprawdzą? przed wejściem kontrola zapachowa? chyba się ten przepis nie uchowa. ale dobre by było, ze kto się nie mył ma bliskie spotkanie z ruskimi turystami tinyurl.com/mtersj :) i od razu by się myli, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.adm.put.poznan.pl 02.09.09, 12:30 jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lnd Re: Nie myłeś się - nie jedź 02.09.09, 14:47 a kiedy to będzie u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilq Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 14:49 Uwaga pasażerowie! Przed wejściem do autobusu: 1. Nalać wody do wanienki 2. Wyjąć wacka 3. Odciągnąć skórkę 4. Umyć wszystkie zakamarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa15 Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 02.09.09, 15:09 noi bardzo dobrze! czekam az u nas cos takiego wprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragno Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 15:34 U nas też by się przydało... Przecież, nie obrażając nikogo, jak taki starszy Pan/Pani czy inny wejdzie, który z wodą i mydłem w ciągłej wojnie, to pół autobusu cierpią kubki zapachowe, a drugie pół z powodu nadmiernego naporu tych pierwszych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maine Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 15:49 Świetny pomysł, czekam tylko aż przejdzie do Polski !! Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Nie myłeś się - nie jedź 02.09.09, 21:33 "Czy smród będzie zapach potu, drażniące perfumy czy na przykład przewożone zwierzęta - nie gra roli. " W jakim to narzeczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 21:45 a wiecie glaby ze czeste mycie jest szkodliwe!!!??? no nie wiecie bo skad???!!! po pierwsze organizm sam wydziela to co jest mu potrzebne do funkcjonowania, smieszne co??? ale tak jest i zamiast np naturalnego kremu na ciele to kupujecie jakies badziewie chemiczne i nakladacie na siebie cieszac sie tym, a ktos kto te spacyfiki produkuje sie smieje z was, nie chodzi mi o to zeby sie nie myc ale te wasze pomysly ze czuc kogos w tramwaju mnie po prostu smiesza!!! co mam sie myc trzy razy dziennie??? cztery??? przeciez po pol godziny jak jest cieplo jest czlowiek z powrotem spocony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragno Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 21:53 Nie chodzi o ludzi, którzy się pocą... Tylko tacy, którzy śmierdzą jak menele na dworcu... Ale skoro Ty lubisz takie zapachy, to proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.security.pl 02.09.09, 23:59 @gosc: nie prawda! Wystarczy kupić sobie mydełko siarkowe - jak dla mnie rewelka! W upalne i duszne lato, takie jak w tym roku było, nie śmierdzi się po całym dniu ganiania po mieście! Wieczorkiem znowu prysznic i spokój. Na rajdzie w górach okazało się, że nie śmierdzi się nawet po dobie, od porządnego umycia tym mydłem.. a to już coś. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 03.09.09, 02:03 To dyskryminacja mężczyzn użyto nie "myłeś się" a dlaczego nie "myłaś się" Polki potrafią capić tak samo jak faceci a nawet gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 02:15 "ale to nie jedyny kuriozalny przepis w USA."co w tym absurdalnego ? Chyba autor dawno komunikacją miejską nie jeździł... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOra Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 08:57 A kiedy będzie to w Polsce? Ja od kilku lat w lato nie korzystam z mpk. Ludzie nie wiedzą co to jest i do czego służy 'antyperspirant'. Starsi ludzie chyba dalej kąpią się jak za komuny czyli co sobotę. Już nie mówiąc o menelach wiecznie zaszczanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 47 Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:27 kielce rules! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 11:17 gdyby wprowadzono taki przepis w kraju bananowym nad wisla autobusy/tramwaje czy metro byloby puste....smrod nie mytych cial przerzajacy bez wzgledu na wiek, urode czy ubranie... ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek z Honolulu Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.eng.fsu.edu 03.09.09, 15:20 Z ostatniej chwili: oprocz ostrzezen po angielsku, autobusy w Honolulu maja rowniez je w jezyku polskim. Polonia w Honolulu ostro protestuje. Dyskryminacja! Jestesmy zmuszani od zwiekszonej konsumpcji wody!!! Mamy prawo do wlasnego, naturalnego zapachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.serwisu Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 18:25 a ja bym bardzo chciał wiedzieć, pod jaki to podpada paragraf? bo wydaje mi się, że pod żaden, a w takim razie - co nie jest zabronione... smród realnej szkody nie wyrządza, to subiektywne wrażenia... u mnie na przykład zajebisty dyskomfort budzą piszczące blondyny - to co, zakażemy im piszczenia i blond włosów, bo JA tak chcę? :) będę śmierdział, jak mi się podoba, i dopóki mam bilet, wali mnie opinia innych w tym względzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.serwisu Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 18:27 już dużo bardziej logiczne byłoby wprowadzenie zakazu jazdy dla osób, które wykazują widoczne oznaki choroby - kaszlą, smarkają, kichają i tak dalej... to jest zagrożenie dla pasażerów... a zapach? idź sobie spacerkiem, jak ci się nie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Nie myłeś się - nie jedź 08.09.09, 13:53 Powstaje nowy zawod: wachacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracujacy w Polsce Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: *.eng.fsu.edu 08.09.09, 18:29 Jak z powyzszych komentarzy wynika, Polacy nie beda sie myli. Koniec dyskusji. Dezodoranty tez nie dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie myłeś się - nie jedź IP: 81.210.111.* 11.09.09, 09:30 Można się pośmiać i pożartować,ale niedomytą osobę wyczuje się nawet w grupie osób idących po ulicy, a już nie daj Boże spotkać bezdomnego ,który nie mył się tydzień czy dwa,horror! Odpowiedz Link Zgłoś