mikel10
15.09.09, 22:18
Intensywny Program Zmiany Osobistej
...czyli jak osiągnąć w życiu szczęście, poprawić relacje z samym sobą i z innymi i zacząć odnosić sukcesy?
Pomyśl o sobie i swoim życiu...
Jeśli uznasz, że chcesz postawić na swój rozwój osobisty, by osiągnąć w życiu szczęście, poprawić relacje z samym sobą, z innymi, zacząć budować satysfakcjonujące związki, nauczyć się właściwie zarządzać swoim czasem i zacząć odnosić sukcesy, to Internetowy Intensywny Program Zmiany Osobistej jest właśnie dla Ciebie.
IPZO ukierunkuje i przyspieszy Twój rozwój osobisty.
Zatem zacznij budować swoją przyszłość juz teraz.
Sprawdź czy Program jest dla Ciebie!
Zaznacz odpowiedzi, które najlepiej do Ciebie pasują:
- Odczuwam, że życie przepływa mi przez palce i chce to jak najszybciej zmienić,
- Już kilka razy podchodziłam do zmiany osobistej i coś zawsze nie wychodziło,
- Jestem osobą mającą trudności z nawiązywaniem satysfakcjonujących kontaktów międzyludzkich,
- Mam problem z utrzymywaniem pozytywnych relacji z innymi ludźmi, a szczególnie tymi, na których zależy mi najbardziej,
- Odczuwam, że jestem przez kogoś wykorzystywana(y) lub manipulowana(y), i nie wiem jak sobie z tym radzić,
- Moje związki partnerskie nigdy nie były w tak udane, jak powinny,
- Mam kontakt z osobami, które potrafią mnie błyskawicznie zdominować, zdeprecjonować i sprawić, że odczuwam dyskomfort psychiczny,
- Czasami mam wrażenie, że przyciągam do siebie niewłaściwych ludzi, i nie wiem czemu tak się dzieje,
- Chcę, nauczyć się czerpać z życia satysfakcję, i uwolnić od ograniczeń które narzuca mi życie,
- Chcę, zrozumieć przyczyny moich dotychczasowych niepowodzeń, i nauczyć się postępować inaczej,
- Nie potrafię tak często, jak chcę, komuś odmówić i powiedzieć "nie".
Jeśli zaznaczone przez Ciebie zostało 5 lub więcej odpowiedzi, to Internetowy Intensywny Program Zmiany Osobistej jest dla Ciebie.
Jak to będzie wyglądać w praktyce?
Program trwa 12 tygodni, podczas których będziesz otrzymywać dostęp do specjalnych materiałów szkoleniowych.
Twoje korzyści z uczestnictwa w Programie:
- wzmocnisz pewność siebie i odkryjesz Twoją prawdziwą wartość,
- nauczysz się innego sposobu myślenia o sobie i innych,
- nauczysz się patrzeć na ludzi w zupełnie inny sposób,
- dzięki temu uzyskasz przewagę nad otoczeniem,
- poznasz, na co Cię naprawdę stać,
- zrozumiesz, jakimi technikami i taktykami posługują się Ci,
- którzy chcą uzyskać nad Tobą przewagę,
- zrozumiesz, co robisz nie tak, i dlaczego inni świadomie to wykorzystują do swoich celów,
- nauczysz się strategii i taktyk, które po wprowadzeniu w życie pozwolą Ci skończyć z autosabotażem i otworzyć się na nową jakość życia!
Po więcej informacji kliknij TUTAJ.