powsa676 06.11.09, 16:33 Jakie macie drobne przyjemnosci, ktore umilaja wam dzien. np;kapiel w wannie, kawa, sluchanie muzyki. Co jeszcze sprawia wam taka przyjemnosc( oprocz seksu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: wasze ulubione przyjemnosci... 06.11.09, 16:36 powsa676 napisał: > Jakie macie drobne przyjemnosci, ktore umilaja wam dzien. > np;kapiel w wannie, kawa, sluchanie muzyki. > Co jeszcze sprawia wam taka przyjemnosc( oprocz seksu:) Słuchanie muzyki, czytanie, praca (też!), przebywanie z synem i bliskimi, latem - siedzenie na świeżym powietrzu i gapienie się w przestrzeń, taniec... Eksluzywnie zaś, bo poza okresem pracy ( w urlopie) - przemieszczanie się z miejsca na miejsce, choćby niezbyt odlegle:) Odpowiedz Link Zgłoś
de_witch Zegzu... 06.11.09, 17:06 Lubie znalezc niedrogie i dobre zapachy do kapieli, takie np. lesne. Moja praca to wielka radocha. Dzieci tez sa radoscia zwlaszcza jak przyjda i mowia ...teraz mama pomieszkam tu kilka.... tygodni:=) Lubie patrzec na zlota jesien za oknami, wstac rano i widzec zlote galezie drzew.:=)I wiele innych rzeczy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 06.11.09, 21:47 Dokuczanie internautom na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 06.11.09, 21:53 basen,siłownia,rower i w ogóle sport...zwłaszcza jak mam pms i podły nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
zorz_ponimirski Re: wasze ulubione przyjemnosci... 06.11.09, 22:33 dzyzas, silownia rower i w ogole sport przy pms, aaaaaa!!! lubie opady atmosferyczne, mgla deszcz snieg, kiedy mam nogasy na biurku i patrze na falowanie onych Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 16:25 Nie wiem czy wiesz, ale właśnie te sporty pomagają na pms. Odpowiedz Link Zgłoś
martinka80 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 06.11.09, 22:33 Dobra herbata i dobra książka, muzyka, szczególnie "moja" ulubiona, muzyka, rysowanie, przebywanie z rodziną, zabawy z synkiem, gapienie się w niebo, rozmowy z przyjaciółmi, jazda na łyżwach, podróże... Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 15:10 Taniec i gotowanie. A najlepiej - taniec podczas gotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kellss Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 16:00 kawa, książka, wyprawy samochodowe z mężem, wygłupy z córką, hot wingsy i cola. Odpowiedz Link Zgłoś
daruj_sobie Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 15:56 aktualnie depresyjnie jest więc nic. Ale na ogół to jak siedzę na parapecie, macham nogami, palę papierosa i czekam na helikopter. Wzorem Edwarda Stachury. Odpowiedz Link Zgłoś
gold_paula Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 16:23 Ja uwielbiam słuchac muzyki... normalnie jestem od tego uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.66 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 17:52 Moj pies wstaje wczesnie rano, wychodzi spod cieplego kocyka i przychodzi do mnie sie przywitac. Az wstawac sie chce i zaczynac nowy dzien, nawet wtedy gdy za oknem ciemno i mokro :) Odpowiedz Link Zgłoś
iszaki Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 17:46 Głaskanie kota, kubek dobrej herbaty, albo gorącej czekolady, masaż stóp albo przedramion. Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Chmurki 07.11.09, 18:02 Patrzenie na chmurki. Jak sie kłębią, jak tańczą, jak się zmienia ich kształt. I wtedy rozumiem teorię chaosu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: Whiskey, koniak, cygara. 07.11.09, 19:39 uzależniony, ale fajnie dość Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 20:31 Jak coś naprawię, albo zrobię w domu, lub koło domu to mam z tego chyba największą frajdę. W ogóle, to zwykle często coś robię :-). Takie chwile, kiedy ta przyjemnośc ma bierny charakter sa rzadkie. :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
looola Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 21:44 Mocne kakao i dobra książka:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzior1 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 07.11.09, 23:02 Wstajac rano do pracy, jem owsianke i czytam sobie cokolwiek przez te 10 min- uuuuuu jak fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 00:48 z takich typowych codziennych to: głaskanie królika picie herbaty lubię ten moment kiedy wchodzę do domu i zakładam kapcie - to uczucie ulgi, wygody i świadomość, że teraz już nigdzie nie muszę wychodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 01:19 spacer dłuuugi, samotny i cygarko w trakcie tegoż..... Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka_e Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 02:20 spanie, i tylko spanie Odpowiedz Link Zgłoś
dyn-ex Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 15:01 witaminka_e napisała: > sapanie, i tylko sapanie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx niezlas Odpowiedz Link Zgłoś
de_witch A tu przyjemnosc dla ciebie dymaczu! 08.11.09, 22:48 - ♫♪♫♫♫♪♫♪♫♪♫♪♪♪ hem.bredband.net/b120394/ Odpowiedz Link Zgłoś
fafcyk Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 05:00 Mocna i słodka kawa - pozwala odetchnąć i złapać trochę energii. Lubię deszcz - musiałem polubić - mieszkam w Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 10:41 Czytanie przy jedzeniu! Wiem, że to niekulturalne, ale w kategorii małych codziennych przyjemności ma u mnie nr !. Odpowiedz Link Zgłoś
sapalka1 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 11:44 Książka,rozmowa z mężem, wprowadzanie drobnych zmian w wyglądzie domu, spacer jesienny/ziowy/wiosenny/letni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sapalka1 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 11:45 A najprzyjemniej jest, gdy cala nasza mała rodzinka jest razem i się po prostu relaksuje. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 13:18 Zmywanie naczyń. Super fucha. Można świetnie odpocząć od trudnych zagadnień. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: wasze ulubione przyjemnosci... 08.11.09, 23:15 Ja uwielbiam rytuały. Mam niedzielny - głos Czubówny w jakimś filmie przyrodniczym, wino i mąż obok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: wasze ulubione przyjemnosci... 09.11.09, 17:50 w wolnym czasie jak ktoś w trzy mniuty robic nic z niczego, wstrzymujac przy tym oddech - ćwiczył z meduzami w morzu martwym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: wasze ulubione przyjemnosci... 09.11.09, 17:56 Popołudniowy sen. 23. Odpowiedz Link Zgłoś