15.09.09, 22:18
Intensywny Program Zmiany Osobistej

...czyli jak osiągnąć w życiu szczęście, poprawić relacje z samym sobą i z innymi i zacząć odnosić sukcesy?
Pomyśl o sobie i swoim życiu...
Jeśli uznasz, że chcesz postawić na swój rozwój osobisty, by osiągnąć w życiu szczęście, poprawić relacje z samym sobą, z innymi, zacząć budować satysfakcjonujące związki, nauczyć się właściwie zarządzać swoim czasem i zacząć odnosić sukcesy, to Internetowy Intensywny Program Zmiany Osobistej jest właśnie dla Ciebie.

IPZO ukierunkuje i przyspieszy Twój rozwój osobisty.
Zatem zacznij budować swoją przyszłość juz teraz.
Sprawdź czy Program jest dla Ciebie!

Zaznacz odpowiedzi, które najlepiej do Ciebie pasują:

- Odczuwam, że życie przepływa mi przez palce i chce to jak najszybciej zmienić,
- Już kilka razy podchodziłam do zmiany osobistej i coś zawsze nie wychodziło,
- Jestem osobą mającą trudności z nawiązywaniem satysfakcjonujących kontaktów międzyludzkich,
- Mam problem z utrzymywaniem pozytywnych relacji z innymi ludźmi, a szczególnie tymi, na których zależy mi najbardziej,
- Odczuwam, że jestem przez kogoś wykorzystywana(y) lub manipulowana(y), i nie wiem jak sobie z tym radzić,
- Moje związki partnerskie nigdy nie były w tak udane, jak powinny,
- Mam kontakt z osobami, które potrafią mnie błyskawicznie zdominować, zdeprecjonować i sprawić, że odczuwam dyskomfort psychiczny,
- Czasami mam wrażenie, że przyciągam do siebie niewłaściwych ludzi, i nie wiem czemu tak się dzieje,
- Chcę, nauczyć się czerpać z życia satysfakcję, i uwolnić od ograniczeń które narzuca mi życie,
- Chcę, zrozumieć przyczyny moich dotychczasowych niepowodzeń, i nauczyć się postępować inaczej,
- Nie potrafię tak często, jak chcę, komuś odmówić i powiedzieć "nie".

Jeśli zaznaczone przez Ciebie zostało 5 lub więcej odpowiedzi, to Internetowy Intensywny Program Zmiany Osobistej jest dla Ciebie.
Jak to będzie wyglądać w praktyce?

Program trwa 12 tygodni, podczas których będziesz otrzymywać dostęp do specjalnych materiałów szkoleniowych.

Twoje korzyści z uczestnictwa w Programie:

- wzmocnisz pewność siebie i odkryjesz Twoją prawdziwą wartość,
- nauczysz się innego sposobu myślenia o sobie i innych,
- nauczysz się patrzeć na ludzi w zupełnie inny sposób,
- dzięki temu uzyskasz przewagę nad otoczeniem,
- poznasz, na co Cię naprawdę stać,
- zrozumiesz, jakimi technikami i taktykami posługują się Ci,
- którzy chcą uzyskać nad Tobą przewagę,
- zrozumiesz, co robisz nie tak, i dlaczego inni świadomie to wykorzystują do swoich celów,
- nauczysz się strategii i taktyk, które po wprowadzeniu w życie pozwolą Ci skończyć z autosabotażem i otworzyć się na nową jakość życia!
Po więcej informacji kliknij TUTAJ.
Obserwuj wątek
    • komandos_seal Re: IPZO 15.09.09, 22:29
      szukasz penetracji analnej?
      • mikel10 Re: IPZO 16.09.09, 22:33
        Sądząc po Twoim pytaniu, przydałby Ci się ten kurs ;)
        • komandos_seal Re: IPZO 16.09.09, 22:36
          mikel10 napisał:

> Sądząc po Twoim pytaniu, przydałby Ci się ten kurs ;)
          >

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          takim jak ty zapycham w pysk
          • mikel10 Re: IPZO 16.09.09, 22:43
            komandos_seal napisał:

> mikel10 napisał:
            >
            > > Sądząc po Twoim pytaniu, przydałby Ci się ten kurs ;)
            > >
            >
            > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            > takim jak ty zapycham w pysk

Po pierwsze to na takiego jak ja Cię nie stać.
            Po drugie - mówił Ci już ktoś dzisiaj że jesteś prostym onanistą,
            marzycielem?
            Nic osobistego, ale poczytałem Twoje posty i cóż... Nie łam się!
            Każda potwora znajdzie swojego amatora! Nawet Ciebie ktoś zechce. Nie
            mówię że to od razu będzie człowiek, ale cóż, od czegoś trzeba zacząć
            w Twoim przypadku.

Pozdrawiam.
    • komandos_seal Re: IPZO 16.09.09, 22:49
      mikel10 napisał:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      wiesz klOMPIE....ty juz tyle ogonow mialas ze sperma ci scieka z
      pyska, takze nic nie trace...
      i twoj post...definitywnie mowi ze jestes...potwora...
      dzieki temu programowi zmienilas siebie....bylas zdzira a jestes
      dziwka...
      tez pozdrawiam
      • mikel10 Re: IPZO 16.09.09, 22:57
        komandos_seal napisał:

> mikel10 napisał:
        >
        > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        > wiesz klOMPIE....ty juz tyle ogonow mialas ze sperma ci scieka z
        > pyska, takze nic nie trace...
        > i twoj post...definitywnie mowi ze jestes...potwora...
        > dzieki temu programowi zmienilas siebie....bylas zdzira a jestes
        > dziwka...
        > tez pozdrawiam

Hmm... Błyskotliwość ścieka wręcz z Twoich wypowiedzi.
        Jeśli już to byłem ZDZIREM, a nie ZDZIRĄ ;)

Po pierwsze jestem facetem. Po drugie, zastanawiam się skąd biorą się tacy desperaci jak Ty?

Czytałem przed chwilą wątki różnych ludzi i jedyne co się w nich wszystkich powtarza to Twoje komentarze na temat "niedopchnięcia".

Wiesz co to jest projekcja? To dostrzeganie w innych tego czego się nie lubi w sobie. W Twoim przypadku ewidentnie jest to brak partnera seksualnego.

Prawdopodobnie jesteś niesamowicie nieatrakcyjny, mieszkasz w jednym mieszkaniu z mamą i masz małego penisa, a forum używasz do rozładowania swojej frustracji życiem którego praktycznie nie masz, czyż nie tak jest?

Pamiętaj, nigdy nie jest za późno na to żeby coś zmienić. Możesz zacząć od napisania komuś dla odmiany czegoś miłego.

Pozdrawiam,
        • komandos_seal Re: IPZO 16.09.09, 23:02
          mikel10 napisał:
          . Błyskotliwość ścieka wręcz z Twoich wypowiedzi.
          > Jeśli już to byłem ZDZIREM, a nie ZDZIRĄ ;)
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

hahahhahha...czytam szybko ale uwaznie....jasne ze wiem zes
          facet...ale taki pi...waty wiec napisalem do ciebie jak do
          niej.....
          tez pozdrawiam i buziaczki....
          • mikel10 Re: IPZO 16.09.09, 23:08
            komandos_seal napisał:

> mikel10 napisał:
            > . Błyskotliwość ścieka wręcz z Twoich wypowiedzi.
            > > Jeśli już to byłem ZDZIREM, a nie ZDZIRĄ ;)
            > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            >
            > hahahhahha...czytam szybko ale uwaznie....jasne ze wiem zes
            > facet...ale taki pi...waty wiec napisalem do ciebie jak do
            > niej.....
            > tez pozdrawiam i buziaczki....

Normalnie to po takiej prezentacji poziomu z Twojej strony, dawno
            olałbym Ciebie i tę rozmowę.
            Jednak widzę że jesteś tylko malutkim i bardzo zakompleksionym
            człowieczkiem, więc pociągnę to dalej. A nuż wyjdzie Ci na dobre taka
            konfrontacja?

Napisz - dlaczego Ci tak źle? Dlaczego tak bardzo chcesz pokazać jaki
            jesteś twardy i jak bardzo poniewierasz kobietami... No powiedz...
            Mama Cię biła? A może żona Cię tłucze? No otwórz się...
            Dla odmiany porozmawiajmy o Tobie.

Jesteś ważny! Nawet bez poniżania kobiet!

Wierzę w Ciebie!
            • komandos_seal Re: IPZO 16.09.09, 23:13
              mikel10 napisał:
              Napisz - dlaczego Ci tak źle? Dlaczego tak bardzo chcesz pokazać
              jaki
              > jesteś twardy i jak bardzo poniewierasz kobietami... No
              powiedz...
              > Mama Cię biła?
              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

wlasnie skonczylem taki program niedojdo i stad tak mam

wzmocnilem pewność siebie i odkrylem twoją prawdziwą wartośc
              kmiecie w zad zapinany

nauczylem się innego sposobu myślenia o tobie i innych,

nauczylem się patrzeć na ludzi w zupełnie inny sposób,

dzięki temu uzyskalem przewagę nad otoczeniem,

poznalem na co Cię naprawdę stać durniu niedoyebany

zrozumialem jakimi technikami i taktykami posługują się Ci,
              którzy chcą uzyskać nade mna przewagę,

zrozumialem, co robisz nie tak poyebie, i dlaczego świadomie to
              wykorzystujesz do swoich celów,

nauczylem się strategii i taktyk poyebancu
              • mikel10 Re: IPZO 16.09.09, 23:20
                Słodko...
                Zasób słów masz widzę przeogromny - zad, bździągwa, poyeb. Imponujące.

A koło tego kursu to Ty złotko nawet nie leżałeś ;)
                • komandos_seal Re: IPZO 16.09.09, 23:22
                  mikel10 napisał:

> Słodko...
                  > Zasób słów masz widzę przeogromny - zad, bździągwa, poyeb.
                  Imponujące.
                  >
                  > A koło tego kursu to Ty złotko nawet nie leżałeś ;)
                  >

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                  yebia mnie takie kursy i ich agitatorzy
                  • mikel10 Re: IPZO 16.09.09, 23:27
                    komandos_seal napisał:

> mikel10 napisał:
                    >
                    > > Słodko...
                    > > Zasób słów masz widzę przeogromny - zad, bździągwa, poyeb.
                    > Imponujące.
                    > >
                    > > A koło tego kursu to Ty złotko nawet nie leżałeś ;)
                    > >
                    >
                    > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                    > yebia mnie takie kursy i ich agitatorzy

Niezdecydowane biedactwo... Najpierw piszesz że już jesteś po, teraz
                    piszesz że Cię yebie. Na bycie yebanym trzeba sobie skarbie
                    zasłużyć... Ale widzę że znasz słowa pochodzenia obcego - brawo!
                    • komandos_seal Re: IPZO 16.09.09, 23:30
                      raz jeszcze powtorze....wlasnie skonczylem taki program niedojdo i
                      stad tak mam

- wzmocnilem pewność siebie i odkrylem Twoją prawdziwą wartość,
                      - nauczylem się innego sposobu myślenia o sobie i innych,
                      - nauczylem się patrzeć na ludzi w zupełnie inny sposób,
                      - dzięki temu uzyskalem przewagę nad otoczeniem,
                      - poznalem na co Cię naprawdę stać durniu
                      - zrozumialem jakimi technikami i taktykami posługują się Ci,
                      - którzy chcą uzyskać nade mna przewagę,
                      - zrozumialem, co robisz nie tak poyebie, i dlaczego inni świadomie
                      to wykorzystują do swoich celów,
                      - nauczylem się strategii i taktyk....i dymac wirtualnie niedojdy
                      bo realnie dostaje pi...wstretu wydzac wytluki
                      • kotekali Re: IPZO 16.09.09, 23:53
                        Co jakis czas pojawia sie jakis cwaniaczek psycholog z jakims
                        programem ulepszania innych , nastepny sposob na wyludzenie
                        pieniedzy od naiwnych. Ciekawe czy daje jakies gwarancje, ze
                        rzeczywiscie tak sie stanie jak on mowi... ? Kiedys uczestniczylem w
                        takim kursie...zaklad pracy organizowal, szkoda czasu bo i tak
                        wszyscy pozniej sie zachowywali tak jakby tego kursu w ogole nie
                        bylo.No i pieniadze poszly w bloto , bo mozna bylo za nie kupic
                        cos ,co naprawde by sie przydalo :) Sa lepsze metody ...jak ktos nie
                        chce to zaden psycholog nie pomoze :) Pomagaja takim ,ktorzy sami
                        sobie potrafia pomoc , tylko czasem nie wiedza co z kasa i czasem
                        zrobic wiec dla zabawy zapisuja sie hahaha, A pseudonaukowcy maja
                        poczucie spelnienia misji hahah
                        I ta pewnosc , ze kogos na niego nie stac ...a kto cie potrzebuje??
                        Przyszedl i werbuje tutaj bo nikt sie nie zglasza :) normalnie hahaha
                        • mikel10 Re: IPZO 17.09.09, 02:25
                          Ciekawe jest to że reakcja jest właśnie taka na zaoferowanie czegoś fajnego i dla niejednego - przydatnego...
                          A jeśli chcesz wiedzieć to w tym kursie jest gwarancja zwrotu pieniędzy... ;)

A jak chodzi o ten Twój kurs z zakładu pracy, to sam kurs nie wystarczy, potrzebna jest jeszcze chęć żeby coś zmienić. Na ten organizowany przez zakład pracy kurs pewnie poszli wszyscy bo tak trzeba było. Jaka motywacja takie efekty...
                          • kotekali Re: IPZO 17.09.09, 22:38
                            kursik dla dla tych, ktorym zawsze za malo ;) Moze lepiej podzwonic
                            do kurii , oni tam kochaja pieniazki jak malo kto na tym swiecie...
                            Psychologia w sluzbie dymania innych...gratuluje :) ...moralnosci
                            przez male m.
                            p.s.rozumiem pomoc ludziom po przejsciach, ale pomoc chciwcom jest
                            dla mnie niepojeta...
                            • mikel10 Re: IPZO 20.09.09, 21:45
                              Nie bardzo zrozumiałem co masz na myśli. No może z wyjątkiem tej
                              kurii ;)
                              Zastanawia mnie jednak mentalność w Polsce. Wszystko powinno być za
                              darmo. Kursy, szkolenia, książki itp... Jeśli tylko ktoś napisze że
                              jest coś fajnego, ale kosztuje pieniądze - to jest oszustem,
                              ściemniaczem, albo księdzem...
                              • komandos_seal Re: IPZO 20.09.09, 21:58
                                mikel10 napisa?:

>zkolenia, ksi??ki itp... Je?li tylko kto? napisze ?e
                                > jest co? fajnego, ale kosztuje pieni?dze - to jest oszustem,
                                > ?ciemniaczem, albo ksi?dzem...
                                >
                                Xxxxxxxxxxxxxx
                                Sadze ze ludzie jak beda potrzebowac pomocy to ja znajda bez twojej pomocy smierdzielu. Madoff nie byl ksiedzem ale mowil jak ty kretynie. Takze z tegoz siola jestes debilu, pasozycie zyjacy kosztem innych
                                • mikel10 Re: IPZO 20.09.09, 23:33
                                  Oj, foczka, foczka... Juz ci pisalem ze za cienki jestes zeby cie
                                  gasic...
                                  Reprezentujesz zbyt niski poziom... Sorry.
                                  • komandos_seal Re: IPZO 20.09.09, 23:56
                                    Tyle ze ty za kase jestes w stanie swoja babke wydymac. Nie mowiac o sobie kto moze cie luftowac. Wierze ze tu znajdziesz paru naiwbych by klikneli na niebieskie linki do twojej dojarni pojebie
                              • kotekali Re: IPZO 21.09.09, 08:25
                                mikel10 napisał:

> Nie bardzo zrozumiałem co masz na myśli. No może z wyjątkiem tej
                                > kurii ;)
                                > Zastanawia mnie jednak mentalność w Polsce. Wszystko powinno być
                                za
                                > darmo. Kursy, szkolenia, książki itp... Jeśli tylko ktoś napisze
                                że
                                > jest coś fajnego, ale kosztuje pieniądze - to jest oszustem,
                                > ściemniaczem, albo księdzem...

Mysle, ze dobrze zrozumiales tylko nie bardzo wiedziales jak
                                odpowiedziec ,wiec zarzucasz mi brak komunikatywnosci :)
                                Nikt nie powiedzial , ze cos chce za darmo a na ksiazki jeszcze mnie
                                stac :), ale musialbym zobaczyc jak sobie radzisz w pewnych
                                krytycznych sytuacjach..jak sprawdza sie twoja psychologia...ty
                                sam...Zdaje mi sie , ze szybko musialbys zweryfikowac swoje
                                poglady...ale napewno dowiedzialbys sie czegos o sobie ;) W obliczu
                                zagrozenia zycia lub zdrowia... kolego...
                                Psycholodzy sa zawsze na drugiej albo trzeciej lini ;) ich teorie
                                testuja inni ;) Bylbys w stanie jeszcze zaprzyjaznic sie z
                                komandosem?
                                Ja widze, ze mimo wszystko idziesz na zderzenie i obrazasz sie...i
                                tu widac , ze psychologia to tylko zawod wyuczony a nie po
                                sercu ...ze sie tak wyraze ;) Juz sie czegos o sobie
                                nauczyles...jestes obrazalski ;) Ewntualnym kursantom chetnie
                                zademonstrujesz swoja wyzszosc...niestety chlopie...tylko salonowa ;)
                                • mikel10 Re: IPZO 24.09.09, 10:32
                                  kotekali napisał:

> mikel10 napisał:
                                  >
                                  > > Nie bardzo zrozumiałem co masz na myśli. No może z wyjątkiem tej
                                  > > kurii ;)
                                  > > Zastanawia mnie jednak mentalność w Polsce. Wszystko powinno być
                                  > za
                                  > > darmo. Kursy, szkolenia, książki itp... Jeśli tylko ktoś napisze
                                  > że
                                  > > jest coś fajnego, ale kosztuje pieniądze - to jest oszustem,
                                  > > ściemniaczem, albo księdzem...
                                  >
                                  > Mysle, ze dobrze zrozumiales tylko nie bardzo wiedziales jak
                                  > odpowiedziec ,wiec zarzucasz mi brak komunikatywnosci :)
                                  > Nikt nie powiedzial , ze cos chce za darmo a na ksiazki jeszcze
                                  mnie
                                  > stac :), ale musialbym zobaczyc jak sobie radzisz w pewnych
                                  > krytycznych sytuacjach..jak sprawdza sie twoja psychologia...ty
                                  > sam...Zdaje mi sie , ze szybko musialbys zweryfikowac swoje
                                  > poglady...ale napewno dowiedzialbys sie czegos o sobie ;) W obliczu
                                  > zagrozenia zycia lub zdrowia... kolego...
                                  > Psycholodzy sa zawsze na drugiej albo trzeciej lini ;) ich teorie
                                  > testuja inni ;) Bylbys w stanie jeszcze zaprzyjaznic sie z
                                  > komandosem?
                                  > Ja widze, ze mimo wszystko idziesz na zderzenie i obrazasz sie...i
                                  > tu widac , ze psychologia to tylko zawod wyuczony a nie po
                                  > sercu ...ze sie tak wyraze ;) Juz sie czegos o sobie
                                  > nauczyles...jestes obrazalski ;) Ewntualnym kursantom chetnie
                                  > zademonstrujesz swoja wyzszosc...niestety chlopie...tylko salonowa
                                  ;)

Po pierwsze nigdzie nie napisałem że jestem psychologiem. Po drugie
                                  to nie ja prowadzę te kursy i nie ja na nich zarabiam. Nie jestem
                                  uprzedzony do nikogo. Jak chodzi o przyjaźnienie się z komandosem, to
                                  samo pytanie jest niewłaściwe. Komandos to nie jest osoba
                                  rzeczywista. To maska jakiegoś mocno skrzywdzonego człowieka którą
                                  pokazuje tutaj aby w jakiś chory sposób poczuć się lepiej. Wniosek -
                                  z Komandosem nie można się zaprzyjaźnić bo nie istnieje...
                                  A jeśli Twoim pytaniem jest czy mogę się pogodzić z "wrogiem" to
                                  odpowiedź na nie jest - zrobiłem to już nie raz.

I jeszcze jedno... w ilu tego typu kursach uczestniczyłeś że uważasz
                                  że wiesz o nich wszystko?

Czy oprócz psychologii słyszałeś też o "Sekrecie"?

Pozdrawiam,
                                  • komandos_seal Re: IPZO 24.09.09, 13:03
                                    Hahhahahhaha. Nie jestes psychologiem to rzecz oczywista. Nie prowadzisz kursow. Tez nie bierzesz durniu kasy. Fantastycznie
                                    Ty zajmujesz sie nagonka. Wierze ze lekko osowiali nabiora sie I klikna na niebieski kolorek przy kazdym twoim wpisie, kretynie. A pajaczkami tezz handlujecie?
                                    Handel obnosny sprzedaje sie dobrze roznym ciemniakom. Dobry bajer I bubel poszedl. Dzialaj smierdzielu. Tu masz podatny grunt. Sa tu tacy ze zamiast wibratora doodbytniczo, pozwola ci na spenetrowanie ich odbytu twoim jezykiem
                                    • mikel10 Re: IPZO 24.09.09, 17:54
                                      komandos_seal napisał:

> Hahhahahhaha. Nie jestes psychologiem to rzecz oczywista. Nie
                                      prowadzisz kursow
                                      > . Tez nie bierzesz durniu kasy. Fantastycznie
                                      > Ty zajmujesz sie nagonka. Wierze ze lekko osowiali nabiora sie I
                                      klikna na nieb
                                      > ieski kolorek przy kazdym twoim wpisie, kretynie. A pajaczkami tezz
                                      handlujecie
                                      > ?
                                      > Handel obnosny sprzedaje sie dobrze roznym ciemniakom. Dobry bajer
                                      I bubel posz
                                      > edl. Dzialaj smierdzielu. Tu masz podatny grunt. Sa tu tacy ze
                                      zamiast wibrator
                                      > a doodbytniczo, pozwola ci na spenetrowanie ich odbytu twoim
                                      jezykiem

Jak już wcześniej napisałem - zbyt płytkie aby komentować.
                                  • kotekali Re: IPZO 24.09.09, 20:39
                                    Tu nie ma przyjazni...tylko rozrywka ;)
                                    Slowa rania glupoli...niesprawiedliwy czy sprawiedliwy osad...jakie
                                    to ma znaczenie? Wszyscy maja tu maski jak na balu maskowym , nie
                                    tylko Komandos. Pozdrowienia dla wszystkich ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka