light 13.01.04, 19:52 Jestem ciekawa, czy cos takiego w ogole działa? Czy komus udalo sie kiedys zrealizowac noworoczne postanowienia? Od czego to zalezy? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociuk Re: Noworoczne postanowienia 13.01.04, 20:26 Kociuk postanowil wiecej piescochac Kociunia... i smyrkac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimb Re: Noworoczne postanowienia IP: *.chiltern.pl 14.01.04, 09:49 Zazwyczaj niestety nie udaje mi sie dotrzymac noworocznych postanowien... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
monaelle Re: Noworoczne postanowienia 14.01.04, 18:47 Słodki Kociuk! Życzę wytrwałości w postanowieniu (i troszkę zazdroszczę Smyranej) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitersen Re: Noworoczne postanowienia IP: 80.51.240.* 14.01.04, 11:41 Myslę,że to zależy od energii,jaką nam daje przełom roku.Ja jej mam wtedy mnóstwo.Coś,jakby mi się odblokowuje i nagle oświecają mnie nowe pomysły,czuję że mógłbym przenosić góry,mimo pewnych niepowodzeń w roku minionym.Nazwijcie to jak chcecie:nadzieją,zbytnim optymizmem,naiwnością.Ja wiem jedno,że jest to uczucie jedno z niepowtarzalnych.(Spełniło mi się z ubiegłego roku chyba wszystko,a był to rok naprawde przełomowy.Ten będzie równie rewolucyjny i jeśli wszystko dobrze pójdzie...) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Noworoczne postanowienia 14.01.04, 12:11 A ja jestem skromny. Postanowiłem przeżyć rok 2004. Może sie uda:) MM Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Noworoczne postanowienia 14.01.04, 14:12 a skąd Ci to przyszło do głowy? nie lubię przemocy, wolę rozmawiać niż zabijać:) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Noworoczne postanowienia 15.01.04, 13:12 W sumie nie wiem skąd. Najpierw chciałam napisać czy jesteś S Husajn ale mi się w ostatniej chwili przypomniało, że go złapali :) Odpowiedz Link Zgłoś